Страшно трудно ние да решим:(

• 10 091
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
Радвам се за решението,което си взела  Peace.Лека бременост  Hug

# 106
  • Пловдив
Лека бременност Peace
Ти си една щастливка! Дано всичко се нареди добре Peace

# 107
И аз няма да те съветвам, само ще ти кажа от собствен опит, че колкото по-голямо става детето ти, толкова по-трудно ще се навиеш на втора бременност.

Точно така е.На мен ми трябваха девет години ,за да се реша на второ детенце.По малката разлика е по добра.Каквото и да решиш-успех!!

# 108
Непременно ще споделя какво ще ми каже лекаря другата седмица.Само ще трябва по-4есто да ходя на преглед .за да следят матката.На мен лекаря не ми е поставял срокове за 2ро.По прицип знам за много случаи като моя и за това чисто медицински ни се тревожа.Но все пак да не гадая ooooh!

# 109
Майко мила в какво се забърквам preggo newsm32
Момичета благодаря за подкрепата Hug

# 110
Видях, че току-що си сложи и лентичка  Hug Явно вътре в себе си си взела вече решението. Честито, леко бременеене и успех   bouquet

# 111
Марти пожелавам ти много късмет и лека бременност  Hug Hug Hug

# 112
  • На тиха улица
Лека бременност  preggo, бързо и лесно раждане и много късмет   bouquet

# 113
Майко мила в какво се забърквам preggo newsm32
Момичета благодаря за подкрепата Hug
браво на теб ,смело момиче.приветствам те и за лентичката.  bouquetПожелавам ти една такава душичка да те радва

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 16:31 от daninka

# 114
Новата ти лентичка най-добре говори за решението ви. Поздравявам ви с мъжа ти. Лека и прекрасна бременност!

# 115
Скъпа,остави го.Това е дар от Бога.Така ти е било писано.
съгласна съм!

# 116
Радвам се, че сте решили да оставите бебето... Сега само се надявам, че първия път са ти направили хубаво секциото и да нямаш проблеми с бременността... Лично аз само за това бих се притеснявала (и мен ме срязоха, но януари)... Успех...   bouquet

# 117
Марти, аз на твое място бих запазила бебето. Наистина е рано, ама щом се е случило, значи така е трябвало. То си е вашето детенце и дори да ви е трудно сега много ще ви радвам като се появи на бял свят.  Hug

# 118
аз също не бих го махнала...а и  щом е станало вече...това е трудно решение но все пак децата са най-голямото щастие. Hug

# 119
  • Някъде по Дунава
Доста труден избор наистина.Бих го оставила ако бях на твое място,въпреки че ще ти е много трудно.Дано свекърва ти и мъжа ти помагат.Успех в нелеката роля на майка.

Общи условия

Активация на акаунт