Болница ТОКУДА-2

• 141 232
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 105
Здравей Елена Simple Smile В последния брой на списание 9 месеца е отбелязано, че на 27.08 от 13.00 ще има ден на отворени врати в Токуда. Продължавай да звъниш на Иво Андреев. Аз също мислех да се запиша, но май няма за кога... терминът ми е на 28.08 Wink

# 106
Danidan честита рожба! Радвам се че всичко е завършило с happy end и ти и бебка сте добре.
Моля те, понеже си раждала най-скоро, сподели колко парични плати, че някакви противоречия има и ако може ти да внесеш яснота.
Миналата седмица питах на регистратурата и ми казаха, че изборът на екип още е 1 500 лв., но цената на пакета за бебето вече е 600 лв. при секцио. Ако някой има по-ново инфо, ще е супер да сподели, че да знаем колко парички да приготвяме...

# 107
  • София
5 пъти да питаш едно и също нещо на регистратурата 5 различно отговора ще получиш  Sad
Затова най-добре раждалите скоро(както Данидан) да споделят от опит Simple Smile

# 108
  • Бургас/Пз
някой може ли да ми каже колко време продължава записа на тонове в Токуда и колко се плаща

# 109
  • София
А аз да попитам за алерголог.Ще ме опътите ликъм някой.
За мен става въпрос не за децата.

# 110
  • Sofia
някой може ли да ми каже колко време продължава записа на тонове в Токуда и колко се плаща

Около 20мин. Плаща се 15лв. (това е инфо от месец юни, дано няма промяна)

# 111
Около 20мин. Плаща се 15лв. (това е инфо от месец юни, дано няма промяна)

Няма. Simple Smile
Мерси за мненията за анестезиолога, май ще си остана с първоначалните намерения да се доверя на дежурния.
Обаче тези катерещи се цени на бебешкия пакет нещо не ми харесват...  newsm78

# 112
А аз да попитам за алерголог.Ще ме опътите ликъм някой.
За мен става въпрос не за децата.
Аз ще ходя другата седмица при д-р Мирчев (лекарката, при която евентуално ще раждам, ми го препоръча). Кабинетът му е в Хаджи Димитър, а телефонът му е 0888 929 222. Изследването май е 20 лв. (не съм сигурна).

# 113
  • София/Русе
Mirski, ами тъкмо на 27 проверяваме как е, а на 28 си раждаш там и всичко е супер ! Simple Smile)) даже, ако ти хареса - направо оставаш.
а сериозно, гледах програмата в сайта на 9 мес. и няма дата за токуда, няма на 27-ми нищо, а в самото списание са сбъркали, предполагам, в смисъл нали се подготвя по-рано и нямат време за реакция и миналия месец беше така и ни предупредиха на едната лекция, имаше доста разминавания и в програмата им за лекциите, обясниха го с отпуските и отсъствието на лектори, лекари и т.н. искаше ми се да видя какво представлява, какво искат, какво казват, че предлагат, ама здраве да е !

# 114
Апропо, секциото и нормалното са на една цена... колкото и да не ми харесва да се говори за "цени" в здравеопазването...

# 115
  • Бургас/Пз
Апропо, секциото и нормалното са на една цена... колкото и да не ми харесва да се говори за "цени" в здравеопазването...

А трябва ли да са на различни цени??? Защото в повечето болници, цената за секциото е по-висока от тази за нормалното раждане!!! То и в Токуда е било така до май месец. Тогава изравняват цените

# 116
Здравейте! Сега се включвам във форума за раждане в Токуда. Март имах щастието да родя втората си рожба там. Супер! И не говоря само за условията /те са ясни/, става въпрос за екипите, невероятни са. Баткото родих в Окръжна болница-София /помня мръсотия, заядлив и алчен персонал/. Но в Токуда мога да родя още пет пъти. Съветвам всички бъдещи мами добре да проучат въпроса къде ще раждат, мислете комплексно, всичко има значение. Моите лекари бяха: гинеколог д-р Диков; анестезиолог д-р Илиев. Избрах си ги и пак бих ги избрала. Знам, че пари се изкарват трудно, защото работих до последно, но предпочитам да ги дам за моето и на децата здравето, 200-300лв повече или по-малко нямат значение, даваме ги за какви ли не глупости. Котката Марта, най-искрено ти препоръчвам да си избереш и гинеколог и анестезиолог. Не знаеш на кого можеш да попаднеш, разбрах, че имало и нещо като лекари-стажанти. По-добре да ти е сигурно и да си спокойна. Желая ти успешно и леко раждане! Стискам палци.

# 117

А трябва ли да са на различни цени??? Защото в повечето болници, цената за секциото е по-висока от тази за нормалното раждане!!! То и в Токуда е било така до май месец. Тогава изравняват цените

Именно, де. Просто някой беше писал, че предпочитали да правят секцио, защото било по-скъпо. Ама този "стимул" отпадна Wink Само дето лошо ми става, като си помисля колко ще платим...  Sick Ако пакетът за бебето наистина е 600 лв. (което ме съмнява), няма да се възползвам от него, въпреки всичките му предимства. Ще си намеря витамин К отделно да ми сложат на бебето.

Котката Марта, най-искрено ти препоръчвам да си избереш и гинеколог и анестезиолог. Не знаеш на кого можеш да попаднеш, разбрах, че имало и нещо като лекари-стажанти. По-добре да ти е сигурно и да си спокойна. Желая ти успешно и леко раждане! Стискам палци.

И аз съм била лекар-стажант - и аз съм слагала упойки, даже цели анестезии съм водила - под надзор. Човек трябва да се научи. Освен това стажант без обучаващ асистент никой няма да допусне в операционна. Вероятно става дума за лекари-специализанти. Аз също съм специализантка в моята болница и давам дежурства и работя наравно с другите. Няма никаква гаранция, че и най-големият магьосник на упойките няма да сбърка - всички бъркат. А неопитните лекари обикновено са даже в пъти по-внимателни, именно защото нямат рутина и самоувереност, които понякога могат да ти изиграят лоша шега.

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 08:38 от Котката Марта

# 118
  • София
Котката Марта какъв е този витамин К за който говориш?

# 119
  • ул. "Мечтание"
Аз продължавам да си мисля, ме избор на анестезиолог в случая е напълно излишно.

Общи условия

Активация на акаунт