Честит Рожден Ден, gudza! Желая ти здраве и щастие, винаги да си обградена с любов и внимание!
!
.

. Много поздрави ви пращат....
. Само баща ми за авторитет
През това време мъж ми трябва да ни пренесе в новата къща, а като се върнем ние, направо там отиваме. Казва, че ще се справи, аз съм малко скептично настроена, но ще видим 

Не си го слагай на сърцето, ако някой не ви е уважил празника. Губещи са само тези, които не са присъствали! Като гледам каква веселба е било! 

този ви го пускам да ви сготви, а с това ви казвам наздраве 

!
!Дано няма аварии там
!Аз ще се опитам да се отпусна и да се забавлявам малко повече.На морето, така и не се отпуснах, като все чаках малкия да се разболее
.Такава параноя ме тресе, но дано сега не е така.Там има минерален басейн, за да си цопаме дупетата 
, а аз имам някоя друга свободна минутка.
Радвам се, че съм улучила със снимката на колелото. Много се чудих какво най-много би зарадвало 9 годишно момче 
!
(странен разговор беше като за първа среща, почти като сключване на договор...). Е, женени сме и имаме 2 хлапета, дано Богородица да продължава да закриля семейството ни.

Вие наистина сте имали сериозен разговор с мъж ти и то не напразно. 
Малкия беснее и изобщо не слуша.Мисля че ни излезна и последния зъб-кучешкия..
Показвам му че не се ака там смее се и си продължава в същия дух....
.Не знам вече на какъв език да обяснявам.А в яслата пък не ми се мисли как ще е и изобщо учат ли ги там на такива навици.
Вие какво мислите мамите с опит? 
Казах им да се заредят с голямо търпение и че идва едно голямо чудо по отношение на храненето чеве наречено Калоянннн 

Мишо не мога да го позная! Много е пораснал!