*dega* от кога сте така? Възможно е да е реакция към някоя храна, която си въвела. Това е най честата причина за появата на лишеите в по-късен етап. Няма да се оправят с мазане а само ще потушиш нещата. Пробвай да разбереш от какво ти се е изринала и спри тази храна поне за 10 дена, после опитай пак.

Вигантола и аз съм го спряла отдавана, по едно време го давах когато се сетя но май от началото на юни го спрях изобщо. Косето също доста се поти но не мисля, че е от това, според мен е от жегата. Ето днес сутринта на разходката за първи път е сух от толкова време.

Деси, потърси в началото на темата за захранване, там някъде май имаше.
Аз днес следобед ще дам една лъжичка каша ориз на Милупа.
Така мисля една седмица да увеличавам и после покрай нея да дам круша и ябълка. А за зеленчуците мисля да въведа още един след 5 дена даване на каша.
Това измислих и така реших.Моя му въведох глутена с корички хляб ( е колко глутен е това ама опита). Ако ви кажа това дете как ръфа и не пуска...не е истина просто.
Ама мама не дава повече.
Милото. 
Кашите на Фризокрем едно време баткото само тях ядеше милия. Нали беше на диета горкия и само това махаше почти до 10 м. А аз сега се чудя защо само на сладко налита а то...захранен със захар от малък
Здраве да е.

.Сутрин го кърмя-7-8ч,към 9 давам 60мл плодово пюре,към 11-кърмене,14ч-кърмене+60мл зеленчуково пюре/от 3дни въвеждам пилето/;17ч-кърмене;20ч-кърмене+80мл каша с плодово пюре,;21,30ч-къпане;към 22ч-малко кърмене и заспиване/обикновено към 23ч/.През нощта-неколкократно кърмене-пак на поискване.Всичко е +/- 2 часа.