Юлски бебета 81

• 15 447
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито на Лили Hug

Днес, благодарение на хладинката, ми се яде и ми се готви Party Ако не родя скоро, ще чукна седемдесетака Cry

Eurydice, успех и от мен! Чакам с нетърпение после да разказваш Hug На мене раждането във вода ми се струва, че хич няма да ми хареса...Все си мисля, че ще ми е студено hahaha

# 106
  • София
Честита рожба на мама Лили!Да и е жива и здрава и много да слуша!
Честит рожден ден Пенелопе!Много щастие и късмет!
Eurydice, стискаме палци! (това как се чете и какво означава?)
НБМ, моята бебека не беше акала 5 дни и педиатърката каза, че може и да гладува. Но не стигнахме до АМ, съвета и беше да доизцеждам от другата гърда и да и давам. Защо не трябваше сама да си досуква от другата гърда така и не разбрах.  newsm78
Както и да е, опитвах се да кърмя и от двете гърди и за сега се справям. Изака се на петия ден - каква радост беше, не мога да ви опиша.
Имам обаче друг проблем. Малката много повръща. Храня , повръща , преобличам, пак повръща , пак преобличам , коремчето вече празно, пак храня, пак повръща...  Sad станах разногледа.
И коликите ни хващат посред нощ - не е много полвин час здраво дране, но 3-4 часа ми се събира през нощта да храня , преобличам , дондуркам и т.н. Тази сутрин спах до 10, но се чуствам скапана.
Да ви питам : има ли проблем като кърмя да ям диня? Мъжа ми купил преди 3 дни , но аз не смея да ям, че си докарах една безсънна нощ след ядене на кайсии.

# 107
Честито на Лили!   bouquet

Благодаря за стиснатите палци!  Hug

Eurydice, успех и от мен! Чакам с нетърпение после да разказваш Hug На мене раждането във вода ми се струва, че хич няма да ми хареса...Все си мисля, че ще ми е студено hahaha

Хаха, Белинда, ще ме умориш! Ще разказвам после, и на мен ми е страшно любопитно как ще се развият нещата. А за студеното - водата във ваната се сменя непрекъснато, така знам поне, дано не е само слух  Laughing

А, сега видях, че Ками_Ч ме е питала за ника - ами значи Евридика, ама написано на латиница  Peace

# 108
Раждането като трето вместо да ми бъде по-лесно се оказа най-трудното.На 12.07 в 05.40 получих първата много болезнена контракция.Почнах да засичам оказаха се на 10 мин.Към 09.30ч. тръгнахме с моя към болницата,защото се притеснявах като е трето да не закъснея и да го родя по пътя.Контракциите бяха на около 8 мин.Приеха ме в 09.00 с 3см. разкритие.След три часа и половина-контракции на 5 мин. с леки напъни,но разкритие-3см.След около час и половина разкритието стана около 5-6 см. ,болките много силни и ме включиха на системи за по-бързо разкритие.То хубаво,но като зачестят ония ми ти контракции #Crazy....на края нямах сили даже да напъвам.От тук започна цирка/добре,че попаднах на невероятен екип/-акушерката вика напъвай,аз уж напъвам веднъж,два,ама за трети нямам сили и въздух.Тя вика айде пак.Айде,ама не става.Доктора се включи да помага като ми натискаше корема,аз му блъсках ръката като му виках,че ще ме смачка, а акушерката вика ами напъвай тогава и ...просто незнам как излезе това бебе.Най-невероятното беше,че нямам грам разкъсване.Те това беше третото ми раждане и със сигурност последно.Колкото до болницата,КИСА вземи си повече от 10 памперса,носи си в теб по две-три блузки за бебчо с дълъг и къс ръкав,повече лигнин/отива някъде около кило и половина /.Като родиш те питат къде ти е телефона дават ти го да се обадиш и два часа след раждането като те прехвърлят в стаята,ако татито е дошъл му показват бебето.Свиждания-на етажа където те приемат/знаеш колко е малък/ и то ако е отворена вратата,но тя почти винаги е отворена.Друго за сега не се сещам.Ако има нещо питай.

# 109
честито бебче на лили  bouquet
пенелопе newsm59
лучия  bouquetдобре дошла отново!Представям си колко е горд тати с малкия Кирил,след двете госпожици    Grinning

# 110
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави малките дечица!   bouquet

Поздравления на рожденичката!!

Астарта, аз веднъж бях изхвърлила болничния на мъжа си и той говори с лекаря, който го беше издал да му направи дубликат. Но до дубликат все пак не се стигна, тъй като намерих документа в боклука. Говори с лекаря си за по-подробна информация. Ще стискам палци да се наредят нещата  Peace

# 111
Честито бебче на Лили  bouquet! Да й е живо и здраво!

Днес се чух с Дуци и Пърли. И двете звучаха свежо, пращат ви поздрави Hug. Кърмят си  бебчетата с коластра и се възстановяват Heart Eyes.

Аз говорих с доктора ми, наистина може да ми се издаде дубликат на болничния. Трябва обаче да отида до Шейново, да подам молба, да платя такса, да чакам някакъв период и да отида още веднъж да си го взема. И всичко това, защото в загубения ни офис някой е спал и си е бъркал в носа докато се е занимавал с документи #Cussing out. Много ме е яд #2gunfire. Сега трябва да мисля какви ли не рокади на кого да оставям децата, за да си правя разходки до Шейново.

# 112
Здравейте!
Влизам само за да поздравя  sisoni ,  Дуци, Pearly, Nincheр ,simpatiuh4e
 Toni_Baraboni,  galita84, ine, Ronky Да са здрави и послушни малките бебоци и много да ги радват!!!

Поздрави! ще чета по-късно ако мога Grinning

# 113
  • София
Здравейте!
Първо честито на новите мами, да са живи и здрави бебчовците, да растат добри деца!   bouquet

На мен ми е много криво. Яна май има колики. Толкова добро бебче беше, а днес не мога да я позная... Все си мисля обаче... не е ли рано за колики?! Нали уж почвали от третата седмица?  newsm78  На нас това ни е втора...

Дещовиди, ти май беше писала, че и вие сте с колики...

Ох, не знам какво да правя... много ми е криво.. не съм спала и аз, а и нейните очички са се подули от липса на сън...

Моля ви, кажете ми пак какво точно се правеше с онези черешови костилки, дето толкова ги събирахме и чистихме? Моите си стоят изчистени в един плик...

А как се вари вода с копър? То тя вода не иска да пие, но ще пробвам аз да я пия.

# 114
  • София
Сакси, да не свариш пресен копър, ще отровиш детето Rolling Eyes
Вземи си чай на Хип от копър. Много е добър Peace
Ние също сме с колики и от вчера и давам Инфакол, ще видим дали действа.
А иначе какво да ти кажа, така са до третия месец.Знам че ти се вижда далече, но поне има край. Ако можеме ги облекчавама малко и това е  Peace

# 115
  • София
Как така да не сваря пресен копър? А КАКЪВ ДРУГ????

# 116
Как така да не сваря пресен копър? А КАКЪВ ДРУГ????

семената се ползват Peace Аз бих пробвала с капки, масаж и черешовата възгланичка обаче Peace

# 117
  • София
По принцип чая се прави от семената на копъра. Продава се в аптеките Peace
А иначе и на мен ми беше хрумнала тази "гениална идея" за пресния копър и майка ми щеше да ме застреля Mr. Green
Най доброто чайче /при Дени много помагаше. Купуваш от аптеката Семенца от Анасон, сваряваш една щипка /около 10-15семенца/ в 200гр вода. И в това чайче прибавяш една ч.лъжичка чай от Копър на Хип Peace Аз слагах и малко захар Wink
Хайде успех и споко и ние сме така, не си сама Hug

Отивам да легна, че приспах и двете зверчета Heart Eyes

# 118
  • София
Ако искате се смейте, но пресния копър вече е сварен.   Embarassed То щях аз да го пия, че тя никаква вода не иска. НО благодаря ви, че ме спасихте от тая глупост.  Hug Hug Hug

Отивам до аптеката.

Моля ви, кажете ми за възглавничката. Какво точно се прави с нея?  Blush

# 119
Сакси, Хип имат ей този чай специално за коремче. Ама аз не съм го давала (и сега мисля с капки да мина само). Съдържа копър, анасон и лайка (и не знам колко е полезна тя ...)

Възглавничката с костилките се затопля в микровълновата (на макс 300 вата пише на моята, за 1-2 минути) Гледай да не изгориш бебето Wink

И не психясвай толкова от 1 безсънна нощ  Hug - знаеш ли още колко подобни те чакат Mr. Green Сега колики, после зъби ...

Общи условия

Активация на акаунт