Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 547
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
А добро утро и от мен  Simple Smile

Малеее, то нищо че студено, ама дано довечера да не ни вали много  Thinking Било забранено с чадъри, пък аз си нямам дъждобран... Важното е да ни ме се  Sick много, че ще стана за резил  Naughty 

# 76
  • Пловдив
Пък ние в къщи нямаме нужда от степенки. Приси си разнася столовете навсякъде, колкото по-голям, толкова по-добре.  Joy  Да не говорим ,че ако не е достатъчно високо си слага малкото столче върху големия стол и се катери.  ooooh!

# 77
Предтавям си Приси как пренася столове всякакви  Joy Joy Joy Да я нацелуваш малката палавница Heart Eyes

# 78
  • Sofia
Марис, разби ме с тия снимки  ooooh! Ей, много хубав тигър нарисува тогава, за бой са тия, че не ни наградиха  Crossing Arms
Съни, и аз съм на концерта довечера та за среща няма да се класирам...

# 79
Здравейте момичета, пак ви безпокои бъдеща ноемврийка.Надявам се да не съм досадна, но някой получил ли е някакво инфо за Тонеса? Вече цял месец не е писала- гледам че вчера е влизала във форума, но не е писала. Наистина се моля всичко да е наред с нея и бебчето в коремчето Praynig
Моля ако някой има инфо или тел. да каже Tired

# 80
ladybebi, дано всичко да е ок с Тонеска.
Съни, ти си много амбициозна - за толкова кратко време срещичка да организизаш  Grinning жалко, че няма да се видим пак.
много металистки в нашата група, брей 

# 81
Мно-го-сме!!!  superuu Сил-ни- сме!!!   superuuМакар, че не всички сме на концерта.... но ще си го слушкам от вкъщи...
Тая година май никой до Каварна не стигна:-((?

# 82
  • Остров Приятелство
Maris Е, опитах се, много ми се искаше, щеше да ми е много драго, но....явно само на думи, само на думи ConfusedЕнтусиазъм му се казва на това...
Аз също съжалявам, че няма да успеем! Hug
Весело кръщене и много прегръдки за Вас от мен!

Хубави дни и на останалите!Ние заминаваме на Сандански!До скоро!

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 08:30 от s_sunny

# 83
Съни, весело изкарване в Сандански ви пожелавам  Hug Ама как хубаво сте ги подредили почивките  Grinning

А как ви завиждам на всички, дето сте на концерта тази вечер   Mr. Green

# 84
Добро утро мили момичета

Ситония ме зове, така че заминавам и утре ще пусна някоя снимчица Wink А ако Космоса е отворен ще забърша и малко парцали, а ако има и намаления ще забърша мнооого парцали Mr. Green

Приятен уикенд на всички желая  bouquet
Чао, чао

# 85
  • Остров Приятелство
И нас Сандански ни зове Simple Smile

# 86
Алекс, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!Да те слушат Мони и Маги!
Весело посрещане на празника!

# 87
Добро утро  Whistling

Alex, честит рожден ден, мила, бъди много здрава, удоволетворена и обградена с хора, които те обичат   bouquet  bouquet

Ей, разбих се вчера, не знам дали ме разбирате, не мога да обясня точно какво изпитах  Simple Smile

Никой ли няма координати на Тонеска ? как можем да разберем дали всичко е наред  Confused

Аз за степенката да се изкажа - аз ползвам един леген, обърнат наопъки в случаите, когато Дарко (и той като Приси) не помъкне столовете  ooooh! 

# 88
Честит рожден ден Алекс, желая ти много любов здраве и късмет
За степенките да кажа: на НУБИ са страхотни, от долу са гумирани и не се пързалят.
Gall това с легена не е ли опасно  Shocked макар че и моита се катери където и падне Confused
От два месеца насам махнахме и нощния памперс по нейно желание Heart Eyes изпускала се е само един път
Съни много приятно преживяване на Сандански Hug

Понеже и аз мисля май така, та затова попитах. Peace
Съни аз малката не пропускам случай да не я похваля.Според мен дава резултат: старае се повече Heart Eyes

# 89
  • Варна
Алекс, честит рожден ден!!! Пожелавам много здраве и сбъднати мечти на цялото ви семейство!!!

Аз чета често темата, но не пиша Rolling Eyes Ние сме добре, Леда си ходи все още на ясла(а тя от няколко месеца уж ще затваря за ремонт). От септември ще е на градина, радвам се че я приеха, градината се вижда от балкона ни, освен това групата ще е в нова пристройка, и вътре всичко е едно новичко и приятно Grinning Grinning Grinning
Бяхме малко на почивка - отидохме четири майки с общо 7 деца Simple Smile Можете ли да си представите каква картинка бяхме, но пък след 10 дни не ни се прибираше. Май трябва да пусна някоя снимчица...

Общи условия

Активация на акаунт