Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,
исках само да ви кажа, че съм пак студентка. Записах финансов мениджмънт в Свищов, обучението е 2 години и е дистанционно. Страшно съм щастлива, но и съм каталясала от дългия път (а и Маги беше с нас), ходихме и до Велико Търново.
Като се съвзема, ще разказвам.
Много  Hug Hug Hug!

# 211
Здравейте!!!  bouquet

Лови, хубава патица!! Изобщо си доста сръчна в ръцете и си страшно организиран човек! Браво на теб!!  bouquet

Тетка 74, приятно изкарване на почивката!! И да вземеш да направиш сериозен бизнес с рисуваните блузки! Wink

Слийпи, приятно и на вас и да пазите малкия бандит! Grinning

Калима, като гледам сте си прекарали много весело. Ама само 2 цици стигнаха ли ви? То на едно бебе са малко Mr. Green

Хераааа, навсякъде хойкаш, само у Софията не идеш Crossing Arms

Мире, добре дошли!  bouquet

Евелинке, луда, по-луда, най-луда, Евелина! Ти нямаш спирачки бе жена! Само ми се струва, че е време за близначета и двойката Джоли-Пит ще ви дишат прахта!! А като забременееш вземи и превеждай през нощта, да не си капо Mr. Green

Момичета, тук е страхотно!! Ния направо полудя от забавления. Всичко е направено много удобно за деца. Има заградени площадки, на които не се допускат кучета, котки, възрастни без деца(това последното не го пише никъде, но един път не видях алкохолик или наркоман там). За чистотата и поддържането е ясно-сравнение със София не може да става. А  в Пратер-а е раят на децата! То не са влакчета, колички, виенски колела, лабиринти и това всичко си е в умален вариант, естествено има го и за по големи. Ния вече 2 пъти язди кон сама. Първият път беше пони, днес вече бял кон(е не много висок). Това дете няма страх от нищо, да ми е жива и здрава! Снимки не мога да кача сега, зарядното за апарата е в Бг и батерията му падна. От днес снимаме с телефоните  Mr. Green
 Това е от мен!! Доста писах, ама съд и много радостна и щастлива!! Grinning Grinning
Лека нощ!!! Hug Hug

# 212
  • Някъде в Европа...
Момичета,
исках само да ви кажа, че съм пак студентка. Записах финансов мениджмънт в Свищов, обучението е 2 години и е дистанционно. Страшно съм щастлива, но и съм каталясала от дългия път (а и Маги беше с нас), ходихме и до Велико Търново.
Като се съвзема, ще разказвам.
Много  Hug Hug Hug!

Евелинка, честито! Супер е да си студент, ама истински Wink ( в смисъл със студенски живот Laughing). А иначе мисля, че лесно ще мине щом е дистанционно. Аз да си призная от моята задочна икономическа магистратура нищо не разбрах, на фона на редовната лингвистика, за която не ми се помисля що тетратки с думи изписах Twisted Evil
Успех  Peace.
За Търново - не се и съмнявам, че си останала доволна  Wink

# 213
  • София
Eвелинкааа, ще събудя народа от смях  Hug. Децата нямат спирачки, нали  Joy?! Евала за хъса и съм сигурна в успеха ти, нали си мама на Октомврийче ( и не само Heart Eyes).
Кали, съжалих, че не съм във Варната  Heart Eyes. Супер купон е бил, а Митето е голяма скица.
Слийпи, дано са приключили вече перипетиите. И добре, че Калоянчо си казва, Косето само мъка и аз гадая. Иначе е голямо плямпало, но не казва какво го боли.
Теди, тъкмо си мислех да купя още 20 тениски, а ти само да ги нарисуваш   Whistling. Сериозно си мисля да снимам тези, които са при мен и да ги добавя в общият албум и ако иска някой да добави и своите... При мен има Мечо пух, ако искаш може да сбъркаш пътя и да дойдеш у нас  Whistling. Хем ще поиграят децата в басейна, хем ще ти спестя едно рисуване. 
Таси, има,  имааа такава мизерия- в Елдород Confused. Супер изненада ти е подготвил Милен. Малко завидях, при нас всичко става по план- график и поне със седмица предварителни уговорки. А аз съм импулсивен човек и като подпаля фитила и тръгвам, то затова ми се падна и уравновесен човек - да ме сваля на земята като литна повече  Laughing.
Ангелинка, разказът ти е като приказка за лека нощ. Звучи невероятно, но се припокрива с разказът на нашият познат от Щатите. Според него не заслужавали такива удобства, но според мен са си ги заслужили и още как   Flutter...
Днес си мързелувах цял ден. Дани го оставих при бабата и племенничките за една седмица. Другата седмица, ако им разрешат ще дойдат у нас. Дано! Ще им измисля хубава програмка... Много си ги обичам  Heart Eyes.
Косето е здрав и живот и здраве този четвъртък ще слагат последната Полиомиелитна ваксина.
Лека нощ от мен и целувки  smile3524 newsm46

# 214
Хай и от нас, то бива мързел ама чак толкова ...... Embarassed

Сватя, много си е добре зетя, със собствено мнение е човека, що пък трябва да е легнал  Crazy иначе много народ сте се събрали браво  Peace аз пак съм била назад с инфото  Embarassed и да не го подстрижеш ей на мнението на баща му съм  Whistling снахата ви е още плешива, щяла да порасне Tired кога  newsm78една фиба не мога да и сложа, познавам си я в яслата по пършивата коса  Mr. Green

Херич, немаш грижи само да уведомя мъжо, че ще гледа Плама Whistling

Евелинка, браво  Hug още едно ти трябва, виждам имаш потенциал  Peace

Ангелинка, завиждам пък  Crossing Arms Радвам се че си прекарвате добре, ама искрено се смях кво си направила на летището  Crazy

Слипи, кво да ти кажа като Пламена е все синя и все по средата на челото, все там се удря  Laughing ъглите и идват точно на това ниво  Crazy в яслата вече я знаят и само пак ли се ударихте  Wink

Лови, как ти остава време за всичките идеи , чак се чудя, кога спиш  Mr. Green

За зъбите не знам колко са, ама горните кучешки избиха, чакам долните ама няма изгледи  Tired За бърборенето- бърбори, сега е на фаза да повтаря всичко като папагал, ама ми беше хубаво като и казах Плама обичам те и тя ми каза обичам мама  Crazy разтопих се  Grinning Вчера голямо тръшкане иска нещо не разбирам ама упорито повтаря дина, дина , динаааа, откъде да се сетя че искала диня, добре че си показа детето, то с такава майка заплес  Rolling Eyes Иначе миналият уикенд, ходихме на плаж с леля и и Мишо, няма страх от вода иска само там да кисне, с пясъка беше зора че вечно си чисти краката  Crazy на всичкото отгоре ми окупира шезлонга тя на пясъка не може да седи Whistling

хади че се олях отивам да по работя  Hug

# 215
Привет и от нас!Вчера имахме годишнина от сватбата и мъжо ме изненада с цветя и семейна вечеря в едно ресторантче в гората.Изкарахме си сyпер(като със деца ),малките играха на воля и не се налагаше да съм регyлировчик с подвикванията си.Не знам как минаха седем години откакто сме семейство ,ама благодаря на Бог че ги имам и сме здрави!
В събота бяхме на Варната с едни приятели.Не остана много време за разходки,че гостyвахме на кръщелника в новата квартира и после водихме децата на цирк(за инфото още веднъж мерси на Кали  bouquet).Много хyбав беше и децата цели два часа не мръднаха(изключая антракта,в който разглеждахме подвижния зоопарк на цирка).Само клоyнадата им беше по слаба,иначе целият цирк беше сyпер.Исках пак да съм дете,а не само през тези два откраднати часа.После ги водихме на забавленията в морската и беше забавление като за последно.Не мина без произшествие за каката,на блъскащите колички я бyтна накрая при слизането едно детенце и малко под оченцето и е синю(a yж само деца на нейната възрас се возеха)Добре,че всичко е наред и не я и боли. Praynig
Мише,браво за зъбките.Нaс тези кyчешките ни измъчиха.Първите избиха с едно повръщане(бях ви писала),при втората двойка с леко разхлабване,което по никакъв начин не спираше.
Калима,браво за начинанието,дано имате повече последователи! Peace
Евелинка,ти направо ме засрами.А,аз още събирак кyраж да запиша магистратyра!Yспех! Peace
Ангелинка,забавлявайте се и заради нас!
Мире,няма ли да ходите пак в Смолян авгyст месец,че да се видиме?
Прегръдки на всички! HugСпирам,че и aз се yлях...
Ето малко снимки от нас:http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_05227.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_07417.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_11313.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_06326.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_02649.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_11517.jpg
http://www.foto.bg/data/5385/medium/Picture_11914.jpg

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 10:07 от assia75

# 216
evelinar, да се беше обадила за едно бързо кафе!Аз съм четвърта година тук и се чудя, дали да записвам магистратура, че като гледам колко е семестъра #Crazy!

# 217
Здравейте, момичета!
Първо по ред на номерата, че отдавна се каня да пиша...
Ани, Диди, честит рожден ден на патерици! Желая ви освен много, много здраве и успехи и децата да са много послушни и да изпълнят живота ви с много щастие!    bouquet  bouquet  bouquet
Оска, Лови, ужасни преживявания сте имали, дано не се повтарят никога вече!  Hug
Приятно изкарване на всички, които отиват на почивка и добре дошли на завърналите се!  Hug
Лови, жена, ти ме смайваш с твоя ентусиазъм, аз толкова енергия нямам!   bouquet
Кали, браво на вас! Доколкото разбрах сте се видяли и с Дездемонка, много е хубаво, че така сте отразили седмицата на кърменето!
Ангелинка, повози се на влакче и за мен!  Praynig Много се радвам, че си изкарвате хубаво! Тук е момента да се изфукам, че Ангелинка ми даде роклите на Ния и сега Маги е неотразима с всичките воланчета, панделки и т.н. по тях! Благодаря!  Hug

Благодаря ви за пожеланията! Цялата минала седмица прекарах в размисъл. Така или иначе можех да запиша само платена магистратура (защото не съм икономист), в Свищов ме приеха хубава специалност, а за УНСС не се знаеше какво ще стане (кандидатстването е края на септември и ако чакам УНСС изпускам Свищов). Обучението е дистанционно, 2 години, с по 3 семестъра на година. Сега на 6.09 трябва да отида там за презентациите и после чак към началото на декември за изпитите. Като цяло ще ходя за по седмица около изпитите и после веднага ще ми правят презентациите за следващия семестър и няма да има много пътуване. Предлагат ми да отсядам в някаква хотелска част на общежитията, където условията са много добри.
Студентски живот не знам дали ще имам Crazy. Сигурно зимата като ходя на изпити ще съм сама и ще пътувам с автобус, но в по-топлото време ще си се возя сама и може да си взимам и хлапетата и някоя баба да ги гледа. Свищов е много хубаво градче, пълно е с млади хора, майки с количка (не видях наспирали по тротоарите коли  Laughing), има страхотна атмосфера и съм сигурна, че на децата би им харесало. Между другото видях отбивката за Манастира, където Мишето е водила Яни, та може пролетта да заведа Блажко и Маги за няколко дни. По снимките на Мишето изглежда много красиво!
Мише, не можах да се обадя, че Митко бързаше за някаква среща в Търново и затова не ти писах, че ще ходя. На 6 септември ще съм в Свищов и много ще се радвам да се видим и да се запознаем, че вече почти 3 години се познаваме само виртуално! Hug Ще съм с Маги и Митко, най-вероятно само за 1 или 2 дни.  За цената на магистратурата - наистина излиза скъпичко, точно толкова обаче струва и в УНСС Rolling Eyes. Поне при дистанционното обучение ти дават и всичките материали. Ти като си тяхна студентка нямаш ли възможност за държавна поръчка или искаш друга специалност?

Ани, към Велико Търново отдавна си имам слабост. Митко ще започва да строи един голям обекта там и явно той ще си отговаря за него и честичко ще ходи. Поне другата седмица пак е там, само не знам  кога пак бих пътувала с него, едва ли с удоволствие би ме взел, защото ни беше бая трудно да пътуваме с Маги, а тя все още е неделима от мен.
Са, отчитай се как сте с двете госпожици? Влизаш ли в ритъм?  Hug

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 13:50 от evelinar

# 218
evelinar, ще се радвам да се запознаем Peace!Иначе, ако запиша същата специалност ще ми е със стотина лева по-евтино, та няма смисъл и ще пиша различна от придобитата бакалавърска Thinking.
Аз да ви кажа вчера как се разтапях.Гледам телевизия и малкия идва до мен.Хваща ми главата и я измества към себе си, и се започват едни целувки.Целува ме по челото, очите, а аз седях и направо ми се плачеше Confused.После ме гушна, а аз си мислех само колко много го обичам Hug.Е, палав ми е и то много, но това си заслужава всички нерви.

# 219
Днес се завърнахме от Обзор ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270998
Утре ще ви чета и ще пиша подробности.

# 220
Ася, честита годишнина!! Да се обичате и уважавате още дълго време!!!!  bouquet
Много хубави снимки!

Илиянка, много готин зетя бе! Браво! Hug Само една снимка ме притесни..На нея Сашето гледа дупето на едно момиченце, което не е Ния! Crossing Arms Но, хайде, ще го подминем, важното е кой му е на сърце! Mr. Green

Мише, Зеля, тези моменти на обич от малките съкровища към нас, са неповторими! Като питам Ния "Обичаш ли мама?" тя-"Да!" и аз се разтапям.. Е и татко си обича, де, няма как Mr. Green Joy

# 221
Здравейте, мами Simple Smile Едва сега се разписвам в темата  Embarassed и ако може да ме добавите в списъчето Wink: родих Йоан на 17.октомври. 2006г., 3.500кг, 52см (ако трябват други данни - кажете)

Не съм преглеждала подробно темата и не знам има ли други мами от Търново, но при всички случаи се надявам да не изглежда, че се натрапвам   bouquet

Спокоен и усмихнат ден (и ако нямате против - за напред ще пиша пак и повече Wink)

# 222
Добре дошла Петинка.   bouquet
Настанявай се!

Отцепничкоооо, що не звънкаш, че си онлайн?

# 223
Добре дошла на Петинка и на Йоан!   bouquet
За мами от Търново - веднага се сещам за Ейрчето  Wink, ама тя и пловдивчанка се води  Laughing.
Момичета, подивяла съм! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Имам проблем с прословутото майчинство и понеже почти нищо не вдявам съвсем зациклих. Значи имам 2 месеца на нисък доход (когато се водих по майчинство с Благун - 180 лв) и после 4 месеца на висок доход - 1400 лв. Досега нищо не бях взимала, защото Митко не беше внесъл осигуровките, но преди месец оправи всичко. Е, от НОИ са ми превели 1459лв за всичките месеци от януари до юли. Ходих да си взема ПИК-а и още повече зациклих като си видях какво са превеждали - нищо не разбирам какви са тези суми  #Cussing out. На всичкото отгоре половината майчинство за Благун (110 лв.) също се губи. Другата седмица ще ходя да видя каква е тази работа, първо утре ще търся счетоводител да ме консултира. Възможно ли е според вас това да ми е майчинството за 7 месеца и половина?
Иначе сме добре - утре мисля да ходя до зоологическата с децата. Маги не спи въобще, само на циците ми виси  Crazy. Аз съответно съм каталясала и умирам за сън.  Tired
Илианка, страхотни снимки! Радвам се, че добре сте си изкарали!
За проявите на обич - и Блажко така ми се гушка и ми казва "мама" и ми се хвърля на врата и аз естествено се разтапям. Днес тайно му купих един мотор (тип "мачбокс"), който си беше харесал и ще му го подаря при някакви особени заслуги от негова страна, примерно половин ден да е послушен  Mr. Green.

# 224
evelinarможе да не са подали заплатите ,че са платени  newsm78 И аз така скоро платих осигуровки за 5месеца наведнъж ,но счетоводителката постепенно падаваше заплатите и майчинството ми пристигна по различно време.Не съм спец ,но питай счетито ви.
Petinka82 добре дошла при нас !Естествено ,че е се натрапваш  Laughing Laughing Laughing
Ангелина , Найден чете ли "Утро" ?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт