. А, колкото до енергията ми и умората- ината ми е по- голям. А емоциите които изпитахме с децата са несравними. Има време да почивам. По- нататък.Мила, сигурно са си имали основателна причина да не дойдат. Но от страна на детето е много кофти. Това ме подсеща за едно детенце което беше поканило всички комшийчета и не беше отишло нито едно дете. Беше наобяд. А ние отидохме вечерта и му спретнахме изненада бързо- бързо. Но е мъчно.
Са, не съм от Пловдив но мога да стигна до там поне да се видим. Нещо съм се настроила туристически
. Али да не би да ревнува и затова да се тръшка така. Косето определено ревнува от Ани. Изразява го с пишкане в гащите.(А беше се научил на гърнето. )Както и с бутане и дърпане. Али и Маги са страхотни
. И съм сигурна, че ще се справиш. Първите месеци са по-трудни, после ще свикнете
.Оска, не знам дали е желание. Аз откакто се помня ( от 5 годишна) събирам по- малките деца и се грижа за тях. Даже вчера една комшийка ми припомни, че съм я карала да ходи с книга на главата за да не се прегърбва. Организирахме си концерти на терасата ( която гледа към улицата и се събираше публика
Симона, давала съм единствено Калциев Глюконат. И то, заради ваксините. Той май е противоалергично
, не съм сигурна. Зелче, вода пие не повече от литър
. В този литър включвам и супите. (но не и кърмата, която нямам идея колко е).Мире, мислех си за теб. Разписвай се, независимо от настроението
. Къде записа Калоянчо на ясла?Коте, спокойно ще се концентрираш. Трябва само малко време за настройка
. Аз като тръгнах на работа след майчинството с Дани се чувствах като индианец, но после си припомних . Оздравявайте!Тедито, при нас се налага Косето да ме буди
.Ето малко снимки от Коколандия:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274969&pid=7000424
Ето го и Косето, вдъхновен от каките и батковците
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274969&pid=7001434
Утре ще кача и от Витоша и езерото Ариана.
Лелееее, олях се направо, но като не съм писала отдавна
/

).

Наистина тия летни вируси са ужасни и мен сега много ме е страх как ще мине морето, че нали там най-често се хващат. Дано да сме здрави като миналия път. Не знам дали вашите педита са ви казали, но моята ме информира, че има ваксина точно за тези ентероколитни вируси. Слагат я на малките бебета от 2 до 4 мес., но може и на деца до 4г. Когато са бебета била най-ефективна. Аз я поръчах за Стела и ще я сложим след морето. Пази няколко години и хубавото е, че се пие, а не се боцка. 2 приема от по 1 мл. Аз напълно се доверих на педито и хич нищо не съм чела. Но като се върна преди да я сложим ще потърся нещо в нета, кажете и вие ако знаете повече. На мен ми каза, че е на Glaxo. Цената е 290 лв.