За малко нямаше да заминем..Голям екшън стана на летището. Нали трябва декларация от единия родител, ако другия пътува сам с детето, че му се дава съгласие за извеждането на детенцето в чужбина. Това аз го знам, но се сещам вече на летището! Преди имах такава от Найден, но при последното пътуване не бях направила копие и от паспортната служба ми взеха оригинала..Та стигаме ние с Ния паспортната проверка и служителя- Декларацията моля! Аз опулвам очи-Каква декларация? Той- От бащата на детето, нали то е под 18 години. Аз-Еми то се вижда, че е под 18, ама не знам че трябва декларация, че баща и, и е баща.
Та така, вече имаме и първия шопинг, естествено за Ния-2 чифта къси панталонки, 2 поли, рокля с дълъг панталон-30 евро
Вяроо, аз пък отдавна знам, че Сержи е Антон!!!
Херка черпи на Антоновден и тогава каза, че Серж е съкращение от сержант!!! Мачо, айде вече да се оправят нещата при вас!!
Ася, браво на вас, вие сте истински дами!!
Явно Вяра си реагира така на зъбоникненето и не е било нещо друго!Лека ви вечер!!!

! само хубави неща да ни се случват на всички , а лошите , ако ги има да са малко и поправими
!
!
.
.Браво!Оххх, тоз H&M
.На мойто му взех от испанско,много ми харесват.
.
. Много мило ми стана. И как преплитаха езици като ми го поднасяха, големи сладури. Но ме радва и това че се сещат за такива неща. Вижте каква патица направихме с децата в събота от вестници, фолио и бои: 
за шопинга!
?
.
Казваше, че го боли езичето, но аз си мислех, че не може да определи какво го боли. Мислех, че сигурно е от гърлото, защото докторът каза, че е зачервено.
но като че ли се успокои.
.
.
.
.За малко отидохме,но поне се поразходих малко,че тук в града събота и неделя все едно бомба е паднала.