Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 037
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
здравейте!
да са живи и здрави всичките ни рожденници , именници - малки и големи и всички останали край тях!
аир  на нашето колело също се счупи дръжката . помолихме един сръчен приятел който  я завинти отново . естествено сега е доста по-къса , но пак става . пробвайте и вие !
мила , мики по принцип и на мен ми предстои преместване сто и петдесето подред  Laughing(или поне така ми се струва) , но тъй като датата непрекъснато се променя , събирах в кашони , после вадих та вече хаоса е неописуем  Mr. Green! какви са тези найлонови торби с цип? и аз искам такива !
слийпи , айде сега да не си ги мерим Mr. Green !(кой е по-палав и коя мама по-се сдухва да търчи подире )  ето нагледен материал :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259942&pid=6284058
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259942&pid=6284063ht … 2&pid=6284063
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6563723

мира ,коте и вие къде се натискате ! Васил цяло лято го мъча с какви ли не методи (впрочем благодаря на миринда за съвета с чашката , подейства за 1-2 пъти ъф корс) , включително наказания - е няма и няма ! надеждата ми е в яслата !
а лови...... , мисля не е само въпрос на енергия , но и на желение и е нещо което ти иде отвътре Grinning ! моля , не ме замеряйте с камъни  Mr. Green , ама като се съберат дечурлига наоколо гледам  да се скатая камо ли сама да се подлагам на този екшън . иначе много им се радвам де ! ама едно по едно !
Васил е добре . най-редовно ме изправя на нокти с пакостите си , целият одран със синини ! най-новото е че се опитва да разпознава цветовете . баща му е някъде по чукарите ,  маал краци с приятели у Пирина, катерил Вихрен . ще си дойде довечера .
но пък и двете баби биха отбой и незнам как ще я чиним другата седмица щото ремонта си върви макар и с мравешки стъпки.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 12:29 от oska

# 256
  • София
Привет!

И Калина става все по-палавичка, та с двамате направо изнемогваме на моменти. Дани си е малко хиперактивен, не сме го водили по прегледи, понеже знам какво ще кажат, а лекарства няма да давам.............а Калина покрай него доста започва да прави щуротии.....Та и аз съм на този хал..... #Crazy Rolling Eyes

Нямам щастието да имам кротки и спокойни дечица!!! Явно и мен не ми е много спокойно отвътре, та им предавам нещо...... Rolling Eyes

Оска - ползвам или черни дебели найлонови чували, от по-големите или едни найлонови чанти, карирани са, с цип. Ползват ги продавачите по сергиите да си прибират стоката. Сигурно си ги виждала. Продават ги или в магазините за 1 лев или по пазарите там където продават найлонови пликове. Чантите са много по-удобни от чувалите, нещата се подреждат по - добре. Най-големите са около 3 лв., а средните по 2 или 1.50.
 За памперса - сега е най-удобното време понеже е топло, но не започвам да я уча понеже преместването ще си е сериозен стрес, първо ще бъде малко при баба си, после ново място, а и ясла....Така че ще се забавим доста явно. И аз разчитам до голяма степен на яслата.... Simple Smile

Разгледах снимките - всички са големи сладури и доста са пораснали!

До скоро!

# 257
Привет!От доста време не съм писала,но се надявам да наваксам особено с четенето на публикациите ви.
Честито на всички,които празнуват или са празнували скоро!  bouquet
Ние бяхме за една седмица на море и за една на планина.Догодина надявам се за повече  Laughing
От март пускам дъщеря ми Симона на ясла.Много трудно свикна.2 месеца се забирахме на обяд-Ужас!След това започна да спи там и веднага започна да боледува.Покрай морето и планината я бях спряла за повече от месец,но пак я пуснах и отново се разболя.Сега в яслата и предстои ремонт,който се надявам да свърши до средата на октомври,защото трябва да тръгвам на работа.
Що се отнася за зъбките- излезнаха и всички без последните кътници.
За приказването е на моменти.Има дни,в които много говори,има дни в които почти не приказва.
С яденето сме много зле.Надявам се да е временно и от жегите.
Сега се учим да сме без памперс.През деня е без памперс и си казва.Само през нощта и слагам.
Имам един въпрос към вас.Кажете ми,моля,давате ли и давали ли сте имуностимуланти и какви?
Приятен ден на всички!

# 258
добре дошла петинка82!
симона06, не съм давала  , но наш приятел много ни похвали нещо на "аквасорс" със плацента . аз лично имам резерви към тази фирма , но мога да попитам ако кажеш .  най-естестваното което можем да направим за да са здравички децата през зимата е да ги водим на море и планина през лятото . когато лежахме в пумологията ни казаха ,че е задължително даже . Сандански  е най-добрия вариант .
мила , моля не мисли такива неща ! децата се раждат със свой характер и темперамент . всъщност и мен ме гонят  подозрения като твоите, но се ядосвам като каже някой , че ние сме направили детето толкова буйно .
пропуснах да кажа , че с най-голямо удоволствие разглеждам синмките , които публикувате . дечицата са страхотни ! мила , купона за ЧРД  на Дани изглежда много весел и в този състав!

# 259
опа и леля ви Зеля се появи, щото детето болно Twisted Evil разболя се в събота сега у нас крива Wink Не ми беше боледувала от доста време Praynig

Честито на всички празнуващи и празнували bouquet

По въпроса за яслите учат ги на гърне според мен, щото от една седмица си казва за пиш, ама го казва като се е изпишала, та ефекта е нулев, но както казва сестра ми поне осъзнава Crazy кога ще го махна не знам Rolling Eyes Confused Embarassed не съм се за притеснила кои знае колко, поне за сега Wink иначе в яслата ми я хвалят че я слагат към големите деца , яде сама, включва се в общите занимания и не реве, спи и т.н.  Praynig а дано така да продължава.

Симона аз съм ползвала, но не помня какъв ако се интересуваш ще го издиря. Много добре се повлия детето Peace От тогава ми е боледувала два-три  пъти давах го януари февруари по някаква схема, ама не помня, имаше и почивка и се даваше три месеца, в аптеката ми казаха че било противогрипна ваксина на хапчета Rolling Eyes

хади изчезвам

ааа по колко вода ви пият децата Crazy щото ние сме с литрите Tired   

# 260
Здравейте момичета!
Ние се върнахме от балкана.Бяхме на Шипкова, а водата лекува доста неща, та се надявам да е имало смисъл ходенето ни там .

В минералния басейн беше фраш .

Тук още снимки  Шипково

# 261
Привет!
Михаела Ив.,страхотни снимки!Сега се сещам,че като дете родителите ми са ме водили на Шипково.Имам много хубави спомени от там,а ти ми помогна да си ги припомня. Simple SmileБлагодаря ти!Няколко години подред след морето ни водеха там и през тези години майка ми казва,че със сестра ми почти не сме се разболявали.Пожелавам ви и на вас много да сте здрави!Видях едни снимки с един водопад и някаква  Екопътека....Би ли ми казала къде се намира това прекрасно място.Със съпруга ми сме се "зарибили" по планини и Екопътеки.
Леля Зеля,oska,ще съм благодарна,ако ми дадете повечко инфо за Имуностимулантите,за които споменавате.
Що се отнася за водата,Симона не пие много вода.Но според мен е хубаво и трябва да сте доволни,ако децата ви пият повечко-няма лошо!
петинка82,добре дошла  Hug
А ето и малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262107
Приятен ден на всички и много усмивки!Бъдете здрави!

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 15:36 от simona06

# 262
simona06, водопадите са в с.Крошуна.Намира се близо до гр.Левски.Дълго време исках да ида, че е на 100км. от Свищов, ама все няма време.Та от там са снимките и наистина е много хубаво.В България има много красиви места Peace.

# 263
Oпа и аз на клона..
моя милост болна с ангина и сенки в белия дроб.. красота. Поне детето ходи на ясла и аз мога да почивам, а днес дори и темп нямам
Уфф само как се усадих посред лято #Cussing out

Ние май си имаме красива трета сливица, но доктора се връща от отпуска на 25.08 та да видим каква ще я къдрим
Сега ще ровя и за хомеопатично лечени и добър хомеопат във Варна  newsm78

Мишо е добре (пу-пу), дивее с пълна сила и на моменти доста безразсъдно. Вчера 3 пъти си прасна главата в ръба на масата, има две цицини и синина, та очаквам в яслата да ме постещне кварталния полицай и да ме арестува за домашно насилие ooooh!

Зеле, бързо се оправяйте и доведи момата на среща с ергените  Embarassed

# 264
  • Виена
Здравейте  Simple Smile.
 Цяла сутрин четох,четох...
 Ние на 8 ми юли се прибрахме в БГ,та 1 месец откарахме.Благодаря на всички,които са ме поздравили за Р.Д.  Hug,много мило ми стана!
 1 ден след като се прибрахме заминахме на море.Беше ми много кофти,защото бяхме решили да ходим без малчо,а той милия се разболя точно на Рождения ми ден.Явно беше настинал от климатика в самолета или после в колата....Сутринта преди да тръгнем за морето го водихме на лекар.Беше вече с налепи и му изписаха антибиотик.Та така милото го оставих болно,не свикнало с баба и дядо  Rolling Eyes.Но се справили милите.На морето си изкарахме супер.Честно казано имах нужда от 5 дни почивка...Ето ви малко снимки,ако на някой му е интересно -http://www.vladi2006.snimka.bg/album.php?album_id=265229&view=2.
 После няколко пъти ходихме по басейни с Влади и за миг не съжалих,че не е бил с нас на море.Само цивреше,че иска постоянно във водата,но пък пояс не иска.Хем го е страх,пък не иска да излиза.Просто малък ужас.
 Но пък при баба и дядо си е друго  Heart Eyes.По цял ден на вън игра,всеки го глези,кеф....Започна естествено да говори много повече думички.Само дето памперса не успяхме да махнем,а толкова разчитах на майка ми да го научи на гърне.Имахме и малко проблеми с пишата и може би и от това се уплаши.Дърпаха му я пак,че малко се беше позатворила от едната страна.Сега в къщи стоим без памперс,но няма голяма файда.Само ходя и бърша след него.
 А иначе моето момченце много се впечатлява от животни.Направо откача,като види дори и една котка.Като се прибрахме тук във Виена го заведохме на Зоологическа градина.Направо полудя от кеф  Mr. Green.Ето снимки и от там http://www.vladi2006.snimka.bg/album.php?album_id=271399&view=2.
 Не знам вашите сладури,но Влади ми е голям поспаланко пу пу  Flutter.Следобед като го сложа към 1.30,2 ч. понякога отнася до 6  ooooh!.Налага ми се да ходя да го будя понякога  Heart Eyes.
 Хайде сега ще спирам,че то не може по толкова време да се стои пред компа  Mr. Green.

# 265
  • София
Здравейте, живи сме, но Димитър не ми дава да пиша.
Относно лактобацилите с водорастли нашата доцентkа се изрази, че не се дават на толкова малки деца, особено алергични, а аз преди сглупих и му дадох на аквасорс, след което ми се подриска и 3-4 месеца не се оттървахме от слуз.
Иначе сега след 2-месечно разстройство заради вируси му давам Био Гайа и съм много доволна. Това са пак лактобацили, но без водорастли и са подходящи за бебета и малки деца. Този път преди да му дам се консултирах естествено. По принцип да знаете, че всички тези бактерии растат в млечна среда, т.е. все едно давате и мляко.
Ние ходихме на море (ето и доазателствен материал http://www.didita4u.snimka.bg/album.php?album_id=269791), там естествено Димитър дрискаше и съвсем не беше почивка.
На ясла не сме приети и сега гледам да намеря гледачка ако може тук от Хаджи Димитър или района, но за сега безуспешно, ако познавате кръшни баби от тук моля споделете. Не знам обаче коя ще е тази баба дето ще успява да го гони по цял ден ...
Отивам да приспивам, чао засега.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 17:51 от didita4u

# 266
Привет на всички Hug Hug
Ето ни тази седмица в понеделника се завърнахме от 16 дневна почивка на планина и море.
Ужасни жеги от както  сме тук,а и почивните дни го дават още по-горещо да бъде.
Ще се спасяваме на ВИТОША,дано само ЕЛЕНА да се оправи,че сега тя е болна от 2 дена от този вирус със разтройството и темепартурата.
Сашко го изкара на морето също,на планината никой не беше болен,ама там е съвсем друго чист въздух тишина,а на морето гъчкана и предразполага към болести.

Иначе до като бяхме на АПРИЛЦИ ходихме до ТРОЯН, ТРОЯНСКИЯТ МАНАСТИР.ГАБРОВО,ЕТЪРА И ТРЯВНА.
От ЕТЪРА си взехме една дървена чиния декоративна,а от ТРЯВНА едно дървено пано на цветя.
На мен много ми хареса на АПРИЛЦИ. Peace
На почивката бяхме решили да учим САШКО без памперс да ходи,ама уви до никъде не сме стигнали,още си ходим с него и това си е,май след 2 години ще се учим пак.
До градината ще тярбва някак да се научим,иначе напредъка е че си свлаяме сами памперса и ходим и минираме из апартамента я с пико я понякога а ако,абе въобще сме картинка. Simple Smile

# 267
Здравейте момичета Simple Smile
Мише, Симона, Теди, Дидитачу, много хубави снимки!!! С удоволствие ги разглеждах. Ние нали тази година останахме без почивка и моренце, та се разтъжих малко...
Момичетa, моята Али се прибира утре от моренцето. Нямам търпение, живот и здраве, утре да си я нагушкам!!! Никога не сме се разделяли толкова дълго и ми беше много мъчно. Добре, че нашите редовно ни изпращаха снимки по интернет, та да си я гледам. На нея много й харесва плажа и морето. Simple Smile Там майка ми е махнала дори нощния памперс, големи постижения! Simple Smile Сега си мисля за вкъщи да взема някакви чаршафи-памперс, които се слагали под чаршафа. Някой ползвал ли е такива и какво представляват точно? Дали има различни размери и различни марки, за да ми препоръчате?
Иначе аз си гледам малката, която много плачка и просто не знам как ще се оправям и с двете... С Али въобще не съм имала такива проблеми, беше толкова спокойна и послушна като бебе, а Маги дори на разходки не мога да я водя спокойно, защото и в количката като почне да реве и не мога да я успокоя... Но, ще го мислим, да са ми здравички, пък ще се справя някак си... Thinking

# 268
Здравейте всички Hug! И аз намерих време да се включа EmbarassedСещам се много често, но все нещо изниква и не мога да седна на спокойствие...

Ние сме добре- с татито работим яко, а златце Криско е от една седмица в Кричим при леля му. След малко ще тръгваме на там да си го заберем и да го водим на балкан- за 2 дни във Велинград. Нямам  търпение да си го нагушкам и нацелувам Heart Eyes.
за памперса - бях много притеснена, че и при нас не става нищо, даже отказва да сяда на кукуто, но преди около 2 седмици с баща му се осветлихме, че човека е голям и гледа батковците в яслите, та по тая причина иска да пикае прав...Така един уикенд го питахме постоянно иска ли в банята да напика плочките и да показва на мечо колко е голям и удържахме без мокри гащи. В същото време от раз Криско започна да си стиска през нощта и досега да чукна на дърво не е ставала беля. От яслите пък бяха възхитени, че нито един ден не си е напикал гащите и толкова бързо се научи. Ама за всичко си има време - през тези дни у леля му понякога прави на пук и се напикава най-демонстративно, за да го води в "бани и пунче" и после да си облича сам гащи Joy
Саня, и аз слагам от тези чаршафи-памперс под чаршафчето за всеки случай. Незнам дали има различни марки /нашите са Хъджис от Метрото, но те ги даваха гратис заедно с памперси/. Мога да ти препоръчам при Лелята в квартала/7 бл/, където пазарувахме разни пюренца и сокчета, се продават на бройка, но незнам каква марка...Поне съм ги пробвала и те вършат работа, а за размера са достатъчно големи.
Сега ви оставям, че след малко тръгваме. Целувки на вас и на всички дечица Heart Eyes

# 269
  • София
ДБС, БАРАБАНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm51!!!с огрооомно закъснение Embarassed.
Добре дошла петинка82!
Мише, голям гъч е на този басейн ooooh!.
Валка, честит имен ден на Мария с гоооолямо закъснение. Както и на всички празнуващи.
Евелинка, честита годишнина и ще чакам почерпката за племенничето. Дано е леко раждането  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт