Болница ТОКУДА-2

• 139 403
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 525
Искам да попитам каква е разликата между ВИП стая и Лукс стая? Какви са актуалните цени за тези стаи? Очаквам близнаци и предполагам,че ще ми е по-спокойно,ако съм сама в стая с бебетата и евентуално таткото,който ще ни помага  Peace

# 526
Какво толкова коментирате храната. Била съм там с детето ми в педиатрията и беше перфектна. А искам да ви кажа, че в болницата, в която аз раждах нямаше никаква храна.

# 527
  • София
Какво толкова коментирате храната. Била съм там с детето ми в педиатрията и беше перфектна. А искам да ви кажа, че в болницата, в която аз раждах нямаше никаква храна.

Всеки, който плаща, има право на претенции, дори и за храната! Като за раждане в порядъка на 2000-2500 лв могат да готвят и малко по-сносно... Имала съм възможността да опитам храна в една държавна болница в София, която беше перфектна (а там абсолютно нищо не се плащаше!), както и храната във 2-ра градска, където лежах за задържане  Peace

# 528
Каква храна бе хора Thinking Нали става въпрос за два дни. А и там не е хотел все пак, а си е болница. Въпреки, че има и такива болници, по-точно клиники в които си поръчваш храната от меню Peace Какво толкова и беше на храната. Супите бяха добри, яденето сносно, а и десерт имаше всеки ден. Не че ми хареса особено, но чак пък толкова лоша не е била Peace

Аз останах очарована от болницата, обслужването, качеството на грижите, любезността на персонала. Мисля, че оценката е комплексна Peace Прави ми впечатление, че който е не е бил доволен от лекарите, започва да се оплаква от храната, от чистотата, от всичко свързано с болницата. Съвета ми е наистина, търсете си правата, но не издребнявайте чак толкова Wink

# 529
Момичета,
може ли да ми каже някой  каква е разликата между ВИП стая и Лукс стая? Какви са актуалните цени за тези стаи? Очаквам близнаци и предполагам,че ще ми е по-спокойно,ако съм сама в стая с бебетата и евентуално таткото,който ще ни помага  Peace

# 530
Храната не беше лоша, но нямаше меню за вегетарианци и се налагаше мъжът ми да ми носи отвън..

# 531
  • София
amarinova, много благодаря за съвета!
Но такива оплакващи се като нас, са постояли повечко в болницата, а не са имали удоволствието да останат само 2 дни като бели хора и по живо, по здраво да си тръгнат с бебчетата. Само ако знаеш колко ми се искаше да съм като всички останали, но ми се наложи повечко време да ям от хубавата им храна, че и да си доплащам за престоя, който си беше по тяхна вина! Подобни квалификации са меко казано неуместни. Лесно е такива като теб с розовите очила да махнат с ръка и да отсекат, че издребняваме...
Апропо, аз всъщност защо ли още пиша в тази тема, след като при мен каквото било - било!
Успех на всички начинаещи и най-вече късмет при избор на екип и болница  Peace

# 532
    Честно и на мен ми стана странно, как може така да издребнявате за храната, лежала съм досега в болници, и никога не съм им яла от храната, и не заради нещо друго, а просто защото предпочитам да си купувам,гнус ме е да ям в болници, столове и ,т.н правена ми е и гинекологична операция в друга АГ болница, ами не съм яла, купувала съм си от барчето, носили са ми, дори не съм го вземала под внимание, три пъти съм лежала в болници  Sad, пък и не се бях замисляла до момента, докато не го прочетох тук, нито пък съм се оплакала на някой ,че нито веднъж не съм де докосвала до болнична храна !!
     Никой не отива в болницата за да се храни качествено, или поне аз не познавам такъв човек, всеки отива да потърси адекватна медицинска помощ, а не я ли получи, това е лошото, не храната!!  bouquet

# 533
Момичета,
може ли да ми каже някой  каква е разликата между ВИП стая и Лукс стая? Какви са актуалните цени за тези стаи? Очаквам близнаци и предполагам,че ще ми е по-спокойно,ако съм сама в стая с бебетата и евентуално таткото,който ще ни помага  Peace
По мое време Вип бяха на 4ти етаж, а лукс на 3ти. Ако искаш мъжът ти да е при теб си вземи Лукс Peace

# 534
tonkabonka   Peaceне исках да те засегна HugЗнам цялата история около твоето раждане и много съжалявам за всичко което ти се е случило Hug Просто мисълта ми беше да си търсите правата, за да може това да не се случва отново и отново.
Розовите очила съм ги махнала отдавна, за да видя заобикалящата ме действителност. Затова смея да твърдя, че лошото отношение, лошата храна и не добрата хигиена не са практика в тази болница, което съвсем не означава че не се случват Peace 
Само за протокола, бях в болницата 5 дни, но само в два от тях ни даваха да ядем

# 535
Аз пък съм на мнение, че като плащаш такива луди пари, условията трябва да са чудесни - не само като хигиена, професионализъм и отношение на лекарите, но и храна, в случая. За сведение, аз съм много доволна от храната - всичко беше много вкусно и далеч от предишния ми сблъсък с болнично меню. За пример - в "Тина Киркова" вечерята или обядът се състояха от половин филия хляб с пастет, или съответно - половин филия хляб с парче кашкавал. Shocked

# 536
ЕТО И ПРИМЕРНО МЕНю ОТ ПРЕСТОЯ МИ С ДЕТЕТО:
ЗАКУСКА- ФИЛИЯ ХЛЯБ, ПАРчЕ ТОПЕНО СИРЕНЕ, ПАРчЕ шУНКА, МАСЛИНИ, чАЙ С МЕД
ОБЯД- КАРТОФЕНА КРЕМ СУПА, ПИЛЕ С ОРИЗ, ХЛЯБ, ПюРЕ ГАНчЕВ
ВЕчЕРЯ- САЛАТА, СКУМРИЯ НА СКАРА, ПЛОД
е, НЕ ВИЖДАМ НИщО ЛОшО В ТАЗИ ХРАНА??? Thinking

# 537
ЕТО И ПРИМЕРНО МЕНю ОТ ПРЕСТОЯ МИ С ДЕТЕТО:
ЗАКУСКА- ФИЛИЯ ХЛЯБ, ПАРчЕ ТОПЕНО СИРЕНЕ, ПАРчЕ шУНКА, МАСЛИНИ, чАЙ С МЕД
ОБЯД- КАРТОФЕНА КРЕМ СУПА, ПИЛЕ С ОРИЗ, ХЛЯБ, ПюРЕ ГАНчЕВ
ВЕчЕРЯ- САЛАТА, СКУМРИЯ НА СКАРА, ПЛОД
е, НЕ ВИЖДАМ НИщО ЛОшО В ТАЗИ ХРАНА??? Thinking
Не,че е лоша, но примерно аз като не ям месо трябва да ям само супа и салата Simple Smile Много по-добре ще е, ако може да се избира  Peace

# 538
  • София
Момичета,

ВИП-а са в родилното отделение и по последна моя информация са 125лв на вечер. В тях бебчетата могат да останат при майките, таткото може да спи там ако иска и може да имаш посещения почти по всяко време като посетителите могат да влизат в стаята и съответно да видят бебчетата. (За останалите стаи посещенията са между 16:30 и 18:00 и се извършват в дъното на коридора като посетителите нямат достъп до децата.)
ЛУКС-а са в гинекологията и там бебчетата не са при майките, а майките трябва да ходят да си ги гледкат в родилното и да си ги хранят там. Цената им не я знам, но знам, че е по-ниска от ВИП-а.

JeniB аз също не ям месо и след като 2 пъти им върнах храната непипната, жената, която ни я носеше ме попита защо не ям. Аз съответно й обясних, че не ям месо, а тя ми каза, че просто е трябвало да го кажа предварително и щели да ми носят безмесно. Аз обаче не се възползвах от това предложение по други причини, но явно има решение и за вегетарианците  Peace

# 539
ilka_D,

благодаря ти! Дано до март месец не станат по 200лв на нощ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт