Вече почват АВГУСТовските купОни с много ТоРтИ и бАлОнИ!

• 19 841
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Ами ако е в петък, за съжаление аз отпадам  Cry
Ще се включа после пак, че ме чакат на вратата  Mr. Green

# 286
  • София
Ако е за среща в клубче- съм на линия с дете в петък Mr. Green Ето ви конкретно предложение!

Ама хайде вечер, че да доведа и Кало  Praynig

# 287
  • София
Ей, Вст, в петък ли тръгвате?  Rolling Eyes Нана, какво имаш предвид под "вечер"?  Rolling Eyes

# 288
  • София
Честит Рожден Ден на Хектор! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

Вчера всичко беше много хубаво и Марти много се забавлява, снимки ще кача по- късно. Още веднъж, благодаря на всички за пожеланията  Hug

# 289
  • София
Ей, Вст, в петък ли тръгвате?  Rolling Eyes Нана, какво имаш предвид под "вечер"?  Rolling Eyes

Ами имам предвид след моето работно време или поне да изпуснем само част от купона - т.е 17.30- 18 часа  Confused

# 290
Blu пак рано заспива Ния. Тони преди 22,30 дори не ляга в леглото, а след това следва 1 ч. приспиване като първо заспива мама, после Тони и като дойде татенцето да си легне ставам да преместя Тони в неговото легло. Понякога през нощта пак идва при нас и ако заспя преди него си остава при нас. Иначе ритници, удари и подобни неща търпим и ние. Най-болезнено за мен е като се отпусне назад изведнъж и ми нанесе една "главичка". Ужас. ooooh!
Поне се успокоявам че още не казва "не" на всяко нещо. Но ако иска нещо казва много хубаво "да".

Ето идея за новата тема:
Мама парти стяга -  Августинчето на 2 годинки става .

# 291
  • София

Ами имам предвид след моето работно време или поне да изпуснем само част от купона - т.е 17.30- 18 часа  Confused
бива, бива, ние и по-късно може да дойдем  Blush
Кайли, харесва ми името  Peace А за заспиването - най-редовно е след 0ч  Crazy
Елена, чакаме снимки  Wink Твоят аватар обаче е номер 1!  Heart Eyes

# 292
  • гр.София
 Кайли пък е номер1 в заглавията Peace

Парти в полунощ?! Simple Smile
 При мен е сложно.

Очаквам с нетърпение да видя кулинарните тортени изпълнения на Елена,Блу и Марулка.

# 293
  • София
Кайли пък е номер1 в заглавията Peace

Парти в полунощ?! Simple Smile
 При мен е сложно.

Очаквам с нетърпение да видя кулинарните тортени изпълнения на Елена,Блу и Марулка.
за всичко - Peace , а за среднощното парти - Joy  hahaha
а като е сложно значи ли, че няма да дойдете  Rolling Eyes  Sad

# 294
Момичета, ще пусне ли някой темичка Rolling Eyes
Мен среднощна среща най-ме устройва Joy

# 295
Хайде, Лоринка заспа и вече мога да се включа по-спокойно  Laughing

Елфче, тръгваме в петък рано сутринта, така че отпадам за срещичката  Cry Ама вие пък ще ме зарадвате с много снимчици  Wink И може пък да си направим още една срещичка като се върнем  Mr. Green
Марулка, на моренце ще сме на Слънчев бряг - май не е много близо, за съжаление. Много щях да се радвам да се видим  Hug
Блан  Hug Дано отмине бързо този период - Лори ме разиграва така понякога нощем и направо ме побърква   ooooh!
И при нас не- то не е толкова силно изразено, но определено се опитва да се налага и то доста  Twisted Evil
Албенче, да си изкарате много хубаво и както винаги ще чакам снимчици  ooooh!
Елена, аватара ти наистина е уникален  Heart Eyes Hug
Блу, много се радвам, че се включи както трябва  Hug Хитруват си вече мишлетата и това си е  Laughing
Лорка е от късно заспиващите - ляга след 22.30ч. Тези дни лошото е, че започна да се буди към 8.30ч сутрин. То не че е лошо де, ама след това в 11 опищява всичко живо да си ляга  ooooh! Какво е това чудо незнам - върнахме си се на бебешки режим  hahaha  А за спането при нас - обикновено аз не спя  Tired чакам я да заспи по-дълбоко и я местя. иначе е голям кошмар. Точно тази вечер се чудехме дали да взимаме кошарата за морето -  почти съм убедена, че няма да иска да заспива в нея, а пък ако не я вземем това значи аз почти да не мигна 10 дни  Crazy

Да взема да спра вече, че се улях, пък май ще трябва да почакаме до утре за нова темичка. Добре че са Блу и Ади  Hug

# 296
  • София
ЧРД на днешните рожденици!  newsm67     bouquet
Вст, със сигурност ще направим и после срещи  Wink Hug Къде на Слънчев бряг ще бъдете? А Лори после по колко време спи? Иво дори и да стане в 8ч, не заспива по-рано от 14-15ч. За кошарата и аз се чудя, но сигурно ще я вземем.  Rolling Eyes
И да издам - има снимки от партито на баткото  Wink Страхотна торта! И дечица!  Hug Heart Eyes Елена, браво че направи албум за 2-рия рд  Grinning Hug

# 297
Елфче  Hug Ще бъдем в станцията на Министерски съвет. Дано да е хубаво, не съм била там  Rolling Eyes
А Лори като заспи към 11-12 спи до 14-15 и после иска да спи и към 19ч. и то става един ужас. Опитвам се да я държа будна до към 13.30 за да не се обърква толкова нещата после, ама е много трудно. Голямо мрънкане пада  ooooh! Мерси, че сподели за снимчиците - ще ми завърши приятно денят  Heart Eyes

# 298

Общи условия

Активация на акаунт