Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 047
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!
Добре дошла на новата мама Петинка  и на октомврийчето Йоан! Hug
evelinar,поздравления за смелостта ти да учиш с две малки деца!В такива случай казвам само"Който може го може!"Успех! Hug
Iliana,страхотни снимки!Все едно и аз бях на море,като ги разглеждах!
Ангелина,твоя разказ ме зареди с ентусиазъм!И стопли закопнялата ми за красота,ред и чистота душа!Много искам да го видя,а мечтата ми е да живея на такова място!Наслаждавайте се от сърце! Heart Eyes
Ние имахме малко премеждия тази седмица...като се почна от понеделник.Отивайки на гости,спряхме да купим нещо и докато бях в магазина мъжа ми звъни:"Излизай бързо,че Габи падна и лошо се удари!" Изхвърчах за секунда.Паднала от една пейка,с главата напред.Ударила си устничката,цялата й уста в кръв.Слава Богу! носа и зъбите й здрави!Тичахме в "Пирогов"...Размина се с уплаха и много подута устна.Вече и мина!
На другия ден бяхме на излет на Витоша,на една страхотна поляна.Беше супер,изобщо не усетихме жегата!Но,по едно време нещо ме засърбя главата и...кърлеж!Пак тичане в "Пирогов".Извадиха го!След месец ще се изследвам за Лаимска болест... Confused На третия ден да знаете как сме внимавали...от вкъщи не ми се излизаше... Whistling
Сега ни тормозят сополи и по редичко ако,но то е зъбите,които не спират да ни мъчат!
А ,хубавата новина е,че снощи се наспах! Габи спа цялата нощ,което се случва мноооого рядко и аз съм мн.доволна... Heart Eyes Жалко,че е все когато татко  го няма,та не може да намаже и той... Mr. Green
От вчера съм скрила шишетата с биберони и пием от чаша вода,сок,чай.Резултата е :нямам едно сухо боди... ooooh! Ходи с тези с дълъг ръкав... Mr. Green Но става все по-добра с чашата  Mr. Green
Хайде хубав ден и бъдете здрави! Hug Hug Hug

# 226
Ето ви малко снимки да разгледате: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6835621.
Мъжът ми ме гони от компютъра и ме заплашва, така че утре ще пиша повече.  Laughing

# 227
  • Някъде в Европа...
Привет, момичета!

Petinka82 , здравей! Аз съм търновчанка и по произход и по душа, нищо, че сега живея в Пловдив. Търново си е моя град Peace. Ако в ника ти е наборът, е малко вероятно да сме се засичали по чуилища, ако си учила в Търново..., аз съм малко по - голяма, ти си на възрастта на сестра ми. Ако пък живееш в Триъгълника, може да сме се разминавали в тамошния парк, доста дълго време бях там с малчо.
Ангелинка, завиждааааам ти, да знаеш  Simple Smile
Илияна, много сте пораснали и какъв е хубавец само. Да го цункаш от нас...
Евелинка, аз не мога да ти помогна, не съм в час с тия работи.... Но както и да го смятам малко ми се вижда.. newsm78
Мики, големи премеждия  Confused Ей, хубаво за съня..., какво толкова го мислиш таткото, нали ти си се наспала  Mr. Green. Поздравления за ученето от чаша. Аз не съм настоятелна, въпреки че забелязвам, че Ради успява сам, без да се залее... Ама нали е по- лесно за мен със сламка  Embarassed

Ние сме добре. Почти цял ден сме навън... Счупи ни се колелото с дръжката за бутане и сме с количка, да, ама Ради се вози прави и не мърдам по далеч от съседния блок, където има площадка... Twisted Evil Трябва да чистя новата къща, а няма на кого да оставя Ради ooooh!... Ей, такива работи около нас, най-общо. От време на време има падания, но нищо сериозно (въпреки че вчера се търкаля по стълбите от площадката на 1 етаж до партера Confused, аз умрях... вхърлих чантите и скочих лсед него, слава богу, нищо, дори следа няма... Praynig) Иска да лети  Shocked, терасата ни е много висока, той стъпва на каквото намери и "Ради фиу" (Ради лети). Постоянно му повтарям, че летят само самолетите и пиленцата, защото нямат крачета, а Ради има и с тях ходи по земята Rolling Eyes.. Но очите ми "на 15" трябва да са отворени.....

Лека нощ, че пак кое време стана.. Wink

# 228
  • София
Момичета, чета ви редовно..... Simple Smile.и съпреживявам всичко да знаете!!!!

Лудницата при нас е пълна, навсякъде са кашони и чували. Продадохме детският гардероб и не ме питайте къде са дрехите. Сега и спалнята и тогава ще имам мечтаната стая - дрешник, само дето дрехите май ще са по земята.... Laughing Честно казано омръзна ми вече този хаос, но така ще е.....още малко..........Да не говорим ходенето по институции и документи - голяма бюрокрация в тази държава и за всяко листче чакаш ли чакаш, дори и като плащаш.......... Whistling Купувачите на апартамента ще теглят кредит и банката им иска 100 документа......

До скоро!

# 229
Здравейте,момичета!Голямо затишие днес в темичката? Mr. GreenНие стягаме багажите и в понеделник рано сyтринта  живот и здраве тръгваме.Направо лyднах покрай това стягане на багажи,както се шегyва мъжо все едно се изнасяме.Днес ходихме за последно преди тръгване на море и хyбаво си прекарахме.Притеснява ме единствено пътя(тъй като не сме пътyвали дрyг път на толкова дълъг път),дано децата го понесат добре,а и трафикът е поносим.Иначе сме си подготвили за планината дебелите дрешки и фотоапарата за гледките,които ни очакват.Като се върнем живи здрави ще разказвам впечатления.А дотогава ви изпращам една виртyална прегръдка и не ни забравяйте! Hug
Приятно прекарване и на всички,които в момента си почиват някъде или им предстои тепърва почивка!

# 230
Здравейте!
Преди малко се прибрахме от разходка в Парка"Заимов".Времето не беше мн хубаво... Whistling
Ангелина,мноооооого хубави снимки,а най-хубавото на тях сте вие с Ния Heart Eyes и усмихнатите ви лица!
assia75,приятна почивка в планината! Чакаме снимки!
mila71, и мен ме чака преместване и незнам от къде да започна...та ...съчувствам ти.
AIR,ние пък неможем да пием със сламка,въпреки моите усилия... Naughty както казах и мен ме чака чистене и пренасяне от една къща в друга и моят проблем е,че няма на кой да оставя Габи...или има но само за няколко часа,а на мен ми е нужно три-четири дни от сутрин до вечер,иначе ще се мотам цял месец и повече.. Whistling
Хубава вечер и целувки на малките сладки  Октомврийчета! lovekiss                                                                                               

# 231
Здравейте, момичета!
Прибрахме се от морето. Утре заминаваме на планина при баба, за да си починем от почивката. Калоян е най-щурото дете. На плажа а сме го изпуснали от поглед за секунда и той бегом във водата. Поясът естествено му "печи", демек пречи. Ние бяхме единствените спринтьори и на плажа, и на разходките следобед. Храненето в ресторанта беше поединично - докато единият от нас се храни другият търчи след Калоян. Изкупихме играчките. Нямам думи. Радвам се само, че ми е здравичък. По-късно ще кача снимки.

# 232
  • Стара Загора
Слийпи направо ме хвърляш в тъча...няма да сте сами. И ние отиваме на море...сигурно и по-зле от вас ще сме Twisted Evil
Ще пиша като се върнем....ако съм жива де Mr. Green

# 233
  • София
Привет от нас!

Днес Данаил става на 9!

Черпя ви всички!

Суматохата ще е пълна, но надявам се да се справя!

# 234
Ето малко снимки: http://picasaweb.google.bg/ivanova.lidia/More2008

Хера, пожелавам ти Слави да е поне два пъти по-кротък от Калоян. Ако ли пък не, погледни на нещата от хубавата страна - движението е здраве.  Mr. Green Почти нямах време да пуша, смъкнах някое и друго кило.  Confused  Mr. Green

Честит Рожден ден на Дани!

# 235
Честит Рожден ден gudza!Бъди жива и здрава, и много обичана жена!Много семейно щастие и пари Mr. Green ти желая от сърце  bouquet![/color][/b][/i][/size]

# 236
Да е жив и здрав Дани ,много смях и безгрижно детство!
ЧРД и на gudza-здраве ,любов и хармония!
Весел купон и на двамата!

За морето -изкарахме добре като изключим ,че пак се намери причина/служебна/ да ми се развали настроението.Всъщност грешката си беше моя от което ми стана още по-гадно.Както и да е свикнала съм.
Хотела беше чудесен имаше мини дискотека и Сашко само да чуеше позната песен като зомби се запътваше към дансига Joy Joy Joy От морето и басейна го беше шубе и чак последния ден се престраши да влезе /в нашите ръце разбира се/
Хера ако сте само тримата забрави за ракийки и сладки приказки на вечеря.Единия хапва ,другия търчи .Ти май беше писала ,че ще сте с компания ,което е по-добре.
Саши беше мирен единствено на пясъка с кофичките и лопатките.
Вдигна Т на втория ден и като поглеждам в устата кътницете избили та не се притеснихме много.

sleepy
хубави снимки ,добре сте се забавлявали. Блазе ти за почивката от почивката  ,искам и аз пак.
Ангелина много красиво у Виената ,а Ния на понито ме разби направо -много е смела .На Сашко лигите му потекоха като я видя ,тръпне в очакване на появата и на Русенска сцена Laughing

Евелинка
какво стана с осигуровките?
Преуморена съм ,ама много и събота и неделя бях на работа  Close

# 237
Честит рожден ден, Дани!
Честит рожден ден, Гудза!
Ангелинка, Слийпи, много хубави снимки!
Илианка, радвам се, че добре сте си изкарали и вие на морето!
Херка, дано успеете поне на смени да ядете, при нас положението е същото  Wink  Hug!
За осигуровките - със сигурност не е така. Митко направо ми изсъска да не си вра носа където не ми е работата и сега съм му дала 1 месец срок да видим какво ще направи и какво ще ми преведат. Иначе му обещах най-тържествено, че другият път когато съм бременна няма да напусна работа и да се осигурявам при него Crossing Arms! Вместо това ще се постарая да му изхарча всичките парички  Laughing, така де - една шопинг терапия няма да ми се отрази зле!  Mr. Green
Мила, миналата година като се премествахме слагах всички неща от 1 рафт в 1 чувал и надписвах, после подредих дрехите за 2 часа  Wink.
Аз се запалих нещо по цветята. И без това свекърите дуднат, че у дома приличало на офис, та накарах Митко в събота да се разходим до Бриколаж и да купим някоя друга саксийка. Взех си драцена, дифенбахия и юка, майка ми ми даде дървото на живота. Сега съм ги засадила и им бая да вземат да се хванат. Харесах си и антуриум и лимон, но съпружеското тяло ме отряза, че на по-скъпите цветя ще се хвърлям чак като се докажа като цветарка. Та сега съм решила да му се доказвам  Crossing Arms ...
Днес ако не закъснее много от работа мисля да го водя и да си купим закачалка, че една година вече хвърляме връхните дрехи върху шкафа за обувки и ми втръсна да гледам цялата тая бъркотия.
Иначе Маги като никога заспа и отивам да решавам тестове по английски, че няма да ви казвам в кое ниво се върнах  Embarassed.

# 238
  • -
Здравейте!Живи и здрави сме-сега се прибираме-бяхме на море,после в Плевен,обиколихме света.Нищо не съм чела и не съм в течение около вас,надявам се всички да са добре.Отивам да оправям багажите,че купчината е внушителна Crazy После ще чета всичко наред и ще кача снимки Hug

# 239
Честит рожден ден на Дани! Да е много здрав и палав!! Mr. Green Mr. Green
Гудза, да си обичана и обичаща!!! ЧРД!!!!  bouquet
Днес следобед се прибрахме в София. Ния вилня до сега без да е спала и миг. Давам на заето...Отивам да спя и утре ще ви чета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт