Болница ТОКУДА-2

• 141 321
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, някой знае ли какво е допълнителното заплащане, ако на бебето се наложи по-дълъг престой в кувьоз?
Гризката аз като раждах миналия месец в моята стая имаше едно много малко бебче. Тъй като изписването му беше под въпрос, казаха на майката, че трябва да заплати по 25 лв. на вечер и сама да се спасява с храната  Shocked
ето това вече не ми харесва.Нестига че щедоплаща ами и яденето отделно.Ами ако се наложи бебчето да остане 20дни,цял месец....

# 136
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, някой знае ли какво е допълнителното заплащане, ако на бебето се наложи по-дълъг престой в кувьоз?
Гризката аз като раждах миналия месец в моята стая имаше едно много малко бебче. Тъй като изписването му беше под въпрос, казаха на майката, че трябва да заплати по 25 лв. на вечер и сама да се спасява с храната  Shocked
newsm78 хм!

Когато аз раждах, една мама беше родила ден преди мен, бебето беше мъничко, прекара няколко дни в кувьоз, а след това останаха един ден след нас заради бебето. Никой не я е карал да си доплаща или да си набавя сама храната!

# 137
  • Sofia
Имате предвид храната за майката ли? newsm78
Понеже набавянето за нея е най-малкия проблем- на последния етаж в Токуда е столовата (откъдето идва храната за всички отделения) и където всеки може да хапне съвсем евтино. Аз лично всеки път, когато ми се наложи преглед в Токуда минавам да обядвам там. Че и за вкъщи съм взимала (предлагат кутии за вкъщи).

За докторите- повтарям се, но препоръчвам д-р Кирякова, от която съм много доволна. Peace

# 138
Аз съм очарована от д-р Герганова и д-р Кирякова. Много компетентни и внимателни специалисти са.

# 139
Аз казвам само това което чух от д-р Лазарова Simple Smile

# 140
Ей Гризка много се радвам да ти видя лентичката!!!!  Hug Поздравления и леки последни месеци  newsm51Раждах преди почти месец там и се наложи да седим една седмица вместо 5 дни, защото на бебо му даваха лекарство и за него не са ми искали допълнително пари, но не беше в кувьоз. За мене си плащах 125 лв за стаята, но това е от тези който самостоятелни и тия пари се плащат така или иначе, за храната след петия ден ми казаха да се оправвям сама, но аз си поисках да продъжат да ми носят и казах, ч е ще си платя каквото струва. На края не ми бяха взели допълнително пари за храната

# 141
Мацки, нямам време, сори, че чак сега отговарям.
Котката Марта- Значи, за бебето- 600лв, при секцио, а екипа е 1500лв.
Упойката просто не ме хвана, но както казах и при други манипулации, не ме е хващала и нямам идея защо така става.Никой не може и да ми обясни.
Аз също мисля, че всеки анестезиолог би се справил и няма нужда да се доплаща за избор на такъв, но всеки си знае.Иначе събуждането не е толкова страшно както често съм чела, аз имам 4 пълни упойки вече.
За мен всяка стотинка там си струваше, а се възстанових толкова бързо, че не мога да повярвам, че съм родила преди 3 седмици.
Успех на всички и хубави новини само!

bouquet

# 142
Danidan добре дошла Hug

За анестезиолога и аз мисля, че всички са доста добри и не си струва излишно да се плаща. Аз лично бях при Илиев и съм доволна.

#Crazy раждах десет дни преди Danidan и цената на пакета за бебето беше 400 лв Shocked Малко пресилено става вече. Вярно включва всички изследвания и за бебето грижите са супер, ама чак пък 600лв, вече се оляха  #Cussing out

# 143

Ама това инфо откъде е?  #Crazy

# 144
  • Бургас/Пз

Ама това инфо откъде е?  #Crazy

Добре, ами при нормалното раждане пак ли е 600лв. В началото на юли имаше разлика в цените заради това че бебета родени секцио ги държат повече дни отколкото нормално родените.

Котката Марта, искам да ти питам за тази профилактика с Вит.К - ако наистина не я правят в болницата и се вземе отделно, какво е по-добре да се сложи мускулно или да се даде през устата. Питам те за да знаем как да го поръчаме дали на ампула за инжекция или на сироп. И колко да поръчаме newsm78 newsm78 newsm78. Между другото смятаме да поръчаме в Гърция, дали ще го има там. Sick newsm78

# 145
Котката Марта, искам да ти питам за тази профилактика с Вит.К - ако наистина не я правят в болницата и се вземе отделно, какво е по-добре да се сложи мускулно или да се даде през устата. Питам те за да знаем как да го поръчаме дали на ампула за инжекция или на сироп. И колко да поръчаме newsm78 newsm78 newsm78. Между другото смятаме да поръчаме в Гърция, дали ще го има там. Sick newsm78

Поръчайте ампула - 1 mg за мускулно приложение. Знам, че е по-травмиращо за бебето, но според проучванията е по-сигурно така. В Гърция има, просто за нас не остана време. Питай на следващата консултация дали няма да ти се нацупят, ако сама си занесеш.

# 146
  • Бургас/Пз

Поръчайте ампула - 1 mg за мускулно приложение. Знам, че е по-травмиращо за бебето, но според проучванията е по-сигурно така. В Гърция има, просто за нас не остана време. Питай на следващата консултация дали няма да ти се нацупят, ако сама си занесеш.

Ще го поръчам, но дали ще има проблем ако го сложим примерно на третия - четвъртия ден защото нито аз знам кога ще родя, а пък със сигурност няма да могат да ни го донесат преди една седмица

# 147
Ще го поръчам, но дали ще има проблем ако го сложим примерно на третия - четвъртия ден защото нито аз знам кога ще родя, а пък със сигурност няма да могат да ни го донесат преди една седмица

Не, в рамките на първите 3-4 дни, когато и да го сложите, не е проблем.

# 148
  • София
Здравейте,
Записвам се и аз да следя темичката  Grinning
Следя се при доктор Димитров и живот и здраве края на Ноември-началото на Декември чакаме нашето малко човече Simple Smile

# 149
Благодаря ви за информацията, момичета! Церера, на теб и за пожеланията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт