Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 051
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Поздрави от Виена!!! Hug Hug
За малко нямаше да заминем..Голям екшън стана на летището. Нали трябва декларация от единия родител, ако другия пътува сам с детето, че му се дава съгласие за извеждането на детенцето в чужбина. Това аз го знам, но се сещам вече на летището! Преди имах такава от Найден, но при последното пътуване не бях направила копие и от паспортната служба ми взеха оригинала..Та стигаме ние с Ния паспортната проверка и служителя- Декларацията моля! Аз опулвам очи-Каква декларация? Той- От бащата на детето, нали то е под 18 години. Аз-Еми то се вижда, че е под 18, ама не знам че трябва декларация, че баща и, и е баща. Mr. Green Той-Не, трябва за извеждането на детето от чужбина, съгласие.Аз- Че ние 4 пъти вече пътуваме и никой не  ми е искал такова нещо!! Тука вече те се шаштисват кой ни е пускал н-пъти така. Почва едно тичане и съвещаване, звънене до началството и проучвания. В един момент аз изтърсвам-Ама то ние винаги сме пътували тримата(пълна лъжа) и явно не ми е трябвало! Почвам да плача тихо, звъня на Найден, почват разговори между него и служителите, Ния си изсипва цялата вода пред гишето, почва да се хлъзга и реве...абе, шоу!!! Накрая Найден прати факс от Виена с копие от личната си карта, каза на паспортна служба, че никога не е чувал за такова нещо, хората съответно ни взеха за идиоти и ни пуснаха Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо си заслужих "Оркар"-а. Но ако бях казала-Еми забравих за това изискване и сега се сетих- никога нямаше да ни пуснат!!
 Та така, вече имаме и първия шопинг, естествено за Ния-2 чифта къси панталонки, 2 поли, рокля с дълъг панталон-30 евро Mr. Green От H§M.
Вяроо, аз пък отдавна знам, че Сержи е Антон!!! smile3534 Херка черпи на Антоновден и тогава каза, че Серж е съкращение от сержант!!! Mr. Green Mr. Green

Мачо, айде вече да се оправят нещата при вас!!

Ася, браво на вас, вие сте истински дами!!  HugЯвно Вяра си реагира така на зъбоникненето и не е било нещо друго!
Лека ви вечер!!! Hug Hug

# 196
момичета , благодаря за загрижеността  Hug
мисля , че ми е нужно да изрека страха си с истинските думи  и понеже имам инстинкт за самосъхранение ,поне веднъж го стоварих пред баща му на Васил . тъй де ,  да се оправя както знае ,и аз съм човек !но съм му много , много благодарна , че реагира и спаси детето .
смятам също един ден  да се затворя в къщи и да се нарева и натръшкам на воля . лови , съжалявам , че си преживяла такава ужасия ! хубаво ,че си намерила начин да се поразтовариш . желая ти да не  се налага да го използваш повече !

и няма повече да ви занимавам с това  Naughty! само хубави неща да ни се случват на всички , а лошите , ако ги има да са малко и поправими Praynig!

срещички , бирички , клюкини и фризури...... такива неща да се чуват!
п.п. лови , много съм доволна ,че има и друг заплес като мен  Mr. Green. макар,че аз само веднъж съм губила "успешно" тел. , обикновено  си ги намирам ! ангелина достойна постъпка за един артист  bowuu!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 00:10 от oska

# 197
Оска, съжалявам че сте преживели това, но се радвам, че няма пострадали Peace.
Ние днес бяхме в една местност малко извън нашия град.Разгледайте какъв купон беше и там.А за гъдел на любопитството ще покажа това

Манастира

# 198
oska,изтръпнах точно преди заспиване!Такъв кошмар!Благодаря на Бог,че е жив и здрав Васко! Praynig За теб, незнам как,но трябва да се справиш с преживяното!Само не го дръж в себе си! Утре ще запаля и аз свещичка! Съжалявам,че те връщам към случката...сега видях,че е от вчера.Шашардисах се! Ти "звучиш" добре! Hug Hug Hug
Lovi, Hug
Ангелина,браво на теб! Хубаво изкарване в Виена!А,за "Оскар"-а - нищо не се знае....!
Хубава вечер!

# 199
Ангелинкаа-малеее как са ви пуснали ooooh!.Браво!Оххх, тоз H&M Heart Eyes.На мойто му взех от испанско,много ми харесват.
Верчее-забравих да ти кажа,много ми хареса Йо как спи на столовете.Много се смях.

# 200
  • София
Оска, това е първата стъпка със справянето със проблема: да застанеш лице в лице с него. А за заплесията, може да се конкурираме сериозно и ще съм достоен конкурент Laughing. Редовно нещо губя, обикновенно го намирам но ... Разбираемо е с толкова "помощници". Допускам, че Косето ги е изхвърлил в боклука. А тогава в суматохата не проверих. Може и да е някое от другите деца... Няма значение, това са материални неща...
Са, страхотна ти беше историята. Маги е невероятна сладурка Heart Eyes. А, така съм се смяла на коментарите .
Ангелинка, браво че всичко е минало добре. Аз за Оскара си знам, че ставаш. Много искам да те гледам в някое представление. Танците са ми страст.
Кали, страшна си. Чак ми се доходи и на мен на цирк. Ама тук си е пълен цирк около мен Laughing.
Мише, аз понеже не отбирам от снимки и фотография и само се кефя на твоите. Големи са сладури, а ти имаш усет за тези неща  Heart Eyes.
Ася, шапка ти свалям. С две деца на фризьор... купона е бил пълен Laughing. Представям си какви сте кукли  Heart Eyes. Представям си,  и с Алекс какви са балеринки. Пуснете с Ма4о по някоя снимчица  Heart Eyes.
Евелинка, честито кръщане на Маги   bouquet.
Таси, не съм за номинации. Какво да кажат многодетните майки или учителките. А Краси изглежда много добре, не му се притеснявай за неяденето- може да е период. В сравнение с моя хърбавел е супер Heart Eyes.
Зелче, много се смях на разсеяният кум  Laughing. Сега моята приятелка ще се омъжва и е голяма суматоха. Цветчета, рокли...знаеш.
Тетка, ние пък си намерихме мама на нашето бебе- котенце ooooh!. Добре, че.. иначе голям зор.

Децата преди малко ми подариха огромен букет от папур  Simple Smile.  Много мило ми стана. И как преплитаха езици като ми го поднасяха, големи сладури. Но ме радва и това че се сещат за такива неща. Вижте каква патица направихме с децата в събота от вестници, фолио и бои: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137483&pid=6715796&lp=-1690

# 201
Кaлима,много ти благодаря за бързото инфо!Задължена съм ти и живот и здраве като се видим ще черпя!Засега това beer2
Ангелинка,сyпер си!Артистично както винаги и на ниво! smile3501за шопинга!
Мише,а кой манастир е това?Личи ,че хyбаво сте си изкарали. Peace
Оска, Hugи не се притеснявай,че сподели.По добре е ,отколкото да го събираш в себе си.
Ма4о,за почивката аз ти бях казала ,но покрай проблемите с Марти явно си забравила.На 10.08. кръщелникът ми завършва Военноморското yч-ще във Варна и ще ходим там на завършването мy.Ще има церемония и ще присъстват и президенството.На 11.08.сyтринта отпътyваме към Асеновград на гости за два дни на наши приятели,и от 13.08.до 23.08.сме на почивка във Велинград.Ако остане вриме и парички ще се видим и с братовчедите ми от София,но евентyално само за ден-два.Само дано децата са здрави! Praynig
Лови,за гyбенето на вещи и аз се включвам в надпреварата.Това лято сме минyс две топки,две шапки и една кърпа(щото като не  и е кеф ги хвърля).Вчера пък ме е издебнала и е сложила ключовете в коша на количката.Падна едночасово търсене с каката и така и не го открихме,докато снощи с Мачо си говерехме на площадката и тя с yсмивка го извади и ми го връчи. Mr. Green Браво за майсторлъка!Патицата е чyдесна! Peace
А,за снимките,ще пyснем,нека само Мая да си прибере щерката от странство и ще ги щтракнем на тренировка.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 15:40 от assia75

# 202
Добро утро Hug
ОСКА мила като прочетох какво ви се е случило настръхнах,но важното е че на ВАСКО,нищо не се е случило БОГ е бил с него. Praynig
Тия дни не пиша понеже стягам багаж за почивката.
В неделята заминавяаме за 7 нощувки на АПРИЛЦИ и после за 9 нощувки на ПОМОРИЕ.
АНГЕЛИНА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОКУПКИТЕ НА НИЯ Peace
ЛОВИ аз отдавна не съм загубвала,но много често забравям къде слагам нещатата newsm03
АСЯ и аз съм ходила с двамата на фризьор,но повече след това посещение  с децата не повторих newsm03
Вече сме будни и нагъваме курабийки за закуска и вика "още",голям сладурчо е станал.
Опитва се да прави кратки изречения,но още повтаря "КОТЕ ПАНА СОЧИ ТАВАНА,ЛЕЛЯ ВЗЕЛА"
САШКО си има нова любима казва се ТЕДИ на 1.1месец като отиваме в гранината от далеч я вика,отиваме при нея целуваме я прегръщаме и така,кой как нас Simple Smile
Тия дни ще трябва да до нарисувам една тениска с МЕЧО ПУХ на едно детенце,мойта ЕЛЕНА се изфукала с блузките си,които и ги нарисувах миналата година,и майката ме помоли да нарисувам на нейното момченце ПУХА,та сега все дебна когато бате САШИК дреме да рисувам иначе е просто не възможно.
Моят мъж ми вика,че преди година как съм нарисувала над 30 тениски,сега да не съм се мотала,аз му виках че тогава САШКО беше бебок и шеташе,а сега е пършинг..........

# 203
Ехо, къде сте newsm78?
Аз да се похваля, че ни изскочиха наведнъж кучешките зъби Peace!
Днес бяхме на детски РД, но луд умора няма, та синковеца заспа чак сега #Crazy.
Лека нощ  bouquet!

# 204
 Hug
Ще взема да се отчета да не ни забрявите.  Wink
Мише, браво за зъбките. Аз така и не мога да разбера дали са избили давата кучешки зъба или не. Калоян не дава да погледна.  Confused
Миналата седмица тъкмо започна да се храни след зъби ли бяха, какво ли и от яслата се върна целия разкрасен - нослето ожулено от двете страни, горната усничка под нослето, а на челото гляма цицина. Госпожите казаха, че са се гонили с друго дете и то е бутнало Калоян. Вече се пооправи и тази вечер падна и се удари в ръба на шкафа по дължина на бузката, сцепи ъгълчето на уснтичката.  ooooh! 
Махнахме и залъгалката докато не се хранеше. Всъщност той не можеше и мляко да пие от шише, не можеше да смуче и бибата и аз просто скрих бибироните. Та така. В деня, в който вдигна Т (точно когато отказа да се храни) на всичко отгоре е щял да полети по стълбите. Мъжът ми успял да го хване и май си беше прехапал и езика.  Thinking Казваше, че го боли езичето, но аз си мислех, че не може да определи какво го боли. Мислех, че сигурно е от гърлото, защото докторът каза, че е зачервено.
И ние заминаваме на почивка. Ще ходим в Царево.
Целувки на всички дечица и да се здравички.  Heart Eyes

# 205
  • Откъм Варната
Опа и от нас, вчера отбелязахме Световната Седмица на Кърменето с поход по центъра на Варна и хепънинг на входа на морската градина, много се забавлявахме, а благодарение на една форумска мама бяхме подобаващо пременени за празника, имахме си и торта "Цици", веселбата беше пълна, ето и малко снимчици:

Тука играха на някаква игра, обаче Митака още не вдява за какво иде реч и стърчи по средата

# 206
  • Стара Загора
Ох Митака е голяма скица Mr. Green
Да знаете варненки септември месец...или точно 12.09. вечерта ви искам да се видим по на бира някъде вечерта...подчертавам вечерта... Mr. Green На 13.09 ще кръщаваме Ема и на 12.09 ще пристигнем. По обясними причини на 13-ти ще сме заети. И ако може някое хотелче да ми препоръчате...по в центъра да е. За две нощувки ми трябва.
Иначе ние сме добре...в събота направих една голямааа грешка..заведох Слави на плаж...само двамата..стопи ми лагерите. Гъбясах да стоя в тоя басейн а то не иска да излиза и това е. http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/7/Slavi_liato_2008g.#13
С говоренето сме леко назад..повече мучи отколкото да говори но му разбирам. Чудя се дали да спра да го разбирам та белким проговори Thinking Казва няколко думички - мама, тати, баба, кака, ока/сока/, бан /банан/, айде, Сави /Слави...ама това само когато някой чужд го попита как се казва Twisted Evil/, Янннкааа /това е жената която го гледа/ и естествено имитира всичките животни като любимото е магарето Mr. Green
За зъбите - не ми дава да го проверя но Янка каза, че няма долен кътник /като се смеел го видяла/ и имахме тука една седмица зор...май беше зъб защото вечер направо виееше и лиги течаха като за световно, спря да яде...леко се разхлаби/все неща признаци на зъби/Та сега немога да видя последния пробил ли е Tired но като че ли се успокои.

# 207
  • София
Херка, а някой да е имал имен ден в четвъртъка, а, А? И да се скатава  Crossing Arms. Честито, мила, да си жива и здрава и много да те слушкат мъжьете  newsm51.
Ето и нещо от личната изба за настроение. Познай къде е този " Боянски масив"  Laughing .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103350&pid=6594482&lp=-1178
Бях го приготвила за евентуална срещичка, но май това лято няма да се организираме  Cry.
Сега видях и че съм пропуснала РД на Ани и Дидита  Embarassed. Бях сигурна, че съм публикувала честитката, но... Да сте живи и здрави и зло да Ви забрави, момичета newsm51.

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 11:06 от Lovi

# 208
Здравейте на всички,
то верно нямало никой тук събота и неделя.Оставих малкия на свекито за почивните дни и тъкмо се чудех какво ще правя и Милен ми звъни и вика стягай багажа,имал работа на Златните Whistling.За малко отидохме,но поне се поразходих малко,че тук в града събота и неделя все едно бомба е паднала.
И да се оплача спахме за една нощ в "Златен Явор"-4*,няма такава мизерия.Като цяло хотела е хубав,но никаква поддръжка.На мокета в стаята беше пълно с буклуци Confused

# 209
Здравейте дружина и от мен.. Hug
Най-напред добре дошла с голяямо закъснение на Са.МНого хубав разказ.А мъжа ти е голяма работа щом е удържал на това прекрасно изживяване раждането на вашето съкровище.. Grinning
Честито и на рожденничките АИР И ДИДИТА..  bouquet  bouquet  bouquet.Много любов и прекрасни мигове ви желая.
Оска съжалявам мила за това което сте преживели и се радвам че всикчо се е разминало.Наистина Бог е бил с вас.Не се притесняваай нещата ще отшумят.Не е зле ако имаш възможност да отидеш в църквата и да се помолиш за благословия.Или дори да си дадеш нещо за здраве. Peace
Лови и ти мила си изживяла много голям ужас.радвам се че всичко е минало леко.
КалиМа много хубаво събиране сте имали.А мамините цицки са страшно оригинални.. Mr. Green
Ангелинка приятни изкарване.И чакаме снимки.
Всички сладки октомврийчета са разкошни да са ни живи и здрави. Hug
Ние сме добре върнахме се от Смолян и много добре си починахме.Малкия е много луд и изобщо не слуша.Не знам ама е голямо лигаве.За приказването и ние не сме кой знае колко напреднали.Но ще дойде  време и те да бърборят повече. Crazy
Уф ще бяга че се събуди.. Sick

Общи условия

Активация на акаунт