Болница ТОКУДА-2

• 139 397
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
ELYAH Ако нещо съм пропуснала , моля да ме извиниш. Питай в болницата .

# 1 006
Не е лошо човек да си носи прибори. Аз скоро лежах там. При всяко хранене ти дават лъжица и вилица, без нож. Кьорава ябълка не можеш да си обелиш. А и ако примерно ти се хапва плодово мляко или нещо от сорта, е добре да си имаш лъжичка. Също захар и сол - готвят адски безсолно, както във всяка болница. Иначе, освен тоалетните принадлежности, хавлиени кърпи, нощници и бельо - за друго не се сещам  Thinking Също и помпа за кърма.  Peace.

# 1 007
  • София
и аз да се включа
Препоръчаха ми д-р Диков като един от най-добрите лекари в БГ. Днес му се обадихме лично по тел / даде ни го негов приятел доктор/ и човека се държа много любезно. Каза ни да се обадим на регистратурата да си запишем първия възможен час за консултация при него, а ако има нещо спешно да му се обадим на мобилния.Пита за термина - 11 юли и въобще не каза че няма да е вече в Токуда, което ме учуди след прочетеното тук че ще напуска
Да не се е отказал Thinking
записах за 13,05 час - ще видя тогава
Ако има някой по-ново инфо моля да сподели

# 1 008
Барбарела,въпреки,че раждах при др.Кирякова(само добро за нея!),имам много добри впечатления за др.Диков.Той ми направи кюретаж преди около година.Няма да съм многословна,но човекът е професионалист и не се притеснявай предварително.Преди това съм ходила няколко пъти при него на преглед и съм доволна.Държал се е етично и никога грубо!

# 1 009
nellyr аз имам час за 29.04 и след това ще ти пиша. На нас също ни го препоръчаха. Ходя при него на консултации и бях спокойна, че ще раждам при него. Държал се е винаги възпитано и внимателно. Терминът ми е на 04.08 и сега незнам ще трябва да избирам друг лекар.

# 1 010
  • София
nellyr аз имам час за 29.04 и след това ще ти пиша. На нас също ни го препоръчаха. Ходя при него на консултации и бях спокойна, че ще раждам при него. Държал се е винаги възпитано и внимателно. Терминът ми е на 04.08 и сега незнам ще трябва да избирам друг лекар.
И аз въобще незнам трябва ли да отида с него в другата болница, трябва ли да си избера друг лекар от Токуда, въобще шах, но пак казвам мисля че щеше да ме отреже ако напускаше по-рано

# 1 011
Барбарела,  nellyr въпреки моето лично лошо изживяване с него не мисля, че е лош специалист. Преди да родя и аз бях чела противоречиви отзиви за него, но никой не се е оплаквал от неговите професионални умения. С мен също първите две консултации беше любезен, въпреки че ме претупа. Ако нямате оплаквания от личното му отношение към вас не го сменяйте. По въпроса дали да го следвате в Шейново това сами ще си решите, но за мен причината да раждаш в Токуда е основно перфектното неонатологично отделение, добрите условия в болницата и приветливия останал персонал. Леко и безпроблемно раждане Peace

# 1 012
  • с/у ОколоМръсТното
А някой да знае специалист по коронагрография от тази болница?

# 1 013
nellyr днес ми се обадиха от болницата за да ми кажат, че на 29.04 д-р Диков няма да е на работа и ми записаха часа за 13.05 от 13,50 h. Иначе със съпруга ми сме решили, че оставаме в Токуда, нао още не сме се спрели на друг лекар.

# 1 014
  • Sofia
А някой да знае специалист по коронагрография от тази болница?

Иво Петров, лично проверен от баща ми, майка ми и свекърва ми...

# 1 015
  • с/у ОколоМръсТното
Шнапи   bouquet  bouquet

И "ние" сме за него... И свекърва ми и баща ми трябва да се подложат на тази манупулация.

# 1 016
  • София
nellyr днес ми се обадиха от болницата за да ми кажат, че на 29.04 д-р Диков няма да е на работа и ми записаха часа за 13.05 от 13,50 h. Иначе със съпруга ми сме решили, че оставаме в Токуда, нао още не сме се спрели на друг лекар.
и аз съм за тогава, но малко по-късно
мисля да накарам нашия познат доктор да му се обади и да го пита докога ще е там, че се притеснявам така като стоя в невидение

# 1 017
nellyr като разбереш нещо моля те да ми съобщиш, че това неведение ме изнервя. Благодаря.

# 1 018
  • София
nellyr като разбереш нещо моля те да ми съобщиш, че това неведение ме изнервя. Благодаря.
разчитай Peace

# 1 019
Здравейте! Сина ми от вчера е с много силно разтройство и висока температура. Личния ни предписа някакви лекарства, но за сега ефект - никакъв. Интересуваме,ако отидем в Токуда има ли кой да го прегледа или трябва да имаме направление от личния. Личния нещо много взе да си претупва пациентите и за това му нямам особено доверие вече и реших,ако до довечера не се подобри състоянието на малкия да отидем до Токуда.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт