Страшно трудно ние да решим:(

• 10 088
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
  • Brokenpromiseland
Никога няма да си готова за 2-ро дете....колкото повече време минава, толкова по трудно се съчетават грижите.
Според мен малката разлика е страхотен вариант, ако има кои от някъде да ти помага.
Старите дрешки ще можеш да си използваш, храненето ще е приблизително еднакво (след определен период,разбира се), на разходките и двете ще са в количка.
Не си нито първата, нито последната с породени деца...и не съм чула някоя майка да се оплаква.
Тежко ще ти е само в началото, но тези периоди се изживяват.
Желая ти успех!

# 121
  • Разград
Аз не мога да реша какво да те посъветвам. Само човек изпадал в твоето положение може да те посъветва нещо.
Каквото и да решиш го съгласувай с мъжа си.  newsm10

# 122
Нашите са с 1г. и 8м. разлика планирано.
Моят съвет е да го запазиш. Не е лесно с деца с малка разлика, но пък е хубаво  Simple Smile
мисля, че е плюс това, че живеете със свекърите, ще има кой да ти помага.

Сега прочетох, че си взела решение. Това е хубаво   bouquet
Лека бременност и приятно гушкане на 2 бебета след 9 месеца.

# 123
  • в Надежда-та
Още повече ме зарадва като видях, че вече си сложила 2-ра линиика  bouquet
Ще се справиш Wink

# 124
Успех и лека бременност Hug

# 125
Поздравления  bouquetвиждам че и линийка си имаш вече

# 126
Поздравления за решението  bouquetМного смело от твоя страна наистина!!
Аз снощи говорих с мъжа ми ей така хипотетично по твоя въпрос и се радвам че сме на едно мнение поне с него-ще направим всичко възможно толкова скоро след бебка да не забременявам,а ако стане..няма да вземем вашето смело решение Tired
желая ти лека и безпроблемна бременност и се отбивай да ни разкаваш как върви   bouquet

# 127
  • Пловдив
Лека бременност и успех! Hug

# 128
Тази ве4ер казах ме на свекървата-каза;ще вие трудно ,но така или ина4е искахте 2,сега 6те ги изгледате на един път(самата тя има 2 непланувани с разлика от 1г и 10 м,така ,4е едвали ще ми каже - ми махай го!!Какво оба4е си е помислила знае само тя и мъжа и с ,който 6те сподели ,когато се върне от провинцията.Според мен малко се поизнерви<е нормално,кой не би ,когато нау4и подобнаест.Е,тепърва ни предстоят такива реакции,пълни с недоумение ooooh!

# 129
  • София
Мило майче, поздравления за лентичката!   bouquet Такива решения никога не са лесни, но пък са пълни с перспектива за много щастие!  Hug

# 130
Поздравления за решението!Лека бременност и всичко най-хубаво занапред!  bouquet

# 131
Вярвам, че сте взели правилното решение  Peace Със сигурност няма да ви е лесно, но съм сигурна, че ще се справите и ще сте едни щастливи родители на две малки прекрасни дечица. Успех и лека бременност!  Hug

# 132
  • София
Браво! Много си смела!
Сигурна съм обаче, че ще бъдеш много щастлива след 9 месеца.
Ние ще помагаме с каквото можем. Пиши ни как се развиват нещата и гледай смело напред!
 Hug те и ти желая лека бременност!

# 133
  • Канада
Поздравления за хубавото решение!Аз ако бях забременяло скоро след първото нямаше да го махна(не че е голяма разликата де)Човек когато иска-може,така че въпреки трудностите,които ще срещнеш съм сигурна,че ще се справиш.Колкото до упреците и реакциите на хората-все ще има такива,независимо от решението ти!Горе главата и успех!Лека бременност и здраво бебче на финала! Heart Eyes

# 134
Браво за хубавото решение. Peace
Аз също не бих го махнала,ако не бях родила със секцио със сигурност щях да искам и аз децата ми да са с малка разлика,но сега се налага да поизчакаме.Желая ти лека бременност и бъди сигурна,че ще се справите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт