Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 044
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на Дани! Щастливо и безгрижно детство ти пожелавам!
Честит Рожден Ден, gudza! Желая ти здраве и щастие, винаги да си обградена с любов и внимание!

# 241
  • София
Лелее, колко празници съм изпуснала за почти седмица. 
Честита годишнина на Ася  newsm51!
Честит рожден ден на Дани!
Честит Рожден ден на Гудза!

Сега съм взела двете деца на етърва ми и цяла седмица съм им измислила такава програма: Онзи ден бяхме на "Коколандия". Там се наскачаха и си се покатериха хубаво. После отидохме в Борисовата градина и там се повозиха на водни колелета. Бяхме и с един съученик на Дани и се разпределиха по двойки- момче с момиче. Вчера ги водих на басейн. А сега ги чакам да се събудят и ще ходим на Витоша. ..Страхотно се забавляват младежитеа, аз се чувствам като многодетна мама.
Другата седмица дано ми остане време да погледам снимки и да попрочета подробно.
Хубав ден на всички  Hug.

# 242
  • Някъде в Европа...
Честито на всички, празнували последните дни!  bouquet

Лови, ти ме разби направо - откъде толкова енергия, бе, жена? Аз на моменти искам да се оттърва от моето едно, пък ти събираш цяла детска градина Simple Smile

Вчера се видях инцидентно със Са, малката Маги е голяма сладурка, но според думите на мама била доста капризничка Simple Smile. Много поздрави ви пращат....

Ние се стягаме пак за море, заминаваме в събота за 1 седмица. Ще сме голям отбор - родителите ми, сестра ми с племенника, леля и братовчедката, аз с Ради, без татковците Simple Smile. Само баща ми за авторитет Grinning През това време мъж ми трябва да ни пренесе в новата къща, а като се върнем ние, направо там отиваме. Казва, че ще се справи, аз съм малко скептично настроена, но ще видим Simple Smile

Весела почивка на всички, които ще пътуват нанякъде!

# 243
  • София
Момичета благодаря за пожеланията за Дани!   bouquet
Някои са се сбъднали още от рождението на Дани - палав е за трима...... Laughing

Ето и снимките:

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/Danail%20BD%209/

Беше в тесен семеен кръг.....трябваше да дойдат още няколко човека, но не ни уважиха.......здраве да е! Казвам си, че то в трудни и в радостни моменти се изпитват взаимоотношенията и добре, че е така, та човек ще знае занапред с кого и как ги гради. На Дани му стана малко криво, но му обясних с прости думи, че в живота ще има много разочарования и трябва да се имунизира от сега........ Simple Smile

Ние напредваме бавно с преместването, чакаме последният документ за тежести от Нотариата......Голямо чакане пада, хем даваме пари за всяко листче хартия, хем чакаме ли чакаме..... Laughing

Евелина - и аз нещо подобно правя, но за стая по стая, прибирам в чували или в тези найлонови чанти дето ги продават по 2 лв. и надписвам от коя стая е багажа, и какво има в плика. Дано да помогне да предотвратя хаоса......А за колелото на снимката - точно голямо колело ще му купуваме на Дани за р.ден, но се разбрахме от Кюстендил, за да не мъкнем и него сега натам. За изненада му взехме две много хубави енциклопедии и вечерта ни беше приготвил малка викторина......

Радвам се за всички, които са на почивка.... Simple Smile

Евелина и Лови - признавам ви за най-неуморните жени и майки!!! Пълни сте с ентусиазъм за добри неща и ви поздравявам! Действате ми много насърчително и позитивно винаги!   bouquet

До скоро!

# 244
ДБС, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАЩА И ОБИЧАНА!!!   Heart Eyes Hug Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И НА БАРАБАНА и ГУДЗА СЪЩО ЧЕСТИТО!  
bouquet  bouquet  bouquet
Мила, и аз се включвам към поздравленията за Дани! Да ти е здравичък и послушен и много радост да ви носи!!!  Hug Не си го слагай на сърцето, ако някой не ви е уважил празника. Губещи са само тези, които не са присъствали! Като гледам каква веселба е било!  Laughing
АИР-че весело изкарване на морето. И аз да ви кажа, че Ради е голяяяяям сладур!!!  Heart Eyes
Ловииии, защо не си от Пловдив! Как имам нужда от ентусиазирана приятелка като теб, да ме заразява с енергичността и оптимизма си! Simple Smile
Валка, хайде, чакаме снимчици! Красивата Мария не съм я виждала от мноооого отдавна!  Flutter
Евелинка, от теб трябва да идвам да вземам частни уроци за гледане на породени деца... Не знам как се оправяш. На мен ми е доооста трудничко. Добре, че Боян ми помага много. Иначе не бих могла да се справя.
Иначе днес приготвих багажа на Али. Нашите ще я водят на море. Утре тръгват и ще са на ММЦ-то за 7-8 дни. Хем ми е доста мъчно за малката кака, хем се радвам на предстоящата почивка. Да ви кажа, че от както сме с бебче у дома и Али страшно се промени. Започна да се тръшка, да пищи, да хвърля всичко... Слава Богу сега нещата малко се пооправиха, но първите дни беше ужас!
Сега и двете спинкат, но ще спирам с писанията, че имам домакинска работа да върша...  Tired
Изпращам ви прегръдки на всички! Страхотни са малчуганите - разгледах снимките и на Сашко и на Калоян и на другите сладурковци и принцеси като НияHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубава почивка на Херка и да не крие Слави, ами да пуска снимки като се върнат!
Исках още да пиша, ама ще го оставя за когато остана само с Маги!
 Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 245
Здравейте Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ КОИТО СА МНООГО ГУДЗА,ДБС,БАРАБАНА, ДАНИ и всички които съм пропуснала в предните дни.. Embarassed желая ви само хубави мигове и най-вече здраве.Бъдете щастливи и лъчезарни винаги.  bouquet  bouquet  bouquet
Мила много хубаво сте си изкарали личи си и не се ядосвай за такива неща хората наистина си показват сами рано или късно кога можеш да разчиташ на тях като приятели.. Peace
Са, Евелинка голяма работа сте да знаете.С тия два бебока и големите сладури направо в завиждам.. Mr. Green
Валка добре дошла. Hug
Ние сме добре.Аз напоследък имах малко работа и нямах настроение за това не съм оисала.Ноще ми мине. Wink
Лек ден на всички.Че малкия ме чака. Hug

# 246
  • -
Ето малко снимчици от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6938499
Слийпи не сте само вие спринтьорите на плажа...Мария е по-бясна от 10 момчета Twisted Evil
Са,благодаря за милите думи за Мария-наканила съм се да идвам на аудиенция в Тракия при всички    вас,скоро надявам се Hug
Евелинка,какво стана с майчинството?Надявам се да е някакво недоразумение с документите Praynig
Честит рожден ден на Гудза,на ДБС и на всички празнуващи тези дни!Да са живи и здрави!
На заминаващите на почивка-приятна почивка и хубаво време Hug

# 247
Здравейте Simple Smile

Много благодаря за пожеланията:-)   chef този ви го пускам да ви сготви, а с това ви казвам наздраве  beer

В аванс искам да пожелая на всички, които носят хубавото име Мария, да го носят със здраве и да са щастливи!!!   bouquet

Ние си постегнахме багажа и утре живот и здраве отиваме на море.

До скоро

# 248
Добър вечер момичета  bouquet!
Ние утре ще заминаваме на балкан.На малкия морето му се отрази много добре, та се надявам балкана също Praynig!Дано няма аварии там Praynig  Praynig  Praynig!Аз ще се опитам да се отпусна и да се забавлявам малко повече.На морето, така и не се отпуснах, като все чаках малкия да се разболее #Crazy.Такава параноя ме тресе, но дано сега не е така.Там има минерален басейн, за да си цопаме дупетата Laughing.
Иначе си имаме вуйчо, който се прибра от Англия, че края на месеца ще прави сватба.Малкия ще е шафер.Вече пробвахме костюма, но ще пусна снимки чак след сватбата.Да ви гложди лщбопитството колко красиви ще сме Mr. Green.

# 249
  • -
Момичета,днес е Успение Богородично-моята малка Мария има имен ден Simple Smile Пожелавам на всички св.Богородица да ви закриля-вас и семействата ви!Честит празник на всички именници!

# 250
Честит празник, мили майчета! Нека Дева Мария закриля децата и семействата ни!
Честит имен ден на всички Марии! Желая им здраве, щастие и много любов!
Честит празник на варненки!

Вчера писах, писах и накрая Благун изключи компютъра  Twisted Evil...
Честит рожден ден на Барабана и на Дела!

Са, мила, и аз трудничко се оправям. Последните дни нямам баби-ентусиасти да помагат. Най-трудни са разходките - Благун търчи накъдето си поиска, аз го гоня с количката, някой път ставам шантава. Ама времето тече в една посока. Двете хлапета започнаха да се заиграват - Блажко носи и показва играчки на Маги и тя ги ближе  Crazy, а аз имам някоя друга свободна минутка.
Мила, радвам се, че сте изкарали добре рождения ден на Дани. Не се ядосвай на тези, които не са ви уважили, за тяхна сметка си е! Дано преместването мине бързо. Мен още ме държи от миналата година.  Sick Радвам се, че съм улучила със снимката на колелото. Много се чудих какво най-много би зарадвало 9 годишно момче  Embarassed.
Мире, дано скоро ти мине този период и лошото настроение!  Hug
Момичета, благодаря ви за милите думи, но аз хич не кипя от енергия, а съм си най-обикновена жена по майчинство, при това леееко мързеливичка  Embarassed. Но Лови и аз я признавам, кога намира време и търпение за всичко не ми е ясно... ЛовиHug!

Днес с Митко имаме годишнина от първата ни среща. Винаги съм обичала този празник, а ето, че на днешния ден преди 8 години решихме, че ако се разбираме ще създаем семейство и деца  Heart Eyes(странен разговор беше като за първа среща, почти като сключване на договор...). Е, женени сме и имаме 2 хлапета, дано Богородица да продължава да закриля семейството ни.
В този ред на мисли получих като подарък малко лимоново дърво и семена от лавандула. Пресадих лимончето и дано да ми се хване, сега се рових из нета да чета как се гледа. Но от това, което прочетох за лавандулата - май не ставало със семена, а с коренче и малко се обезнадеждих, но идната седмица ще я засея, поне едно стръкче да порасте.

Другото, което много ме вълнува е, че всеки момент чакам да стана леля. Залагах на днешната дата, но етърва ми не бърза да е днес, затова се надявам идните дни да имам един страхотен малък ревлив повод за почерпка!  Laughing Стискам палци да роди леко, че много се е шашнала!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 17:09 от evelinar

# 251
  • София
Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Мария!

Честит рожден ден на празнуващите днес и последните дни!

Бъдете здрави и усмихнати!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 17:31 от mila71

# 252
Честит имен ден на всички Марии на патерици нега Бог ви благославя и да има мир и разбирателство в душите ни..
  bouquet  bouquet  bouquet
Евелинка честита ви годишнина още дълго години да сте заедно ви желая.. Hug  bouquetВие наистина сте имали сериозен разговор с мъж ти и то не напразно. Mr. Green Peace
Аз малко по малко се поуправям може би ми се насъбра и малко умора плюс лошото настроение. TiredМалкия беснее и изобщо не слуша.Мисля че ни излезна и последния зъб-кучешкия.. Whistling
С гърнето продължаваме да сме до никъде.Оставям го гол да ходи за да го наблюдавам кога ще си върши работата и само ме издебне да ме няма за секунда и си я свърши на пода.. SickПоказвам му че не се ака там смее се и си продължава в същия дух.... #Cussing out.Не знам вече на какъв език да обяснявам.А в яслата пък не ми се мисли как ще е и изобщо учат ли ги там на такива навици. newsm78Вие какво мислите мамите с опит? Thinking
Вчера ходих да питам кога ще почва яслата и ни казаха че ние ще сме от 15.09.Обясниха ми какво да нося.Че то направо цял списък... JoyКазах им да се заредят с голямо търпение и че идва едно голямо чудо по отношение на храненето чеве наречено Калоянннн Mr. Green.Нямало да има кой знае какво подобрение с яденето там ми обясни старшата близо месец.Ами ще си стои гладен докато види как се яде... hahaha
Ами това е от нас.
Пишете загубихте се нещо..
На тези които ще са на почивка весело изкарване. Peace  bouquet

# 253
Здравейте майчета,
честито на всички, които са имали поводи за празник ( гледам списъка с приятните поводи е доста дълъг, още по-дълъг да става)
 baloni sohappy
Ние сме в движение с Мишо, ту ние сме на гости, ту си имаме баба за гледачка.
Мишо принципно ходи и на ясла, но последните седмици сме ужасно нередовни : бяхме болни, а после имахме баба, която не си даде внучето на ясла да и го тормозят Laughing

Мире, и Мишо не обича гърнето. у нас не сяда изобщо, но в яслата е редовен. Учат ги, не се притеснявай. Аз говорих и с психоложката и тя ми каза, че за момченце много съм се разбързала с махането на памперса и да не го травмирам, ако не се впечатлява, че е осран до уши.

Моя милост се потяга да става работна от 1.06, като стартира с отговорна командировка в чужбинско.. Май бременността и кърменето съвсем са ми промили мозъка, не успявам да се концентрирам изобщо

Да се оплача Мишо се катери по дивана и след това скача от облегалката, изтръпвам всеки път да не се прасне в масата.. обаче диване аз му се карам той ме издебва и пак там се подрежда

Другото важно нещо е, че станах кръсница на един малък бонбон. Пак екстремно разбира се, обадиха ни се предния ден, че искат да правят кръщене  #Crazy

Eто и две снимки от нас http://www.octomvri.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6973807

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 00:15 от KOTE

# 254
Здравейте момичета!
Ейй, Коте, ама липсваше ни бре!  Hug Мишо не мога да го позная! Много е пораснал! Simple Smile
Мире, дано бързо ти мине гадното настроение! Не се тревожи за глупости, нали сте здравички всички - няма по-важно нещо от това!
Честит иман ден на Мария на Валка /на патерици/ както и на Евелинка за годишнината. Да са здрави всички и да се обичаме!  Praynig
Евелинка, да разкажеш за лелинството! Стискам палци всичко да е ОК.  Praynig
Али да ви кажа е на морето с майка ми и баща ми. Всеки ден говорим по 100 пъти, получавам снимки по интернет и съм в течение на всичко... ама така ми липсва... и как ми се искаше и ние да сме там...  Tired
Качих няколко нейни снимки от плажа и 2 снимки с Маги, за да се запознаете и вие с нея. Simple Smile
Ето ги: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6975672

Общи условия

Активация на акаунт