Добре дошла на новата мама Петинка и на октомврийчето Йоан!

evelinar,поздравления за смелостта ти да учиш с две малки деца!В такива случай казвам само"Който може го може!"Успех!

Iliana,страхотни снимки!Все едно и аз бях на море,като ги разглеждах!
Ангелина,твоя разказ ме зареди с ентусиазъм!И стопли закопнялата ми за красота,ред и чистота душа!Много искам да го видя,а мечтата ми е да живея на такова място!Наслаждавайте се от сърце!

Ние имахме малко премеждия тази седмица...като се почна от понеделник.Отивайки на гости,спряхме да купим нещо и докато бях в магазина мъжа ми звъни:"Излизай бързо,че Габи падна и лошо се удари!" Изхвърчах за секунда.Паднала от една пейка,с главата напред.Ударила си устничката,цялата й уста в кръв.Слава Богу! носа и зъбите й здрави!Тичахме в "Пирогов"...Размина се с уплаха и много подута устна.Вече и мина!
На другия ден бяхме на излет на Витоша,на една страхотна поляна.Беше супер,изобщо не усетихме жегата!Но,по едно време нещо ме засърбя главата и...кърлеж!Пак тичане в "Пирогов".Извадиха го!След месец ще се изследвам за Лаимска болест...

Сега ни тормозят сополи и по редичко ако,но то е зъбите,които не спират да ни мъчат!
А ,хубавата новина е,че снощи се наспах! Габи спа цялата нощ,което се случва мноооого рядко и аз съм мн.доволна...
Жалко,че е все когато татко го няма,та не може да намаже и той... От вчера съм скрила шишетата с биберони и пием от чаша вода,сок,чай.Резултата е :нямам едно сухо боди...
Ходи с тези с дълъг ръкав... Хайде хубав ден и бъдете здрави!
. Ако в ника ти е наборът, е малко вероятно да сме се засичали по чуилища, ако си учила в Търново..., аз съм малко по - голяма, ти си на възрастта на сестра ми. Ако пък живееш в Триъгълника, може да сме се разминавали в тамошния парк, доста дълго време бях там с малчо.

) Иска да лети
както казах и мен ме чака чистене и пренасяне от една къща в друга и моят проблем е,че няма на кой да оставя Габи...или има но само за няколко часа,а на мен ми е нужно три-четири дни от сутрин до вечер,иначе ще се мотам цял месец и повече..
![/color][/b][/i][/size]

! Вместо това ще се постарая да му изхарча всичките парички
После ще чета всичко наред и ще кача снимки