Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 033
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде в Европа...
Позволих си да направя нов албум (ако на някой му хрумне нещо по така за име, да го сменя) и накачих доста снимки Mr. Green, чакат обработка сега.

Слипи, при нас това с изхвърлянето на гърнето не върви, той не ми дава да го нося, а съответно, докато той си го занесе и най-вече в процеса на изливането в тоалетната се олива и той.
Ангелинка, както казваш, свикнала съм дотолкова, че не мога да си представя да не спи при мен. Особено събуждането, като отвори очички и се гушне да целуне мойте затворени, за нищо на света не го сменям  Blush
СА, хайде, дочакайте моята рождена дата (28) или ако не , поне да е лъвица Wink. между другото, получих си сим картата, така че може да ми пратиш смс Peace
Лови, и аз подкрепям за Созопол - май е най-добрата станция на военните или поне през 2005 беше.

Хайде отивам да лягам вече! Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 09:58 от AIR

# 16
Привет на всички Hug Hug
ХЕРКА благодарности за темичкатата  bouquet Hug
AIR как си го кръстила новият албум да пуснем и ние някоя нова снимка от нас newsm03
Слипи с гърнето до никъде не сме  стигнали ползваме го за игра захлупва си го на главата,иначе понякога ходи на помощната тоалетна чиния,ама все още сме си със памперс.
Сега като отидем на планина и море пак ще се пробваме,но няма да го насилвам,ако не стане той сам ще си покаже,тя кака му чак след 2 години се научи без памперс но осъзнаваше какво прави и казваше.
СА хайде много малко остана ,чакаме малката принцеска Hug
Ангелина дрънни една жица докато си в Сф да се срещнем с децата да полудеят,имам предвид бясовете НИЯ и САШКО newsm03
Моят САШКО с еоказа ча пак е леко настинал  и сега ми пие сиропи,днес ме на контролен преглед,да видим докъде сме стигнали с лечението,иначе темепатура нямаме и хрема,ръстът ни сега кучешките зъби. tooth

# 17
  • София
Добро утро и от нас!  Hug

Обикновено Калина ме събужда, но тази сутрин аз се ококорих рано рано..... #Crazy

Lovi -  Hug...Хич не съм за възхищение, че си се познавам добре........ Laughing, но нямя да се разкривам във форума.......... Laughing
За рисуването - чудесна идея!!! Това, което правиш е наистина за възхищение. Нямам аз тази смелост....... Simple Smile

А за биберона - вярно, че Кали си се беше до голяма степен пристрастила към него и лесно заспиваше, но да ви кажа, усетих, че този биберон и мен ме успокоява по някакъв начин.....Знаех, че щом й го дам, няма да има проблеми, няма да заплаче през нощта, ще е по-спокойна и т.н. Всичко, което една майка иска........Та в един момент честно си признах, че пристрастяването е взаимно........И реших, че е време да застана директно срещу моята тревожност и..........биберона в кофата....... Simple Smile
Бях се приготвила психически за доста по-изтощителна битка, но засега върви леко. Само ако през нощта се събуди я взимам на спалнята.
Памперсите - не сме започвали махането, мисля през август.....малко да мине време от биберона. А стъпка 3 в моят план е да започне да заспива сама..........Но това ще бъде доста трудна задача.... #Crazy Rolling Eyes

Ма40 - мисля, че развитието е много индивидуално и има доста широки граници.В този смисъл напред или назад..........трудно се определя кое е по-добро...Някои деца избързват в нещо, после се оказва, че друго пък се забавя и така.....

За обзавеждането - още не сме стигнали много до това.......Продажбата на апартамента тук се забави много, а и сега е лято, хората по почивки......Много малко огледи има.....Иначе в Наш дом, в темата за детски стаи, едно момиче ми помага много, вече имам скицирана идеята...........Но до там да стигнем. Притеснявам се, че може да се наложи децата да тръгнат тук на училище и след това да станат нещата и да се местим есента или зимата, което ще е много неприятно за всички.................Но както стане, не може всичко да контролираме...

AIR -   bouquet за албума!!! Как се влиза?

sleepy - интересно занимание си е намерил малкият сладур... Simple Smile

Ангелина - и Калина е доста щуричка като излезем, особено на пързалките............катери се без умора по сто пъти....няма почивка. Покрай батко й много се промени последните месеци, наблюдава го и копира всичко. Доскоро като я попиташ как се казва батко, казваше Опааа........... Joy Едва последните седмици започна да му казва нани, вместо Дани....
Онзи ден го чувам да й говори - кажи батко и ще те заведа в тъмната пещера - и къде мислите това? В раклата се крият и пищят отвътре............ Rolling Eyes

Поувлякох се...

До скоро!

