Страшно трудно ние да решим:(

• 10 107
  • 230
  •   1
Отговори
# 180
Поздравявам те за смелото решение  bouquet
И аз Hug

# 181
Каквото и да решиш, ще е най-правилното за теб.
Не знам защо не сте се пазили.
За мен такава разлика, толкова малка е безумна, като си познавам детето, не бих родила второ, дори и на този ни етап, какво остава с 5 месечно бебе на ръце.
И да не е сега, ще си направите бебе след година....или когато се почувствате готови....
За мене важно децата да получават цялото необходимо им внимание, а не непременно като е станало да се ражда и да се гледат на конвейр едно след друго...ми ако така си направите и трето после....пак с такава или още по-малка разлика...

Зависи и от детето..моята дъщеря не е тихо детенце, не спи, ревлива е... лично аз не бих се навила на 2ро до след 4-5 год.... а и съм сама, няма роднини с нас или наблизо, в друга държава съм, само аз и мъжа ми сме, а той е 6 дни в седмицата на работа. Сама си реши, но според мен ще ти е мнооооого трудно... по принцип си знаеш, че работата около децата ще е главно твоя, нали?.. но ти си решаваш.

# 182
marty24, поздравявам те за решението! Наистина сте много млади, животът е пред вас и съм сигурна, че с две здрави деца той ще бъде наистина прекрасен! Най-хубавите моменти винаги предстоят. Желая ти успех   bouquet

# 183
  • София, Лагера
И аз няма да те съветвам, само ще ти кажа от собствен опит, че колкото по-голямо става детето ти, толкова по-трудно ще се навиеш на втора бременност.
Напълно съм съгласна с Никол!
С малка разлика е много трудно, но пък децата порастват "на един дъх"  Peace

# 184
Скъпа,остави го.Това е дар от Бога.Така ти е било писано.

абсолютно  Peace

# 185
Много,много смело според мен,но браво и честито   bouquet .
Аz ти  се радвам,сигурно zащото на твое място не бих имала смелост.То и от моите линийки личи.И е истина,че колкото повече чакаш,толкова повече отлагаш.
Лека бременност,да са ти живи и zдрави

# 186
моля някой да помогне, ако му се случвало. бременна съм в 8г.с. днес открих много слабо кървенв придружено от болки в таза.нормално ли е това?

# 187
здравей Петя_05 - според мен не е много нормално - даже никак! ThinkingНе знам защо си писала в тази тема, но мен ако питаш обади се на лекаря си и бързичко иди да те прегледа!
Стискам палци всичко да е наред с теб и бебето!
Марти, а ти как си?
очакваше да се появи неразположение-има ли нещо такова? ей, много се радвам за теб!и аз съм февруарка, и аз искам второ детенце, само секциото ми ме спира! затова много ти се кефя на теб! хубав ден!

# 188
Ами момичета започна да ми става лошо.Незнам дали ще се усилва неразположението или та ще еда 3 м???Утре ще ви пиша каквао е казал  лекаря.

# 189
marty24, съжалявам да чуя , че ти е станало лошо!
За това лек не знам, защото единсвената промяна у мен беше липсата на апетит.
Дано да ти се размине по лекичко! ДАНО!

# 190
  • На планетата Земя
Мила Марти,

изчетох цялата тема и съм съгласна с майчетата, които те съветват да оставиш бебчето. Това наистина е дар от Бога, знаеш за хилядите семейства, които искат да имат дете, а не могат.

Ще се справите с всички, бъди сигурна!

Дано ти помине гаденето! Пиши пак си!

Прегръдки!

# 191
Марти, честит Рожден ден!    bouquet
Желая ти много здраве, щастие и късмет и здрави бебета!  Hug

# 192
  • Пловдив
моят съвет е да го задържиш Hug и се надявам да го направиш
но ти решаваш и каквото и да решиш, не се обвинявай и тормози!
Peace Peace Peace
Дано да ти е минало неразположението!
Стискам палци за лека бременност  bouquet

# 193
Ами момичета започна да ми става лошо.Незнам дали ще се усилва неразположението или та ще еда 3 м???Утре ще ви пиша каквао е казал  лекаря.
стискам палци това неразположение мина по скООООро и остане само радостното очакване на второто бебешорче!! Hug

# 194
  • ВАРНА
Марти, чакаме да кажеш мнението на доктора.
Дано да няма проблеми и неразположението ти отмине бързо. Стискам палци  fingerscrossed   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт