Болница ТОКУДА-2

• 139 376
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 990
  • София
...преди беше и д-р Кирякова, сега незнам дали още работи по ЗК! Peace

Мисля, че не, но и без да работят по ЗК при тях е лудница и аз не бих се записала там на женска консултация. Според мен е най-добре в 8 месец да кажем да отидеш, да си избереш лекар за раждане и да проведете предродилната консултация и последващите посещения за мерене на тонове и т.н.

# 991
Аз се обадих в Токуда за ЖК , питаха ме по здравната каса ли и ми казаха д-р Живкова. Така, че явно не е само Евтимова по ЗК. Другия петък ще ходя, ще споделя впечатления. Все пак ако някой знае нещо за тази лекарка,  ще съм ви много благодарна да споделите.

# 992
  • Sofia
Аз се обадих в Токуда за ЖК , питаха ме по здравната каса ли и ми казаха д-р Живкова. Така, че явно не е само Евтимова по ЗК. Другия петък ще ходя, ще споделя впечатления. Все пак ако някой знае нещо за тази лекарка,  ще съм ви много благодарна да споделите.

Това е явно някоя нова лекарка, когато аз бременеех не работеше там и консултации по ЗК правеше само Евтимова.

# 993
И аз за първи път я чувам тази докторка - миналата седмица лежах в Аг-то там и се изредиха всички доктори, но тази не  е минавала изобщо!!

# 994
Момичета моля за мнение. Някой има ли преки впечатления  от д-р Илиев.Предстои ми секцио др. седмица?

# 995
  • Sofia
Момичета моля за мнение. Някой има ли преки впечатления  от д-р Илиев.Предстои ми секцио др. седмица?

Аз имам, малко косвени са обаче. Беше асистиращ лекар на моето секцио заедно с д-р Кирякова. Точно беше дошъл от Шейново (където е доста хвален).
Добре се справиха и двамата, нямам оплаквания (пу, пу).
А иначе предния ден идва да ми прави тест за алергия и да види дали всичко е наред. Не сме общували кой знае колко, но е голям симпатяга. Peace

# 996
  • София
само да попитам какво включва пакета за бебето ? благодаря предварително

# 997
  • София
И аз да попитам нещо мамите, които вече са родили в Токуда. В нета се пишат едни списъци със всичко необходимо, което трябва да си носим в болницата за раждането. То е ясно че ще си взема тоалетни принадлежности, мобилния и бельо, но се спрягат разни неща от рода на прибори за хранене, памперси, термометри, чаршафи за еднократна употреба и прочие.
В токуда ще им платя доста парички и ако ми искат  чашка и чаршафи ... някак няма да се разберем с тях Simple Smile
Та въпросът ми е конкретен - какво да приготвя в багажа за Токуда?

мерси предварително

# 998
  • София
Здравей! Нищо не ти трябва освен лични тоалетни принадлежности и документи за хоспитализация.

# 999
  • София
Здравей! Нищо не ти трябва освен лични тоалетни принадлежности и документи за хоспитализация.
Ами нощници няколко броя, еднократно бельо, лигнин и дамски превръзки, памперси за бебето?
И това ли те го предоставят?

# 1 000
  • София
Пакета за бебето включва разни изследвания, като ехография на органи,изследване на слуха и др. Това е, което си спомням от миналата година.

# 1 001
  • София
Можеш да си носиш нощници от вкъщи , но и в болницата ще ти дадат ако нямаш .Дамски превръзки също можеш да си взеемеш . В болницата дават лиглин. За бебето носиш комплекта за изсписването и нищо друго.

# 1 002
  • София
Можеш да си носиш нощници от вкъщи , но и в болницата ще ти дадат ако нямаш .Дамски превръзки също можеш да си взеемеш . В болницата дават лиглин. За бебето носиш комплекта за изсписването и нищо друго.
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 1 003
Утре ми предстои предродилна консултация с др.Диков...като чета мненията ви за него и направо тръпки ме побиват.
А и това, че се мести в Шейново...вече съм много объркана, а толкова държах при него да раждам.

# 1 004
  • София
Аз раждах миналата година при него. Но и аз четох някои неща за него последно време .Стискам палци всичко да е ок и да се радваш на малко бонбонче.

Общи условия

Активация на акаунт