# 18
  • Някъде в Европа...
Само набързичко - албумчето е подалбумче на нашия си голям албум в снимка.бг- октомври с парола 2006. Просто направих ново подалбумче Лято 2008 Peace     
Само не знам, като качих много снимки наведнъж как после да им сложа заглавие? newsm78
П>П Справих се Grinning

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 08:53 от AIR

# 19
Здравейте!
Днес имаме годишнина от сватбата. Ето как изглеждахме преди 3 години: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=47426&pid=2221580&lp=-2100 , а ето и почерпката:

Сутринта си говорихме, че май добре се справихме за тези 3 години - имаме 2 деца и още сме заедно и държим един на друг и се обичаме. Пожелахме си да оставим караниците в миналото, където им е мястото, а Митко си пожела да си направим ново бебе през ноември (Маги вече щяла да има зъби и нямало да е съвсем бебе  Rolling Eyes), което аз мисля за прекалено, но може би след 3-4 години няма да откажа отново да стана "коремче под наем". Както и да е, обещахме си, че "ще правим любов (и деца), а не война"  Wink.
Днес няма да празнуваме, че и Блажката го няма, а той е от най-важните членове на семейството, но в неделя е кръщенето на Маги и тогава ще наваксаме. Преди малко ходих да оставя капарото в едно заведение наблизо.

Ангелинка, утре сме на линия с Маги, ако е лошо времето - ще се скрием някъде.

А да ви кажа, много се смях сутринта - Благун го хванало шубето ... от кораб. Нашите решили да го повозят на корабче и това дете като се шашнало и ревнало, няма оправия. На баща си се е метнал. Преди да имаме деца, с Митко се возихме на корабче веднъж на морето, едвам го навих да се качи. След това застана близо до някакъв спасителен пояс и ми даде документите и ключовете от колата, защото "ако корабът потъне, аз съм плувала по-добре и съм имала по-добри шансове за оцеляване"  hahaha Joy.

# 20
Честито, Евелинка!!!    bouquet
Бъдете здрави и се обичайте все така! Страхотни сте на снимките! Хайде сега пусни няколко снимки "3 години по-късно" заедно с двете ви съкровища!  Grinning На мен наистина много ми се иска да видя Блажко и Маги!  Praynig
Тази случка с корабчето много ме развесели! Simple Smile
Ние пък вчера бяхме на гости в Елито и Криско. След малко ще кача снимки да ги видите големите деца!!!
МИЛА, браво за бибата!!! Голям успех! Ние я отказахме още на 3-4 месеца. Али не признаваше нищо друго освен гърдата и в крайна сметка се отказах да й я бутам в устата. Simple Smile
Тетка, дано Сашето бързо му мине!!! Че нещо май много му стана това лято... пък и на теб... Hug
Ангелинка, и малката Ния отдавна не сме я виждали!!! Хайде и ти да покажеш снимчици. Simple Smile
АИР-че, сега ще вляза да търся албума. Нямам търпение да ви видя на Гръцко. Wink
Али от утре си я взимам да я гледам и през деня. Мойто свеки си поиска почивка!!! Много навреме, нали?!?! Досега й я водехме сутрин и следобед си я вземахме, когато Боян свърши работа. Но аз се радвам, че ще си е при мен, защото сега сама по цял ден ми е скучно! А вече не ме е страх да я нося и вдигам, даже се надявам да спомогне за естественото появяване на малката бебона.
Прегръдки от нас!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 12:47 от Sa

# 21
И аз пуснах малко снимки,когато беше на село за една седмица.Не можах  да ги надпиша и за това пояснявам. Laughing

# 22
  • Стара Загора
И аз пуснах малко снимки,когато беше на село за една седмица.Не можах  да ги надпиша и за това пояснявам. Laughing
Добре, че уточняваш, че да не питам пак - кое е това дете Mr. Green
Честито на Евелина Heart Eyes Живи, здрави и все така влюбени Heart Eyes

# 23
evelinar ,честита годишнина !
Желая ви винаги да се обичате и така бързо да преодолявате лошите периоди!

# 24
Евелинка,Честита годишнина!  bouquetНека това,което сте си пожелали бъде и моето пожелание към вас!Нека винаги любовта и разбирателството бъдат ваши спътници! Hug

# 25
Момичета, снимките на порасналите ни деца са СУПЕР! И аз качих снимки в новото албумче, което направи AIR, но нещо не мога да ги надпиша... Последните са от снощи с Криско на Елито. Simple Smile
Ето от къде започват снимките на Али: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6494185
А това са няколко снимки от снощи: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6494270&lp=-5740

# 26
  • София
Евелинка, Честита Годишнина!
Много Любов, топлина и разбирателство!

bouquet  bouquet

Това с кораба е голяма веселба! Joy

Снимките на всички са чудесни!

Sa -  Когато влезеш в опцията Организирай албума, вдясно се появява Опиши снимките..............Там може да им дадеш име........
И аз днес качих на Калина, но преди това съм объркала албума и вместо Octomvri съм написала и влязла в Oktomvri............Качвам снимки аз и търся товя албумче лято 2008, търся........Добре, че AIR ме изтърпя и й написах 10 лични, за да разбера какво съм направила............... Joy

До скоро!

# 27
Ох, въвеждам имена на снимките, обаче после ги няма. Вече 10 пъти ги наименувах... Пиша име, натискам потвърди, то се отваря следващата снимка, но на предишната не се вижда името.... Някъде бърка, но къде?!?! Crazy

# 28
  • София
Пробвах сега.....докато описваш не се вижда, но след като излезеш и влезеш пак, името се появява....Пробвай.....трябва да стане...

# 29
Качих и аз снимки ето го Кръщенето :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264565

Общи условия

Активация на акаунт