ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 997
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Gerit0, дай и тиквичка с картоф на Семпер, не на Хипп (препоръка на продавачката  Crazy )
Михаела го хареса.
А тази крем-супа на Гербер не е ли със сметана? Аз съм и давала букет от зеленчуци (харесва го)
mirka76, мерси за инфото за храните, които трябва да се въведет.
Започвам да ги отмятам  Crazy
Яде всичко. Понякога се ядосва, защото е гладна и иска да суче .. започва да цока лъжицата с пюре, но после се оправя. Мен само количеството на пюрето ме притеснява ... но тази тема я дъвкахме  Crazy  Wink Вече май ще взимам от големите пюрета 190гр.
Относно захарта - аз не съм толкова крайна, но действително Фризокрема е много сладка и затова и я спрях.
Невенска, Кафява мечка - ще гласуваме!  Hug

# 61
  • до една звездичка
А тази крем-супа на Гербер не е ли със сметана? Аз съм и давала букет от зеленчуци (харесва го)

Точно това щях да питам - зеленчукова крем супа ли беше, или букет от зеленчуци на Гербер, това, по което бебоците си падат напоследък?Simple Smile
Не, че има голяма разлика откъм съдържание, само че в едното има масло

# 62
  • до една звездичка
Да, ама царевицата - не. Wink

# 63
  • София
Здравейте и от мен! Не ми истава много време, дано не пропусна нещо.

Анджи - добре дошла- Надявем се да  ти остане време някой ден да се видим по комшийски. Simple Smile
От къде си купи тази каша  с глутена. Търся я от известно време ,но нещо не я откривам. newsm78

Сиянка един ден яде ,друг ден не. Не знам в крайна сметка дали сме се захранили или не.

Има дни в които иска само мляко, друг път и него не иска. Абе въобще ще ме побърка това дете.
Тъкмо щях да я похваля ,чуе е станала по добричка, а тя пак пачна с номерата. #Crazy #Cussing out

Честита месечинка на Криско!

# 64
Здравейте,

на мен ми отказа категорично тиквичките с картофи на Хип и тяхния карфиол и броколи. Но пък с голямо удоволствие си хапна броколи от Гербер. Там са 100% броколи без разни картофи или оризи и явно й хареса повече.
Казаха ми да пробвам тиквички на семпер но ще видим тая работа.

# 65
Невенска, ще гласуваме за малката сладурана и пак ще спечелим Hug
Крем-супичката на Гербер на нас не ни хареса ще пробваме с другата Simple SmileТиквичките на семпер доста ги хвалят и утре ще и взема да ги опита.

# 66
Благодаря ви момичета! Успех, да са ви здрави бебчовците!

# 67
Здравейте момичета. Честито на ГОГО!
Аз започнах да въвеждам глутена с бисквитена каша на Милупа. Смесвам я с ориз и царевица засега с една лъжица допълвам с другата и така докато стигна 6 да е изцяло. Въведох я 12 дена след месото надявам се да съм изчакала достатъчно че всичко ми е такава каша. ще взема и аз крем супа на гербер да пробваме. лека вечер на всички

# 68
Невенска, Кафява мечка, ще гласуваме за двете бебочета, разбира се. Моите подбуди за участие в конкурса бяха от чисто състезателен характер, а не наградния фонд!
С две думи - изберете българското, ето това е мотото за мен!

# 69
Здравейте,
два дена се опитвам да ви изчета и сега приключих. Мати има лишеи по ръчичките,но казват,че това е от алергията.Мустелата-стелатопия ги успокои,но не минаха напълно.Ще пробвам този лосион на д-р Тайс. От А-ДЕРМА той се обрина още повече и аз намазах готин крем Laughing
За режима на хранене ние сме на 4 кратно,понякога на 5.
08.00-АМ 210мл.
12.00 -125гр.зеленчуково пюре+90мл.ам
16.00 - 125гр.плодово пюре+90мл.ам
20.00-21.00 - 210мл.ам
В дните които ми отказва пюрето давам само мляко.
От кога мога да го слагам в бънджито?
Честито на Гого Hug и започвам да гласувам за Мони
Искам да питам още нещо-как да влезна в албума,каква е паролата?

# 70
  • София
Аз днес купих пюре на ХИПП ябълки с банан и бебешки бисквити,другата седмица ще въвеждам глутен.Първо лъжичка две ,и в следващите два дни останалата част от пюрето,а после ще преминем на глутенова каша Simple Smile

# 71
Здравейте

Честито на Гого за победата. Само така от тук нататък  Peace

Яни днес изяде едно бурканче 190 мл млечна каша грис с ванилия на Хипп. Голям кеф е било. За съжаление мама я храни и аз не съм свидетел на събитието.  Confused Така окончателно въведох глутена. Вече яде всичко моята госпоИца, но отказва спанак, та се налага да я ментя с разни хитринки от време на време.  Mr. Green
За протокола- режимът на ядене ни е следният:
6-7 150 мл мляко
9-10 150 мл мляко, пробвах попара, но реве и отказва. Ще пробвам и попара с тези бебешките бисквитки...
12-13 190 до 250 зеленчуково или месно пюре
16-17 плодово пюре+100 мл мляко или 200 каша
20 210 мл мляко

чат пат си търси ядене и в 3 през нощта, но сега като захладня не се случва...

Ще се включа след няколко дни, че сега ми е ошаматено и не знам какво става около мен... no

# 72
  • София
Теди защо ти е ошаматено?
Нашия график е приблизително същия като вашия Simple Smile

# 73
Aмииииии...
Отидох на профилактичен преглед преди две седмици и след цитонамазката се наложи биопсия. Днес се видях с доктора и резултатите са лоши.  Cry Имам трети стадий преди рак на шийката на матката. Докторите, с които се консултирах днес цял ден, ме успокояват, че съм имала късмет и съм го хванала сравнително рано.. Сега следва конизация или нещо подобно, при което се изрязва парче от шийката на матката и ..пак чакам резултатите... Ако са пак лоши трябва да се махнат всички детеродни органи... Не ми се мисли за такъв вариант. Просто не ми се мисли. С милото си мечтаем за още Янита...  Tired

# 74
  • Варна
Тед, дано резултатите са добри  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт