Страшно трудно ние да решим:(

• 10 089
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
   bouquet за решението!

Лека бременност и много търпение !

# 136
  • България
 Peace за решението. Лека бременост! Laughing

# 137
Ако твърдо сте решили да имате второ дете-оставете го,това си е мое мнение,разбира се.Според мен никога няма да си простиш ако го махнеш,единственото,което ще постигнеш е да си нанесеш една психическа травма за цял живот.А това малко човече сигурно си има причина,за да е избрало точно сега да се появи Hug
Пожелавам ти да вземеш такова решение,че да те направи щастлива и спокойна,а каквото и да е то аз те подкрепям!  bouquet

# 138
Това е правилното решение!
Леко бременеене и главата горе!  bouquet

# 139
Майко мила в какво се забърквам preggo newsm32

Искрено се радвам и те поздравявам за избора ти!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Не исках да слагам поста си по-рано... Имам един спонтанен и един ...умишлен...аборт. Първият - такава била съдбата...но втория...никога няма да си простя, въпреки че условията бяха наистина....КРАЙНО неблагоприятни. Съжалих в момента в който се събудих, съжалявам  и ще съжалявам всеки ден до края на дните си. НИКОГА ВЕЧЕ по собствено желание!

Лека бременност marty24     bouquet и бъдете много много щастливи!

# 140
БРАВО МАРТИ24.........  bouquet  bouquet  bouquet  Да знаеш ,така е било писано.. Hug Hug Hug

# 141
И аз няма да те съветвам, само ще ти кажа от собствен опит, че колкото по-голямо става детето ти, толкова по-трудно ще се навиеш на втора бременност.
Много вярно!  Peace Peace Peace
Поздравления за решението!  bouquet И аз бих постъпила така!  Hug Желая ти всичко най-хубаво!  Peace

# 142
  • София
marty24, много се радвам, че сте взели решение да запазите и отгледате бебчето.   bouquet Пожелавам ти лека бременност и живо и здраво детенце.

# 143
Като си помисля колко хора страдат за дете и се подлагат на какво ли не .............

# 144
Аз съм категорично против абортите, така че не бих съветвала никой да го направи. Радвам се, че сте решили да си го задържите и отгледате. Лека бременност.  bouquet

# 145
  • София
Е на това му се вика късмет, поздравления за взетото решение   bouquet  bouquet  bouquet На мен ако ми се случи , ще скачам до небето от радост, ноо да не сме алчини  Laughing Laughing Laughing Свекървата не е отправна точка за решаване на това дали да дадете нов живот , утре ще си стъпите на краката и  всички трудности ще са зад гърба ви. А дечицата ще са факт и като погледнеш засмените личица, всичко ще изглежда с друг смисъл  Hug Hug Hug

# 146
Супер ,че си взела такова решение.Какво те интерисува свекър ти какво ще помисли?Знаеш ли колко хора копнеят да чуят ,че ще имат внуче .Важно е вие да сте щастливи .

# 147
И аз се радвам за решението ви. Важно е да имаш подккрепата на партньора.
Лека бременност!

# 148
 Hugмного се радвам
и аз да бях,бих ог оставила

# 149
Marty24, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!   bouquet
Честито и за решението, браво, миличка! Желая ти лека бременност и много щастие!
Ще се справиш, ще видиш!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт