Юлски бебета 81

• 15 417
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Да ви питам : има ли проблем като кърмя да ям диня? Мъжа ми купил преди 3 дни , но аз не смея да ям, че си докарах една безсънна нощ след ядене на кайсии.

И аз искам да знам за динята, че съм се наканила на едно голямо парче Rolling Eyes

# 121
  • София
Да ви питам : има ли проблем като кърмя да ям диня? Мъжа ми купил преди 3 дни , но аз не смея да ям, че си докарах една безсънна нощ след ядене на кайсии.

Аз всеки ден ям диня и никакви проблеми. Вчера изядох сума ти кайсии и ето ти колики. Това ли е от кайсиите??

# 122
  • Бургас
puuu и аз се късам да ям диня...нищо ми няма,нито на бебка Peace

хапвайте...после като из4езнат Mr. Green

# 123
  • Бургас
сакси  напълно ви съ4увствам..нанас ни по4наха на 2рата седмица..и наме ми се стори рано-
дадох 2-3 пъти сап симплекс и от тогава ани си пие 4ай на хип с копър..сап симплекс ни помогнаха и от тогава няма големи безсънни нощи...дано и при вас отмине бързо,но както кети каза до 3 месец все ще ги опъва стомах4ето...някои оба4е нямат никакви...дано да минат Peace

# 124
  • Бургас
за протокола на нас възгл. с кост. не ни подейства хи4...само топло корем4е с топла кърпА...незнам защо... Confused

# 125
Lucia благодаря за разказа и информацията, много ми е полезна  Laughing. Ще те питам за повече подробности на лични.

# 126
  • София
И аз съм "за" динята Peace Но си е до дете, все пак, ослушвайте се за реакция...
Този път ще взема и аз да го пробвам тоя домашно приготвен чай от копър и анасон newsm78 С Ники залягах на купешкия на Хип и резултатът беше нулев Sad Той толкова го и пиеше де...
Знам ли, може пък Боб да няма колики Flutter Що така не ми се вярва Joy

# 127
  • гр.София
Сакси не е рано за колики.И на нас ни започнаха към 10 ден.В началото бяха по слаби и после се засилиха.И аз и давах Саб и чай от копър и анасон.Но понеже Саб много много не и помагаха сега и давам Биогайа.Това са хомеопатични капки една приятелка ми ги препоръча,че на нея много са и били помогнали.Вече 4-5 дена сме с тях и май малката е по спокойна.Дано да и помагат.А иначе безсънни нощи тепърва предстоят.И ние сме така.Има нощи в който спи но има и такива в който почти не спим.Ние и денем даже понякога не спим а кокориме очички Simple Smile

# 128
възможно е динята да докара колики - колкото и да е странно, четох го в кърмаческия, настина е до дете. Но съвсем не е задължително.-
Аз повече бих се пазила от кайсиите, мъхест плод се водят. Не да не се ядат изобщо, а да не се прекалява.
Мисля, че пъпеш е съвсем ок, сливи, круши в умерени количества.....какво друго има на пазара? Скоро ще излязат ябълки и грозде, гроздето разхлабва, ябълките да не са зелени.

# 129
Сакси, досега гледах сайта на Яна и .... така се разчуствах...много е сладка...просто бонбонче, пу-пу, искам и аз вече да си целувам едно малко и сладко дупенце newsm30 ....
Преди малко измих прозорците и мойта приятелка малко ми се накара, вика ми:"Да не ми се обадиш след малко да те карам към болницата" и аз доволна:"Нямаш никакъв проблем, а ДАНО!!! newsm17 newsm62" Може пък и да ме огрее тази нощ newsm62

# 130
Здравейте маминки от мен и спящият в момента Юан,
Мога да ви разкажа малко за раждането, но май това, което идва после е далеч по-интересното. Та за раждането: тапата падна в 01:00 на 9-ти. Около час след това започнаха контракции на по 10-тина минути. След още час събудих татенцето, защото бяха на всеки 5 минути и реших, че докато се оправим и стигнем до болницата ще стане точно време за раждане. Така лесно и позитивно си представях нещата. Да, ама само почти.... Бебо се появи на бял свят чак в 10.30 сутринта с 300 зора. Дори все още съм на мнение, че не ми се раждат вече 4 килца по нормален начин. Но предполагам и това ми мнение ще отшуми във времето. Всичко е добре, когато свършва добре. А за мен всичко е на перфектно, защото имам една магия наречена Юан.
Малко подробности за първата ни седмица: Дадох му да суче на 15-тата минута от раждането му. И да не повярва човек.......наистина се получи. Имахме късмет да сме сами в стая и да ни е много спокойно, което според мен много спомогна за кърменето и връзката помежду ни. На 3-тия ден по обед се прибрахме в къщи и дори вечерта ни падна пъпчето. Беше пълноценен 3-ти ден с много преживявания. Вчера, 6-ти ден, вече беше възвърнал първоначалното си тегло. Днес ставаме на седмица и бяхме на първата разходка. Това беше нашия разказ в няколко изречения.

Пожелавам на всички все още очакващи мами, позитивно мислене, добра енергия и леко раждане!!!

Ето ви и снимчици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263036

А аз докато още спи се връщам, да проверя събитията из изписаните докато ме няма теми.

Честито на всички гушнали бебчетата си през изминалата седмица. Много щастие!!!!!

# 131
  • София
apam4е, благодаря! Пожелавам ти много леко раждане - тази нощ или някоя от следващите  Mr. Green

Личната лекарка току-що ни изписа Еспумизан. Добре ли е това? Из форума май по-често се предписва Саб..?

aichuha, ей тази снимка ви е прекрасна - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263036&pid=6432209&lp=30

# 132
  • Sofia
Сега се замислих, че сме едва средата на месеца, а почти не останаха мамита 2 в 1. Сигурно се чувстват пренебрегнато малцинство сред нашите приказки за колики и кърмене Stop

# 133
Сакси , разгледах сайтчето на Яна, толкова сте сладки  love001 hug, направо съм нетърпелива и аз да гушна моето бебче, aichuha и вие сте много сладки
пу,пу,пуууу

# 134
  • Бургас
сакси не е задължително да ви изпишат саб...и еспумизан се изписва...и ако не действа сменяш и пробваш кои успокояват горе-долу пове4е от другите..ти сама ще усетиш бебето ка реагира на капките...

Много хубави снимкки..браво..да ви е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт