Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 361 971
  • 828
  •   3
Отговори
# 105
Ами аз съм доволна от "Аломена". Ако искаш, пробвай ги. Аз съм наполовина обзаведена от тях. Имат модулни мебели, правят и по-поръчка. Доволна съм от качеството и обслужването. Simple Smile

Здравейте! Сезона на ремонтите е  и отново се обръщам към вас момичета с молба да ми препоръчате фирма за мебели по поръчка. Изнасям кухнята си на балкона и определено ще имам нужда от специалисти с проект. В нета има безброй, но са важни отзивите. Благодаря Ви и дерзайте с ремонтите! Grinning

# 106
ето още една фирма за мебели http://setmebeli.com/products.html гарантирам за тях. Фирмата е от доста време в мебелния бранш повечето от персонала са инженери с доста години стаж - абсолютно коректни

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:44 от 4efits

# 107
Някакси не мога да имам доверие на фирма, която в сайта си е постнала разни снимки от списание или откраднати от друг сайт  Rolling Eyes

# 108
Кухнята ни я прави майстор (искам да кажа не е
фирма с официален сайт и т.н).Аз съм доволна.
Но този вариант е при положение,че имаш идея
горе долу какво искаш,т.е. няма снимки и пр.

# 109
Нашата кухня е от Еником-М, стана добре (както си я представяхме). Доволни сме. Peace

# 110
Някакси не мога да имам доверие на фирма, която в сайта си е постнала разни снимки от списание или откраднати от друг сайт  Rolling Eyes

Peace

Необходимо и достатъчно условие е да покажеш свой собствен продукт(изделие).
/може и в " Блог"/
Майстора ми  (плочкаджия) вече оснимва "творенията " си,които ще постна тук скоро,
но ще има свой " Блог" с изявите  в дейността.

# 111
Това е ясно, но бих предпочела в подобен сайт да видя неща правени от фирмата производител. Да се види въображението на дизайнера им и пр. Както и да е  Rolling Eyes

# 112
Това е сайтът на хората, които правят всички мебели вкъщи www.housemebel.com (фирма Диалог).

И нашата кухня я има снимана (със сини стени и титанови мебели) + от спалнята ни 2 снимки, шкафа за затваряне на голямата ниша в едната стая и един от шкафовете в хола.

Препоръчвам горещо. Производствената база се намира в София, но имат клиенти и от други градове. Материали и механизми много качествени, идеи богати + в нашия случай използване на голяма част от нашите желания, цени отлични.

Ако имате въпроси, питайте.

# 113
Мебели Етна - много сме доволни от тях.

# 114
Моята кухня е от Мебелине - много съм доволна, просто точно за нея си мечтаех, наистина! И друг дом да имам, пак ще си поръчам при тях Simple Smile

# 115
Моята кухня е от Мебелине - много съм доволна, просто точно за нея си мечтаех, наистина! И друг дом да имам, пак ще си поръчам при тях Simple Smile
Ъъ, може ли сайт, че нищо не откривам за тези мебели?

# 116
Това е сайтът на хората, които правят всички мебели вкъщи www.housemebel.com (фирма Диалог).

И нашата кухня я има снимана (със сини стени и титанови мебели) + от спалнята ни 2 снимки, шкафа за затваряне на голямата ниша в едната стая и един от шкафовете в хола.

Препоръчвам горещо. Производствената база се намира в София, но имат клиенти и от други градове. Материали и механизми много качествени, идеи богати + в нашия случай използване на голяма част от нашите желания, цени отлични.

Може ли да дадеш малко повече подробности относно цените на кухните и сроковете на изпълнение на поръчката

# 117

Може ли да дадеш малко повече подробности относно цените на кухните и сроковете на изпълнение на поръчката

Здравейте, всички мебели вкъщи са ми от тях, изключително съм доволна и ги препоръчвам с две ръце. Много качествено работят, изпипват всичко до най - малката подробност, дават идеи и съвети. От години съм техен клиент и не бих ги сменила за нищо на света. Направиха ни кухнята, две детски стаи, спалня, антре изобщо цялото обзавеждане ни е от тях.
Много добри цени и кратки срокове за изпълнение.

# 118
Препоръчвам горещо Евростил Беко, страхотни са, изпипват си нещата , работят в срок и цените са нормални. За моята кухна само те успяха да вкарат всичките електроуреди по шкафовете, браво Hug
www.evrostil.com

# 119
  • Варна
Аз препоръчвам АРТ-мебел гр.Варна.Нямат сайт,но ето я моята кухня   http://rosiel.snimka.bg/properties/apartament.225959.5325742   

Общи условия

Активация на акаунт