Отивам, че малкия иска компания, как така ще го оставя да играе сам

Иначе за взимане от детската наща казаха до към 18.45 е можело и до 19 но тогава вече чистили.Взимала съм я Вероника и в 18.30 когато бабата я нямаше.Иначе майка в 16.30 е първа писта да я вземе,щото яслата й е зад блока.Сега почива наща градина до 1.9 а може и повече.Щото й правели ремонт на кухнята.После ако не си го вземеш до определения час лелката която живее най близко го взима в тях или ти го носи до вас.Иначе не я поощряваме Вероника като направи нещо само пляскаме всички.Тя така ни научи.Никога не сме я оставили каквото е поискала сме й взели с баща й.Толкова играчки има че след време ще трябва да изгоня съседа да ги слагам там.Лошото е че нещо е станала егоист от яслата.Всичко било нейно и доста често си взима чужди играчки щото били нейни и после ги връщам.Те все ги дават за да не плачела ама аз се сърдя така.Звучи ми като кражба.Доста често я забаламосам й я взема или в изблик на гняв й я дърпам от ръката.Не дава да изхвърля една играчка,или да я дам на някой.Добре че по някога го правя тайно от нея.Девите още от преди знаех че са големи инати,но не колкото овните.Така че аз наделявам. 
от долу ,че ако слезели долу ще изядът бая пердах от ухажорите
беше много хубаво, с изключение на това, че бях малко болна. Хубавото е, че не мъниците подминаха болестите!
Хубав концерт