ЯНУАРСКИТЕ изстребители на каскади са любители!

• 9 997
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте момичета. Simple Smile
*dega* от кога сте така? Възможно е да е реакция към някоя храна, която си въвела. Това е най честата причина за появата на лишеите в по-късен етап. Няма да се оправят с мазане а само ще потушиш нещата. Пробвай да разбереш от какво ти се е изринала и спри тази храна поне за 10 дена, после опитай пак. Peace
Вигантола и аз съм го спряла отдавана, по едно време го давах когато се сетя но май от началото на юни го спрях изобщо. Косето също доста се поти но не мисля, че е от това, според мен е от жегата. Ето днес сутринта на разходката за първи път е сух от толкова време. Grinning
Деси, потърси в началото на темата за захранване, там някъде май имаше. Rolling Eyes
Аз днес следобед ще дам една лъжичка каша ориз на Милупа. Peace Така мисля една седмица да увеличавам и после покрай нея да дам круша и ябълка. А за зеленчуците мисля да въведа още един след 5 дена даване на каша. newsm78 Това измислих и така реших.
Моя му въведох глутена с корички хляб ( е колко глутен е това ама опита). Ако ви кажа това дете как ръфа и не пуска...не е истина просто. Laughing А оня ден на вън му даде една майка една об.бисквита и аз нали не смея много му я взех след малко.....елате да видите, посиня от зор това дете да си я иска. ooooh! Ама мама не дава повече. Naughty Милото. Hug
Кашите на Фризокрем едно време баткото само тях ядеше милия. Нали беше на диета горкия и само това махаше почти до 10 м. А аз сега се чудя защо само на сладко налита а то...захранен със захар от малък  Laughing ама майка му тогава кат не знае. ooooh! Здраве да е. Peace

# 46
  • София
mond78, аз преди няколко дни взех едни бисквитки на Плазмон които се разтварят
и в млякото,имат аромат на ванилия ,сутрин му слагам по две в млякото за закуска.
Мисля че много ги хареса, а и са без глутен.
Дали е добре за захранването с глутен да се ползва пюре с банани,ябълки и сухар?

# 47
взех едни бисквитки на Плазмон които се разтварят
и в млякото,имат аромат на ванилия
ама и те натъпкани със захар Confused
Lucky@Mamma, добре дошла! Hug

Днес карфиола с картофи беше отказан безкомпромисно, то верно че мирише кофти, ама...много капризна, бе.

# 48
  • София
Аз да се похваля, вчера запознахме Габи с Гого. Голям е сладур, напълно заслужено победи в конкурса. Има и снимки, ама станаха с много лошо качество, защото бяхме под червен чадър и с моята червена количка  ooooh!

Все пак, който се интересува може да ги види в албума Януарчета през ЮЛИ

# 49
Здравейте мами! И аз съм бъдеща мама и вече пазаря неща за бебо, но някои неща незнам какви да са. Кои коритца за къпане са ви по-удобни, анатомичните или обикновенните такива? Благодаря предварително и успех със захранването, виждам, че това коментирате.
А и още един въпрос. Ползвали ли сте тези списъци с необходимите покупки за бебета, които се разпространяват в И-нет и как ви се видяха след това полезни ли са, изчерпателни ли са?

# 50
Момичета, имаме нужда от помощ. Аз изтипосах Симонка в конкурса, но без вас нямаме никъкви шансове, защото кокуренцията е сериозна. Моля, гласувайте за моето момиче и поне да се опитаме да я преборим доколкото можем. Знаете  условията и правилата и имате тренинг от гласуването за Гого.  Grinning
Може да подадете глас за Симонка тук: http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=143068
Благодаря за поркрепата!!!  bouquet
Честито на месечковците!

# 51
  • София
взех едни бисквитки на Плазмон които се разтварят
и в млякото,имат аромат на ванилия
ама и те натъпкани със захар Confused
Lucky@Mamma, добре дошла! Hug

Днес карфиола с картофи беше отказан безкомпромисно, то верно че мирише кофти, ама...много капризна, бе.
Ми да ,и те имат захар, ама то пък в какво няма  Rolling Eyes
Ние карфиола и спанака го отказваме категорично, не знам как ще го лъжа да го яде  Confused

Момичета, имаме нужда от помощ. Аз изтипосах Симонка в конкурса, но без вас нямаме никъкви шансове, защото кокуренцията е сериозна. Моля, гласувайте за моето момиче и поне да се опитаме да я преборим доколкото можем. Знаете  условията и правилата и имате тренинг от гласуването за Гого.  Grinning
Може да подадете глас за Симонка тук: http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=143068
Благодаря за поркрепата!!!  bouquet
Честито на месечковците!

Имате един глас от мен  Peace

# 52
Момичета не мога да не споделя тази инструкция за работа с вас. Така не съм се смяла не помня от кога.

http://www.rumen.org/post-99
Laughing Laughing LaughingЗдраво се смях,особено на коментарите.
Каша-откакто съм я въвела/повече от месец/,съм давала само от елда,приготвям я с вода/омръзна ми да цедя Naughty/,винаги добавям малко пюре-ябълка или круша.Днес ще пробва безмлечната ябълкова каша на Хумана.А,забравих да кажа,че преди кашата първо го кърмя-така яденето пак е млечно.
А ние нямаме никакъв режим на ядене Crazy.Сутрин го кърмя-7-8ч,към 9 давам 60мл плодово пюре,към 11-кърмене,14ч-кърмене+60мл зеленчуково пюре/от 3дни въвеждам пилето/;17ч-кърмене;20ч-кърмене+80мл каша с плодово пюре,;21,30ч-къпане;към 22ч-малко кърмене и заспиване/обикновено към 23ч/.През нощта-неколкократно кърмене-пак на поискване.Всичко е +/- 2 часа.

# 53
Зимна какво те притеснява съдържанието на захар,то е съвсем минимално?? Аз днес взех с царевица и с царевица и ориз пък ще видим!!!

tuli Hug, ще го напиша и тук - не искам да свиква със сладкия вкус. Вкусовите рецептори на децата са по-чувствителни от нашите и храните, които на нас са ни безвкусни, за тях са със вкус. Захарозата придава един и същи вкус на всички храни и детето свиква с него много лесно. А сладките неща нали не са от най-полезните.

Nevenskа, успех на Симонка! Ще гласуваме редовно и с удоволствие Hug Hug Hug В момента сте вече на 3 място!

# 54
  • София
Зимна приказка, много добре казано  Peace
И аз се чудих как Ивана ще яде безвкусната оризова каша, че даже приготвена с водичка, а не с кърма, ама ей на - хапва си и даже се оглежда за още.  Simple Smile Така че доколкото мога и аз съм решила да избягвам захарта и солта поне до 1 год. и да я запознавам с натуралния вкус на храните.
Лошото е че изборът на такива неовкусени допълнително каши и пюрета, че и безмлечни,  е много малък. И трябва много внимателно да се четат етикетите.

# 55
  • Canada, ON
nevenska, надявам се да няма проблем, но и аз бях решила да сложа Джулия в конкурса. Всъщност вече съм я сложила, но чакам снимката да бъде одобрена.

За да участва снимка в конкурса бебчето трябва да е под 6 месеца в момента на влизане в конкурса, та за това няма как да се изчакаме.
Ще се радвам момичета, ако гласувате и за нас, макар че май доста ще изостанем с гласовете. Аз не знаех за тези 2-3 дни одобрение на снимката. Но нищо. Каквото - такова Simple Smile.

# 56
Поздравления за Гого!
Сега идва ред и на Симонка Hug И този път трябва да сме активни и да ги размажем!
Абе, момичета, възможно ли е от оризово-царевичната каша на Милупа Нели да се разхлабва. От няколко дни ми прави впечатление, че щом и дам и след 20 минутки се е наакала, и то рядко Twisted Evil Нали ориза запича? Преди не я вършеше тази работа по няколко дни, сега по два пъти на ден - бебешка му работа Crazy
piaf, коритцето на Нели е анатомично и съм много доволна. Страшно ми е удобно. Успех ти пожелавам!   bouquet
Уф, а за зеленчуците стигнах до извода, че мойта щерка харесва само на Гербер крем супата и букет от зеленчуци, и тиква с картоф на ХИП, и моркова на ХИП. Това е. Пробвах и карфиола, и тиквичките - нищо - отказ. А спанак не съм предлагала. На коя марка купувате?

Ще гласуваме и за Джулия!

# 57
  • Пловдив
Gerit0 , и Ива има предпочитания към някои видове пюрета . Давам и всички останали като "замаскирам" с някое от любимите й, т.е. смесвам . Така или иначе като се въведат повече неща , ще й давам само това , което харесва , но засега - няма как. Simple Smile

# 58
Монд, така правя и аз, но миризмата на карфиола, а и на броколито го усеща и през тиквата. Първите две лъжички ги приема и после се усеща и почва да се потриса и да и се гади ooooh! Големи професори са, не се лъжат лесно Crazy

# 59
Ка фява мечка, разбира се че няма проблем, конкурсът е за всички. То може да се гласува от един е-маил за различки участници, важното е нашите бебоци да вземем първите места и да преборим канадската конкуренция. а кой първи, кой втори за мен лично няма голямо значение. Успех! Пусни линк като излезе номера. Аз също незнае за тези 2-3 дни, Валя вчера ми каза, но нашата снимка излезе снощи късно.
Impatient и ние сме точно така, сякаш описваш нашия режим. И нощем се буди да яде, но имам чувството че я морят зъбите повече отколкото е гладна. Нощес експериментирах и не я храних като се размрънка, а само и дадох бибата и тя пак заспиваше. така изкара от 21 го 7 сутринта без да е яла. Сега се мъчихме с един сладък картоф, ама плюе ли плюе. Веднъж да и попадне в устата го гълта, ама не я отваря, та какви ли не правя вече за да я нахраня. С водата съм упорита, продължавам да прелагам, но само се лигави с нея. И кърма съм и давала, ама не иска от шише и това е.
piafаз лично не съм се водила от никъкви списъци, а по съвети на приятелки монали по този път, защото най-цения съвет е от сблъскал с това човек. Колкото до коритцето с първото имах обикновенно, а сега анатомично. За малки бебета определено анатомичното е много по-удобно, но като стане по-голямо и сяда ми се струва че в другото по се кефи докато си шляпа във водата.
БРАВО МОМИЧЕТА върхът сте Мони вече е втора!

Общи условия

Активация на акаунт