Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 028
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Air-че, страхотно решение сте намерили за пренасянето Wink.  А, колкото до енергията ми и умората- ината ми е по- голям. А емоциите които изпитахме с децата са несравними. Има време да почивам. По- нататък.
Мила, сигурно са си имали основателна причина да не дойдат. Но от страна на детето е много кофти. Това ме подсеща за едно детенце което беше поканило всички комшийчета и не беше отишло нито едно дете. Беше наобяд. А ние отидохме вечерта и му спретнахме изненада бързо- бързо. Но е мъчно.
Са, не съм от Пловдив но мога да стигна до там поне да се видим. Нещо съм се настроила туристически  Grinning. Али да не би да ревнува и затова да се тръшка така. Косето определено ревнува от Ани. Изразява го с пишкане в гащите.(А беше се научил на гърнето. )Както и с бутане и дърпане. Али и Маги са страхотни  Heart Eyes. И съм сигурна, че ще се справиш. Първите месеци са по-трудни, после ще свикнете Hug.
Оска, не знам дали е желание. Аз откакто се помня ( от 5 годишна) събирам по- малките деца и се грижа за тях. Даже вчера една комшийка ми припомни, че съм я карала да ходи с книга на главата за да не се прегърбва. Организирахме си концерти на терасата ( която гледа към улицата и се събираше публика Embarassed). Боже, като си помисля какви сме ги вършили... а, после на кой се бил метнал Косето  Laughing.
Симона, давала съм единствено Калциев Глюконат. И то, заради ваксините. Той май е противоалергично  newsm78, не съм сигурна.
Зелче, вода пие не повече от литър Tired. В този литър включвам и супите. (но не и кърмата, която нямам идея колко е).
Мире, мислех си за теб. Разписвай се, независимо от настроението  Hug. Къде записа Калоянчо на ясла?
Коте, спокойно ще се концентрираш. Трябва само малко време за настройка Wink. Аз като тръгнах на работа след майчинството с Дани се чувствах като индианец, но после си припомних . Оздравявайте!
Тедито, при нас се налага Косето да ме буди  Laughing. &:30 максимум 8:30 е на крак. Става и ако не се разсъня е свършил някоя беля и ме буди окончателно. Вчера например, пъхна GSM-а на Дани във микровълновата. Иво беше бесен. Ще се купува нов  Tired.
Ето малко снимки от Коколандия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274969&pid=7000424
Ето го и Косето, вдъхновен от каките и батковците
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274969&pid=7001434
Утре ще кача и от Витоша и езерото Ариана.
Лелееее, олях се направо, но като не съм писала отдавна  Embarassed. Сори  Embarassed. Но и пак ще съм с Ани другата седмица и не зная кога ще смогна да пиша.

# 271
  • София
Lovi - по принцип е така. Но има случаи, в които усещаш, че нещата са по-различни........

Снимките на всички са страхотни........

Вчера Калина за първи път не спа следобяд........Видях се в чудо, цял ден беше толкова активна, все едно току що става от сън............. #Crazy Rolling Eyes Вечерта издържа до 22, с което окончателно ме довърши....Надявам се да не й стане навик.... Laughing

# 272
 newsm51 newsm51 newsm51Ангелинаааааааааааа, честит рожден ден!
Да те радват Ния и Найден, да сте здрави и много любов, рози и двеста нови пози!
newsm51 newsm51 newsm51

# 273
Честит рожден ден и от мен,Ангелина! Да си жива и здрава,мноооооого щастлива,обичана,все така вдъхновяваща и вдъхновена!!!  newsm24 newsm24 newsm24

# 274
  • -
АНГЕЛИНА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Пожелавам ти много лично щастие,здраве,любов и дълги творчески години!!!

# 275
  • София
ANGELINA, CHESTIT ROJDEN DEN! OSHTE EDNA LAVICA V SASTAVA Wink

Iskah da pisha oshte, no sme v Ovcha Kupel i tuk niamam kirilica ....

# 276
АНГЕЛИНКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО РАДОСТ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ХОРАТА КОИТО ОБИЧАШ И ТЕ ОБИЧАТ...  bouquet  bouquet  bouquet
Лови мерси мила за милите думи.  bouquet HugАми какво да ти кажа приеха ни второ класиране тук в Овча Купел и ми е на 10мин.Първо желание.Много съм доволна ама да видим.Почваме на 15.09.
Вие къде сте приети или на частна остана?И да знаеш Косето ти е пораснал много.
Ние не пием кой знае колко вода.Около 700мл най-много.Не знам не е много по водата въпреки жегите.
Отивам че имам малко работа.. Wink

# 277
Ангелинка, ЧРД и от мен! Бъди винаги така лъчезарна и щастлива!

Срам, не срам появявам се и аз!  Party
Изобщо не съм чела, признавам си, но виждам, че редовните са си тук с хубави снимки и преживявания, за което много се радвам! Едно голямо ЧЕСТИТО на Са за малката принцеса  Heart Eyes Сигурно ти е много трудно с един бяс и едно малко ревливо бебе, но ще влезнеш в ритъм, няма начин!  Hug

Като вляза в час след повечко четене, може и да се включа по адекватно... За нас какво да ви кажа, едва ли има някой набор който да живее само на мляко, но ние сме си все така  Tired Всеки ден на обяд й се предлага някаква манджа/супа и т.н. и тя си хапва 6-7 лъжици и после си изпива 200 мл мляко и така. Достра странно дете си имам по отношение на храната. Иначе голямото ни постижение е, че махнахме бибата преди около 2 мес. Беше много трудно, защото се беше пристрастила страхотно и много страда. Най-лошото е, че отвикна да заспива сама, а беше се научила много добре. Слагахме си я в леглото с бибата в 22ч. и тя съвсем кротко си заспиваше понякога дори и след час. А сега са големи ревове до повръщане.. всеки път ако я оставим сама в леглото й. Та сега се приспиваме заедно на спалнята, ,като аз заспивам преди нея в повечето случаи. И следобяд е същото. А като пробвам да я преместя в леглото й и се събуди става страшна истерия  ooooh!

Май ще ходим да спим след малко, ще гледам утре да кача малко снимки от нас и морето. Бяхме там в началото на юли и заминаваме сега във вторник пак.

Лека нощ   Hug  Hug  Hug

# 278
веничка,добре дошла! HugМного се радвам ,че се разписа!Очаквам снимки Heart Eyes Браво за бибата!А,как сте с памперса/махането му,де doh/
Ние сме до никъде...плашех се от отказването на бибата,ама там нямахме проблеми,виж сега с махането на пампа май ще се узорим... Whistling
Момичета,да ви питам за хепатитната ваксина,която не е задължителна/май за хепатит А беше newsm78/,струва около 40-50 лв. и сами си я купуваме...Та нашата педи ни каза,че е хубаво да я сложим,но сами да преценим все пак!?! Добре било за малките,защото още не спазвали добра хигиена /това е хепатита,който се хваща от мръсни ръце/и не се пазели,а като пораснат си изграждат имунитет.Хвърли ме в размисъл #Crazy Вие на какво мнение сте?Предлага ли ли са я на вас?Благодаря ви предварително! Hug
И къде е Любопитка?!?!?! Rolling Eyes

# 279
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНА,ДБС И БАРАБАНА!ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
Сега в отбора на болните в нашата къща май и САШЕТО ще го повтори този гадният вирус със разтойството и повръщането,дано да не се случи,ама на там отиват нещатата.
Елена уж мислихме че е оздравяла,ама не в съботата изненада следобяд пак температура ,разтройство и повърна няколко пъти.
Ужасен е вирусът и продължителен Praynig
С от казването от бибата нулев резултат и тук сме както с пампата,абе май на веднъж при нас всичко ще стане,както беше и при ЕЛЕНА.
ЛОВИ Косето много порастнал голямо моченце станал,сладур Hug

# 280
Честит Рожден Ден мили майчета !!!
Да сте ЗДРАВИ и мнооого ЩАСТЛИВИ

При нас нещата са ужасно зле, тримата дружно изкарахме вируса през уикенда ( този с разстройство и повръщане).
Днес тати отиде на работа, мама разчисти из къщи, а Мишето дивеее ( как ми липсваше този малък бяс вчера Cry).
И Милен като се върна и каза, че на негов колега детето за 24 ч се обезводнило и сега му треперят в детско отделение направо настръхнах.. добре, че Мишо пиеше вода и чайче през цялото време

Тетка, плашиш ме, като говориш за повтаряне от вируса.. Май ще говоря с педито да ми напише бележка за 2 седмици, че то сега почва вируса в тяхната ясла Thinking

На път съм да си взема 1 година неплатен и да си гледам детето до 3г, пак да работя от дома. Като е здраво детето и аз върша повече работа от дома, отколкото за 2 дни/седмица в офиса ( в останалото време все някой е болен)

Лови, възхишавам ти се  Hug

За сега толкова от мен Blush

# 281
Здравейте!!! Благодаря ви за хубавите пожелания!! Ние сме в Русе и се надявам днес да се видя с Русенките! Ето ви нещо за мое здраве-

# 282
Нас ни хвана вируса,имам предвид САШКО от сутринта е акъл рядко близо 7 пъти .
За разтойството му давам Хидросек от 30мл вече цели 2 праха е пил,темепература няма от сутринта когато беше 37.
Сега яде само сололети и обикновенни бисквити и пие все още вода,ама не много.
Взела съм му лечебна Хумана за разстройство да видим дали ще иска да яде и сокчета на ХИП за разтройство с моркови,от тях само две глътки глътна и вика "НЕ ИКА".
Иначе има за сега настроение играе си с кака му в стаята беше и на терасата до преди 1 ч.
Ужасен е този грип и много упорит,май на ЕЛЕНА вече и минава да не казвам голяма дума,но днес беше първото и нормално ходене до тоалетна,но и тя е още на диета. Praynig
Това е от нас на кратко до този момент

# 283
Тетка, ние с таткото  сме добре ..
Мишо за първи път ака от снощи не особено гъсто, но не и воднисто и миришещо гадно.
Изглежда ми нормално за човек  ял само хляб, сирене, кус-кус и банан.
И аз как забравих  сока от моркови и оризова вода на ХИП.
Давах безуспешно Ентерол, защото единия път го повърна, а снощи в 12 ч последното пакетче разтворено го разля и така ..
Уфф дано утре всичко да отмине
Стискам палци и на малък Саши и кака Елена, бързо да се оправят, че площадките ги чакат

# 284
Ето малко снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277856&pid=7175550

Утре заминаваме пак, така че ще има още материал  Party
Много ми е мъчно да чета колко много дечица са болни Sad Наистина тия летни вируси са ужасни и мен сега много ме е страх как ще мине морето, че нали там най-често се хващат. Дано да сме здрави като миналия път. Не знам дали вашите педита са ви казали, но моята ме информира, че има ваксина точно за тези ентероколитни вируси. Слагат я на малките бебета от 2 до 4 мес., но може и на деца до 4г. Когато са бебета била най-ефективна. Аз я поръчах за Стела и ще я сложим след морето. Пази няколко години и хубавото е, че се пие, а не се боцка. 2 приема от по 1 мл. Аз напълно се доверих на педито и хич нищо не съм чела. Но като се върна преди да я сложим ще потърся нещо в нета, кажете и вие ако знаете повече. На мен ми каза, че е на Glaxo. Цената е 290 лв.

Засега толкова от нас, целувки и скорошно оздравяване на всички!

П.С. Мики, с памперса сме абсолютно до никъде  Embarassed Правим много вяли опити и Стела не проявява никакъв интерес към този род дейности.

Общи условия

Активация на акаунт