Страшно трудно ние да решим:(

• 10 109
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
Марти  nbirthday
Много се радвам за решението ти! Успех и леко бременеене  Hug

# 166

Подаръкът най-чуден на света,     
започва да расте в теб сега...
Пази го и внимателна бъди,
през март ще го прегърнеш ти...

# 167
Честито и  лека бременност  preggo.

# 168
Благодаря ви моми4ета още един път!  bouquetМного сте мили!Имамм доста нео4акван подарък ,за който сигурно 6те съм благодарна до края на живота си
Сег пак извадих книгата за бременност от шкафа,като 4е ли в4ера бе6е ,когато я про4итах и на един дъх в мислите си стигах ве4е до раждането.Сега май хи4 не бързам.О4аквам да запо4не да ми прилошава тези дни Sick

# 169
честит празник Марти.Да си жива и здрава и многооооооооо щастлива.

# 170
  • Стара Загора
Честито  bouquet
Чудесен подарък си получила Hug

# 171
Моят термин беше на 12 март. Стана ми много мило.
Толкова са сладки двете ти линийки Hug
Всчико ще е наред, не се притеснявай за нищо и се радвай на всичко, което ти се случва. Невероятно е, и даже малко ти завиждам (благородно).
  bouquet

# 172
Какъв по-хубав подарък за рожденния ден! Радвам се, че си взела правилното решение! Аз само като чуя думата махам, за бременност, ми се изправя косата, защото нали става дума за човешко същество!
Успех!  Heart Eyes

# 173
БРАВО! Много важно  решение и се изисква много смелост да се стигне до него!
Абсолютно си права, че сега докато сте млади и силни ще преминете през всичко по-лесно!
Няма да съжаляваш, убедена съм!
Пожелавам ти да не повръщаш и да не ти прилошава този път!
Надявам се, че природата си знае своето и ще се смили над теб в това отношение!
Толкова се радвам ,че ми иде да те гушна!/ имам приятелка , която утре ще прави за втори път инвитро, защото 1то беше неуспешно..../

# 174
Миналата година бях в абсолютно същата ситуация- решихме да го оствим, но явно не е било писано, защото направих Мисед аборт. После си казах, че е било за добро, но ако пак съм  в тази ситуация- пак бих искала да го задържа Peace

# 175
  • Варна
Ами лично аз не бих махнала бебето. И без това на второ не бих се решила никога, но ако стане случайно, няма да го махна - дори и сега да е  Peace

# 176
  • софия
Приеми бременността си като благословия   bouquet.Аз така бих направила Peace Успех.
Запази детенцето!Дай му шанс и на вас радост!Аз бих го направила. Ние много си мечтаем за близнаци пък, но искаме малко каката да поотрасне, да стане на 3, три и малко, че да ми помага.

# 177
Поздравявам те за смелото решение  bouquet

# 178
И аз ще те посъветвам да дадеш шанс, усмихни се всичко е в реда на нещата, ще си имате още едно бебче. Можеш да погледнеш моите линийки, имам си вече три деца и не съжалявам за това, въпреки че ми е много трудно.

Между другото разликата на мен и на сестра ми е точно 1г. и 1м., какво по хубаво от това, тругарче за цял живот  Laughing

# 179
Решението ти наистина е много смело. Бъди жива и здрава и леко бременеене!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт