ПРОБВАТЕ - НЕ СТАВА, А НА КОЛКО СТЕ ?

• 14 274
  • 178
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм на 28, той е на 27, заедно сме от 10 години, а правим опити от около  2 години.
Никога не съм си мислила, че ще имаме подобен проблем, все мислих, че ще стане от раз като го решим. Да, ама не. И сега ме е яд, че остаряваме, а "резултат" няма.

# 136
  • София
Аз на 22, той на 28. Проваме от 8 месеца, но сме несериозни. Отделно аз имам доказани проблеми с ПКЯ и съм се настроила дълго да се опитваме още!

# 137
  • софия
От сърце пожелавам на всички ви да имате малки съкровища, които да стоплят дните ви. Не се тормозете и не смятайте непрекъснато часове, дати и дни-ще стане.....Забременях на 28 след 2 месеца опити за бебе. Родих на 29. Дъщеря ми вече е голяма принцеса и след около година ще пробваме пак. Мечтата ми е за 3 деца, дано се сбъдне. Единственото, което искам е да бъдат родени преди 36г. ми възраст, защото няма какво да се лъжем възрастта оказва огромно влияние върху фертилността както на сперматозоидите, така и на яйцеклетките. Не случайно лекарите твърдят, че най-добрата възраст за раждане е между 24 и 35. Но всичко е и Божа работа, тъй че както е писано, ще стане!

# 138
zdraveite momi4eta.Az sam na 22 po4ti,a toi na .Probvame ve4e 2g i 5meseca no ni6to.Otdavna sam izgubila nadejda. Cry

# 139
Виждам, че доста от вас казват, че след направени изследвания, сте установили какъв е проблемът. Може ли да ми обясните какви са първите стъпки и първите изследвания, които трябва да се направят, когато видите, че не става и искате да знаете защо?

Аз съм 21, а мъжът ми на 25. Опитваме от 5 месеца. Имах възпаление, което лекувам, но незнам дали това има някакво значение.

# 140
  • Видин
В библиотеката ни има МНОГО информация Peace Погледни закованите теми

# 141
Хееей, и аз да се включа,,,аз съм на 30, а приятелят ми на 33, пробваме от близо година, но засега няма резултат, преди тази година пробвахме още на два-три пъти, но след няколко месеца спирахме, защото аз шматката си сменях работата, исках да се доказвам професионално #Crazy Луда ли съм...луда съм. Сега явно съдбата ми го връща, много е важно да знаеш какво искаш, е сега знам,   продължавам да се надявам!!!

# 142
На 30 сме и двамата.

# 143
Аз на 26, той на 36.Опитваме от 2 години и няколко месеца, с прекъсване поради моларна бременност.Вярвам че ще стане, но на моменти толкова се отчайвам, че чак не ми пука, а после пък ми е съвестно за нехайството.Ако не стане до декември тръгваме по доктори. На всички пожелавам бебенца в ръцете!   Praynig

# 144
Започнахме опити 2 месеца преди да навърша 31...

# 145
  • Пловдив
Мили момичета - благодаря на всички Ви , които дадохте своя глас и споделихте мнение.
От всичко казано по темата  мога да си направя извода , че възрастта няма значение, че всичск е най -вероятно до късмет , голяма доза любов и пръст на съдбата.  Peace
Благодаря ви още веднъж Hug

# 146
На 41 съм. Имам двама сина, от около 10 месеца опитваме за трето за сега без успех. Имахме едно прекъсване 2 месеца, когато се наложи да взимам Котрацептиви с лечебна цел. Последния месец ми беше особено крив - бях убедена, че трябва да се случи нещо  Sad
Опитвам се да не губя надежда - засега!

# 147
на 25.... вече година и няма резултат..... скоро ми казаха, че десният ми яйчник не работел.... Успех на всички.....  bouquet

# 148
  • София
Аз съм на 33 г., а любимият на 36г. Неуспешните ни опити са от 1г. и 9 мес. Той категорично е решил че не може да има дете, но аз няма да се предам толкова лесно  Wink

# 149
Хайде и аз тука! Crazy
Почти на 32г. съм-пробваме 1г. вече и НИЩО! Sad
ПП:С първото дете нямах този проблем...Не го отдавам на възрастта.Мъжа ми е почти на 30г. Rolling Eyes

При мен е абсолютно същото.

Общи условия

Активация на акаунт