Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 052
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Оска,мила изтръпнах при това което си изживяла!Това е наистина голям шок за една майка,знам че такова нещо трyдно се преодолява,но моля те съвземи се и направи нещо,каквото и да е то което да ти помогне да се отрезвиш!Отиди yтре и запали свещичка в църквата за здравето на Васето,това е първото нещо за което се сещам,не е лошо и да отидете при някоя баба дето веси или лее коршyм(не знам дали вярваш на такива неща,но не е лошо да го направиш).Най-важното е ,че детето е добре и тази вечер си го нагyшкайте хyбаво с татито и се радвайте ,че лошото е зад гърба ви!Прегръщам те и не се отдaвай на черни мисли! Hug

# 181
Оска, Бог е пазил детето! Наистина отиди утре да запалиш свещичка! А сега хубаво се нареви и пийни нещо!! Целувам те!!! Hug Hug

# 182
  • Откъм Варната
Оска  Hug силни прегръдки, важното е че детето е живо и здраво, ние сме с теб, дръж се

# 183
момичета , благодаря ви , че опитвате да ме успокоите  Hug!
не плача , не се  тръшкам , не се напих ама и аз незнам защо. поиграх си с Васето , направих му мляко  . през повечето време сякаш нищо не е било -луда работа, мозъкът ми блуждае и механично върша нещо , а изведнъж се сепвам и изпитвам отново ужас .
като че ли пропуснах момента да изкарам всичко което ме побърква навън !
ще отида на църква и пак ще благодаря на Бога и Богородица , че ми запазиха детето живо и здраво !
на баячки май по-скоро вярвам , но вярвам не вярвам ще ходя . някой чувал ли е за свястна да казва .
чудя се дали да се доверя и да отида на психолог .

# 184
  • София
ОскаHug Hug Hug. Няма да му остане травмиращ спомен на Васето. На Вас с мъжът ти ще ви трябва доста време обаче, да го преодолеете. Но, времето лекува. От опит ти го казвам. Това е наистина голям шок. Върна ме 6 години назад. Тогава една кола блъсна Дани. Детето изпищя, а аз чух Иво да крещи " Лицето, лицето на детето". Аз от моят ъгъл видях само как колата завъртя детето и то  падна някъде зад другата кола. Иво крещеше да не гледам, което още повече ме ужасяваше. Хвърли ми ключовете от нас и каза да се прибирам. Тогава за първи път му изкрещях, че това няма да се случи просто. Качих се при детето и в Пирогов. Там му направиха пълни изследвания, слава богу добри.  Не мога да обвинявам никого. Момчето, което го блъсна беше много уплашено. И той караше бързо, и Дани изскочи изневиделица... Но после месеци наред с Иво като видехме движеща се кола и скачахме и хуквахме към Дани. Това беше сериозно изпитание за семейството ни. За щастие се размина само с натъртвания и лонгета, която до скоро Дани си я гледаше. Но травмиращ спомен не му е останал. А Васето е още мъничък и съвсем няма да се травмира. Само Вие се опитайте да сте спокойни!

# 185
Лови, ужасно нещо сте преживели и вие!! Добре, че всичко е минало отдавна и няма последици! Hug Hug

Нека Бог пази децата ни живи и здрави!!!! Praynig Praynig Praynig

# 186
  • София
Чудесно реагираш. Инстинкта ти ти подсказва, че не бива да променяш ритъма на живот. Така няма да акцентираш върху преживяното. Аз тогава изпитвах диво желание да тичам (вечерта, след като приключи всичко). Имах енергия, която ме задушаваше. Излязох и бягах, бягах, бягах...докато вече съвсем нямах сили.
На баячки не вярвам, но това си е само мое мнение. По- скоро съм ЗА психолог, но да е наистина добър. Аз ходих в църква и запалих свещичка  Peace.
 Hug Hug Hug.

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 00:55 от Lovi

# 187
  • София
Нека Бог пази децата ни живи и здрави!!!! Praynig Praynig Praynig
Дано  Praynig!
Такива събития ни карат да оценим истински важните неща в живота.
Ангелинка, много исках да се видим, но днес ми беше последният ден за гледане с малката. Пожелавам ти лек път и много приятни емоции във Виена. Надявам се да направиш много снимки и да ни разходиш и нас. Целувки на Ния  Heart Eyes.
Изгубих си телефона и нямам никакви координати на когото и да било  Sad. За по- малко от месец- 2 телефона затрих  smile3538 smile3537.
Лека и спокойна нощ от мен. Аз се трупясвам.

# 188
Добро утро Simple Smile

Оска, съжалявам да разбера, че сте имали такова преживяване, но се радвам, че няма пострадали. Мисля, че ще намериш най-правилния начин да разтовариш себе си. Аз съм на принципа, че ако сам не си помогнеш, който и да се опитва няма да успее. Hug Hug Hug

Май повечето от нас имат в живота си някакви такива случки.  Май месец се прибирахме с колелото (двете с Емка) от детски РД и аз карах близо до спрелите коли, когато едно момче без да погледне в огледалото за задно виждане рязко си отвори вратата и ни метна на пътя. За наше щастие не идваха коли зад нас. Разминахме се с голяма уплаха (аз и момчето) и с доста травми по мен (от вратата и от падането). На Емка й беше леко одраскан единия лакет и дори не плака.

Оска, ще се справиш, просто напоследък ти се струпаха доста неща и си по-чувствителна. Simple Smile Пък и с такситата както знаем не ти върви особено.

# 189
  • Стара Загора
Оле Оскаааа  Cry Hug Hug Бог е пазел Васето Heart Eyes Heart Eyes
Ние снощи със сватето се видяхме на прибежки и препълзявания Mr. Green наклюкарихме децата и мъжете и това е Mr. Green Сватето дори имаше проблясък...разбра, че сержът не се казвай Сергей а Антон Mr. Green
Лек ден  Hug
Оска  Heart Eyes

# 190
Оска, ако твоят приятел винаги в критични ситуации реагира толкова адекватно, Бог да пази и него, и хората около него.
Лови, преживяното наистина е ужасно, добре, че само това е станало и че вече е отдавна назад отминало! За бягането - напълно те разбирам - и аз така реагирам доста често.
Марти успява вече даже и да се усмихне, но все още го мъчат и кътниците, които са ни бонус към вируса. Снощи цяла вечер е плакал колкото глас има - друга причина освен зъбите просто не мога да изолирам. Искам си пак усмихнатото и жизнено дете, че вече не се издържа.

# 191
Ние снощи със сватето се видяхме на прибежки и препълзявания Mr. Green наклюкарихме децата и мъжете и това е Mr. Green Сватето дори имаше проблясък...разбра, че сержът не се казвай Сергей а Антон Mr. Green
Лек ден  Hug
Оска  Heart Eyes
Оска, не мога да си представя какво бих направила в такава ситуация... Със сигурност обаче ще посетя някой добър психолог след случката.

Сватя много се радвам, че се видяхме. Макар и за малко... Догодина пак....  Mr. Green И ако си мислиш, че само аз си мисля, че сержът не е Сергей питай....  smile3534
Сватята се прибра по живо по здраво днес. Бях посрещната от моята малка дивачка.. Чак не ме забеляза.. Баба, баба, баба...

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 23:15 от ВерчИтУ

# 192
oska-напрегръщай го силно.И аз не мисля,че ще му остане психическа травма,но понеже аз малко вярвам във баячки щях да отида на мен да ми леят куршум.Ти си тази с голямата психическа травма ,което е нормално след такава случка.
Лек ден  Hug
Оска  Heart Eyes
Оска, не мога да си представя какво бих направила в такава ситуация... Със сигурност обаче ще посетя някой добър психолог след случката. И ако си мислиш, че само аз си мисля, че сержът не е Сергей питай....  smile3534

Сватя много се радвам, че се видяхме. Макар и за малко... Догодина пак....  Mr. GreenСватята се прибра по живо по здраво днес. Бях посрещната от моята малка дивачка.. Чак не ме забеляза.. Баба, баба, баба...

мискинки Laughing

# 193
Здравейте!Слава Богy с Вяра всичко е наред и слyчката среднощна не се е повтаряла! PraynigДнес като заспа малката ми хлапачка в количката и ходих на фризор.Не ме питайте как се ходи  с две деца на такива процедyри...Докато ме кипреха малката се събyди след половин час спане и добре че имаше какички в салона да я занимават.Направиха и три опашки и тя важна стоеше мирно.Каката я направиха на плитки и вечерта наш тати видя трите си дами с прически. Mr. GreenВечерта пък ходих на зъболекар и вече съм капнала от ходене напред-назад.Чистеха ми зъбен камък и малко ме болеше(падам си малко пъзла).
Тази седмица искаме с мъж ми и едни приятели да направим една изненада на децата.Разбрахме,че цирк Балкански е във Варна и ни се иска някоя вечер да ги заведем на представлението.Та,моля мамите от Варна да ми помогнат с малко инфо:до кога е циркът,с какви цени сабилетите и къде продават и най-важното къде е разположен циркът.Ще съм ви много задължена и имате едно черпане като се видим! Peace

# 194
  • Откъм Варната
.....Та,моля мамите от Варна да ми помогнат с малко инфо:до кога е циркът,с какви цени сабилетите и къде продават и най-важното къде е разположен циркът.Ще съм ви много задължена и имате едно черпане като се видим! Peace

Цирк "Балкански"

В два часа ще гледате екзотична дресура на камили и змии; смесена дресура на лъвове, тигри и черна пума, висша езда и игра с ножове и още много циркови номера.
Билети:
за деца до 3-годишна възраст -3 лева
до 12 години - 6 лева
За възрастни - 8 до 16 лева в зависимост от мястото.

Стадион Локомотив - кв.Младост
от 23.07 до 24.08
17:00, 20:00 ч.

От тука е инфото: http://www.moreto.net/events.php?n=23819

Hug

Общи условия

Активация на акаунт