Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо ме тресе толкова силно и често, дори след раждането?
Какви са рисковете и ползите от нормалното раждане в сравнение с цезарското сечение?
Как мога да увелича производството на кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо ме тресе толкова силно и често, дори след раждането?
-
Какви са рисковете и ползите от нормалното раждане в сравнение с цезарското сечение?
-
Как мога да увелича производството на кърма?
За увеличаване на производството на кърма се препоръчва консумацията на ядки (бадеми, фъстъци, орехи), отвара от копър или анасон, чай от Хип и бирена мая. Освен това по-честото кърмене също може да помогне за стимулиране на производството на мляко. Важно е обаче да се консултирате с лекар или консултант по кърмене, преди да започнете каквито и да било добавки.
-
Как да се справя с предизвикателствата при кърмене?
-
Какво означава 3-та степен на зрялост на плацентата?
Много се притеснявах дали се храни достатъчно, но явно всичко е наред. Малката ламичка вече не суче денонощно, успокои се и започна да си прави режим:) Хапва на всеки два, два часа и половина, после спинка кротко до следващото хапване. Суче малко по-активно вече, но все още е доста сънлива и доста тряба да я ръчкам, за да не заспива на гърдата и да се нахрани нормално. 
Белинда дай жокер какво да правя ...
Ей, много съм и сърдита за устните на видеозона беше с големи 
и пак не съм доволна 


Много съм глупава. Вече ще опитам да карам на принципа на кетито
.
. Вече така се изнервих, всеки ден се надявам и нищо...
Като имаш малко време, разкажи за раждането си, може и да ми пишеш на лични. Ще раждам при същия лекар и анестезиолог и живо ме интересува как се справят с вагиналното обезболено раждане, понеже всички други жени, които познавам, раждали при тях, са секцио. 