Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 131
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
...Дойдохме в Провадия...

Телефона ми е същия , така че ако идвате към Варна ще се радвам да се видим  Hug
Стига си привиквала хората ами ми потърси хотел...да е хубав из Варненско...за 13.09..две нощувки.

# 91
Саня, Честита дъщеричка Simple Smile Бъдете живи, здрави и много щастливи!!!
Новината ме разчувства да ви кажа.   Embarassed

# 92
Са ,честита дъщеричка !Нека да ви жива и здрава и да папка и да пълни пампито и да ви носи само радост! Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • София
Хееей, изпратих децата...и веднага тук ...и каква приятна изненада   bouquet!
Добре дошла на малката принцесаМаги! Честито на щастливото семейство! И бързо възстановяване на Саничка  Hug!
Евеелинка, честит имен ден и на твоята хубавица!

Отивам да си сипя едно червено винце по случая. Иво пак е наряд, но ще си го пийнем с Косенцето и Дани Grinning. Такова ми е празнично настроението, че зарязвам всичко.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:41 от Lovi

# 94
evelinar да е живо и здраво името на Маги !Който не внимава пише по два пъти  Mr. Green

# 95
evelinar да е живо и здраво името на Маги !Който не внимава пише по два пъти  Mr. Green
Честит имен ден и от нас на Маги Heart Eyes!Много радост и щастие!  bouquet

За Саня - не можах да се чуя с нея днес /скоро и това ще стане/, но се чух със щастливия татко... Та последните новини са, че раждането е протекло нормално - за 30 мин. и лично таткото е прерязал пъпната връв. newsm10

# 96
Саня, честита дъщеричка! Да ви е здравичка!

Момичета, влизам да ви питам някое детенце карало ли е скоро някое вирусно заболяване и как протича. Еър, четох, че сте били с Ради с повръщане и Т два дни. Калоян ми е с Т и нищо друго. Докторката каза, че гърлото му е леко зачервено и попита дали има още зъби да вади, а той още няма нито един кучешки. Та това ме навя на мисълта, че сигурно лекарката си мисли, че са зъбки, но и гърлото пък е зачервено. Умирам от страх с тази Т.

# 97
Момичета, влизам да ви питам някое детенце карало ли е скоро някое вирусно заболяване и как протича. Еър, четох, че сте били с Ради с повръщане и Т два дни. Калоян ми е с Т и нищо друго. Докторката каза, че гърлото му е леко зачервено и попита дали има още зъби да вади, а той още няма нито един кучешки. Та това ме навя на мисълта, че сигурно лекарката си мисли, че са зъбки, но и гърлото пък е зачервено. Умирам от страх с тази Т.
Слийпи ние на морето бяхме точно така само 2 дни.Поддържаше само температура даже през ноща ми вдигна 40. ShockedНаправо пощурях.Казаха че имало вирус който е с повръщане и разстройство но при нас нямаше такова нещо.Размина се само с темп и леко зачервено гърло.Аз си мисля че бяха зъбите-кучешките понеже след 2 дни се появи единия.И сега ни остава само още един. GrinningДано няма нищо друго притеснително.А темп я свалих единствено с мокър чаршаф.Друго нищо не помогна.Но само ако вдигне по-висока.
Айде нека всичко се оправя по-бързичко. Hug

# 98

Честита ти мъничка принцеса Маги, мила Са!!! Да ти е жива и здрава, и много да те радва като кака си Али!!!

Честит имен ден на Маги на Евелинка и Маги на Са!!!   bouquet  bouquet

Слийпи, не знам какво да ти кажа. Има такъв грип май, надявам се при вас да не е това!! Praynig

Тетка 74, е ние откачихме днес. Излязохме само сутринта и то за малко.. Абе много е кофти времето, нито се извалява, нито преминава..

Илиянка,  Hug

Лека вечер!!!

# 99
Сега гледах снимките на бебчовците и с гордост казвам, че по-хубави от октомврийските бебета и техните братчета и сестрички, мами и татковци- НЯМА!!!!!

# 100
Сега гледах снимките на бебчовците и с гордост казвам, че по-хубави от октомврийските бебета и техните братчета и сестрички, мами и татковци- НЯМА!!!!!
Аре стига си четкала народонаселението пък и ти... Няя се прайш  Heart Eyes

Малеее, evelinar съвсем забравих да честитя имения ден на Маги! Да ти е здрава и послушна и да ви радва малката палавница.  bouquet

# 101
Здравейтееее!Сега се добрах до компа,след като приспах домочадието и ме заля и мен празничната новина!
Честита ти дъщеричка,Са! stork-girlНека бъде едно здраво момиченце,да радва мама и татко!Бъдете сплотено семейство,обгрижвайте се с безкрайна топлина и обич,подкрепяйте се в трyдни моменти,и нека всеки от вас открива радостта в щастливите очи на дрyгия!  bouquet
Честит имен ден на двете принцеси Магита!Много  Hug!
Слиипи,бързо възстановяване на Калоянчо! Hug

# 102
Хайде и аз да се наместя във ваша темичка, едно време ми беше много уютно сред вас Heart Eyes

Саня, да ти е жива и здрава малката принцеса Маги! Толкова се радвам за теб! Желая й щастливо детство и много късмет в живота! И... честит имен ден на рожденничката:))

И понеже така и така съм тук, продължавам с честитките- Честит имен ден и на Маги на Евелинка:)

И една снимка да се запознаете с моето слънчице:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263929&pid=6578257

Не съм ви забравила! Понякога ви шпионирам и гледам и снимки:) Много са хубави всички дечица, да са живи и здрави!

# 103
  • Някъде в Европа...
Да честитя именния ден на малките сладурки, носещи името Маги (не знаех, че празнуват днес, иначе още в първия си пост от сутринта шях да го направя)

Слийпи, само спокойно. Има такъв вирус наоколо. При анс мина така - Ради на първия ден повръщаше всичко, вода, сок, храна. На втория ден вдигна 38,7 и я поддържаше почти цялата нощ; на 3 ден темп варираше между 37 и 38( не е повръщал тия 2 дни) и на 4 ден му нямаше нищо. Аз изведнъж на неговия 3 ден започнах да повръщам и след 2 часа вдигнах 37,8, доста ме болеше корема и имах метален вкус, повръщах всичко и аз, и хем гладна, хем жадна, а нищо не мога да поема. На другия ден само ме болеше корема, но нямах темп, нито повръщах повече.
Дано и при вас мине бързо, ако се окаже този ентеровирус.
Съжалявам за живописното описание Wink

Кики Ники, Hug. Прекрасна е малката Белослава, пу-пу.
Лека вечер на всички!

# 104
  • София
Ето още една честитка за двете ни именнички  Grinning. Наздраве  Wink!!!
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6594482
 http://media.snimka.bg/0170/006594485-big.jpg
 http://media.snimka.bg/0170/006594486-big.jpg

Кикиники, голяма чаровница е Белослава  Heart Eyes.
Слийпи, много често се случва да вдигат Т от гърлото. Има едни хомеопатични хапчета: " Ангин хийлс". Много са ефикасни. Консултирай се с ЛЛ, но с Дани още щом започне да го боли гърлото и Го "пресичам" с тях.
АнгелинкаHug. Всеки има такива моменти и това е знак, че е дошло време за почивка. Когато сме уморени, често ни налягат такива мисли  Hug. Аз от доста време съм така, дори не мога да спя, но по- нататък ще споделя. Затова и се захващам с толкова неща, за да не мисля....

При нас новото е, че Косето започна да ревнува от госпожицата. Отказва да яде, започна да пишка в гащите, прави бели след бели и това е знак, че иска да му обръщам повече внимание. В момента в който тя си тръгне и той става друго дете.  Добре, че е за 10-ина дни. Майката на детенцето има бебче на 17 дни и учи за изпити. Затова се заех и да и помогна. Малката не иска да си тръгва от нас и таткото се смее, че ще минаваме на целодневен режим- ще идват да я виждат един път седмично ( това в рамките на шегата). Вчера си правихме оркестър, свирехме с барабани, пеехме... голям купон.
Отивам да правя баничка.
Хубав ден от нас  newsm51.

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 07:56 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт