Страшно трудно ние да решим:(

• 10 104
  • 230
  •   1
Отговори
# 15
И аз няма да те съветвам, само ще ти кажа от собствен опит, че колкото по-голямо става детето ти, толкова по-трудно ще се навиеш на втора бременност.

И аз съм на това мнение!

# 16
  • Плевен
Не знам точно какво бих направила,ако ми се случи подобно нещо.
Сега си мисля ,че ще го махна,заради прекалено малката разлика и
заради това че знам какво е да се живее при свекърва,ако е и като моята
да не помага изобщо,направо ще луднеш.
Но това е само мое мнение,каквото и решение да вземеш ,ти
пожелавам много сила и успех  bouquet

# 17
Искам само да кажа ,4е сме се пазили,но явно стават  такива  неща.

# 18
Според мен това е вид знак,че трябва да го оставиш.

# 19

С какво, ако не е тайна?

# 20
Мила, не знам какво да те посъветвам! Аз лично, ако забременея сега няма да махам нищо, напротив ще се радвам, ама според мъжа ми ни е раничко още Crazy Crazy Аз родих на 26г., 2 месеца след това станах на 27 г., така че при мен времето вече е от значение.  Grinning
Успе в избора Peace

# 21
Мисля като Магика и siana. Изглежда лесно да го кажа, като гледаш по-долу!
Но това е моето мнение. Ние сме три деца в тригодини и половина - имам двама братя, аз съм по средата.
Няма да те лъжа , че ще ти е лесно - точно обратното, имайки предвид фкта , че живееш със свекърва си.
И аз съм при свекърва. И майка ми е била за известен период от време.
Ако решението ви е единодушно и имаш подкрепата на мъжа си, всичко ще е наред!
Нужно ви е много търпение! УСПЕХ!

# 22
Ами не е с хапчета,пове4ето случаи сме прекъсвали акта,да не говорим ,че миналия месец почти не сме правили секс.Ясно ми е ,че и от 1 път може да се случи.С мъжа ми сме достатъчно образовани и наясно с тези неща....просто стана...какво друго мога да кажа....

# 23
  • На тиха улица
Приеми бременността си като благословия   bouquet.Аз така бих направила Peace Успех.

# 24
  • София
Ами не е с хапчета,пове4ето случаи сме прекъсвали акта,да не говорим ,че миналия месец почти не сме правили секс.Ясно ми е ,че и от 1 път може да се случи.С мъжа ми сме достатъчно образовани и наясно с тези неща....просто стана...какво друго мога да кажа....

това с прекъсването на половия акт, не е никакво пазене(не че и ние не сме го практикували, но ми е ясно че е доста несигурен метод....)....и в такъв случай - да , стават и такива нещо Wink
Станалото, станало де....сега остава решението оттук нататък.....

# 25
Ами негласно сме решили да го оставим.но....има моменти ,в които се колебаем,нормално е ,напрегнати сме....бихте ли ми помогнали а изчисля кога би се родило евентуално.последния ми цикъл е бил на 5ти юни.
Другото ,което ме трвожи е ,че 1я път страшно повръщах,ако и сега е така,незнам....... Sickно наистина не сме решили още.......

# 26
  • София
12 Март, 2009 каза калкулатора....
http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,38/

# 27
 А знам ,че ако го махна ще искам 2ро повече от преди.ами нуждая се от нещо,коеот да ни наведе на правилното решение,ама тва най само по филмите става

# 28
Мила,напълно те разбирам,заштото когато забременях за 2 път,детенцето ми беше едва на 7месеца......бяхме изправени пред същата дилема като теб и накрая решихме да го махна,но не защтото бяхме само двамата без ни4ия помош,нито защтото беше толкова скоро,а защтото и мъжа ми остана внезапно без работа(аз не работех)и нямаше как да се справим(бяхме в 4ужбина,което ощте пове4е усложни нещата).После плаках дни и нощти подред и се 4увствах най -лошата майка на света....бях много ,много нещтастна....така,4е помисли си добре преди да вземеш това ре6ение,защтото връщтане назад няма.Когато бяхме готови за второ,не се полу4и толкова бързо и 4акахме доста,но ве4е съм 6тастлива и празното място ве4е го няма Hug

# 29
Ами от думите ти подразбирам че вече сте решили!! Hug
Ние чакаме първото си дете но ако ни се случи толкова скоро след раждането да забременея пак мисля че няма да го оставим!!Не зная как ще можеш да се грижиш пълноценно за бебе и едновременно с това да се пазиш да не се натоварваш-все пак няма как да е така покрай малкото човече!!!Ако успееш-браво,значи си истинска героиня!!  bouquet
Ние с мъжа ми 5 години се пазихме по този начин/с прекъсване на акта/ и бебето стана когато започнахме да работим по въпроса!! Peace
Късмет ти желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт