Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 166
  • 828
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Не съм съгласен Meggysan, има фирми които се занимават само с врати (масив, боядисани) и не е проблем този който се занимава с ПДЧ да направи кухня като вратите и са от масив или боядисване. Има един въпрос и той е дали този на който се възложи работата да направи вратите ще се справи понеже много хора неискат проблеми на главата си заради това, че друг не си е свършил работата както трябва.

Аз затова казвам, че рядко се случва. А когато има такава работа между две фирми става малко сложно. Макар че ние правихме точно това упражнение. Кухнята ни я прави една фирма, масата и столовете друга, но ги пратиха в първата, за да ми ги боядисат в същия цвят.

# 496
  • Някъде на път....
Не съм съгласен Meggysan, има фирми които се занимават само с врати (масив, боядисани) и не е проблем този който се занимава с ПДЧ да направи кухня като вратите и са от масив или боядисване. Има един въпрос и той е дали този на който се възложи работата да направи вратите ще се справи понеже много хора неискат проблеми на главата си заради това, че друг не си е свършил работата както трябва.

Аз затова казвам, че рядко се случва. А когато има такава работа между две фирми става малко сложно. Макар че ние правихме точно това упражнение. Кухнята ни я прави една фирма, масата и столовете друга, но ги пратиха в първата, за да ми ги боядисат в същия цвят.
Не е сложно - важното е да има добра координация и комуникация между фирмите, за да се получи отличен краен продуктPeace
Ние често работим с подизпълнители, но надзора и крайният контрол винаги се осъществява от нас. Нали все пак ние ги даваме тези 3 години гаранция за крайния продукт, а това е от изключителна важност!!!  Peace

# 497
  • Русе
Като знам как повечето фирми, само като споменеш името на друго, и се обръщат наопаки, според мен си е цяло чудо да се разберат две фирми.

# 498
  • Някъде на път....
Meggysan, вероятно си права за фирмите, с които ти си работила... не знам!
При нас се получават нещата, работим често с подизпълнители!  Понякога фирмите са дори повече от 2, синхронизираме се и когато всеки е съвестен в работата си, не е чак толкова трудно!  Peace

# 499
  • Русе
Аз доколкото знам си дизайнер или нещо подобно, ако не бъркам и тогава е съвсем нормално да координирате действията на няколко фирми. А и в крайна сметка, ако веднъж си работила с дадена фирма и си доволна от нея, както и клиентите, ти следващия път пак ще я ползваш. Донякъде им осигурявате работа. Така че точно така би трябвало да бъде. А аз говоря просто за две фирми, вярно от един град, но все пак, които си сътрудничеха в наше име. Просто си мисля, че рядко се случва. Съдя и от фирмите в нашия град, където на практика не стават такива неща.
 Нищо лично, радвам се, че добре работите и най-важното е крайния клиент да е доволен.

# 500
  • Някъде на път....
Meggysan, работя във фирма - производител на мебели по поръчка.  Laughing
Имам предвид, че дори и да работим предимно с ПДЧ, ако клиента иска вратички от масив към корпуса, или дори от ПВЦ, ще го направим. Идеята е клиента да получи каквото иска в крайна сметка.
Според мен, ако е изпълнимо технически заданието, не би трябвало да е проблем, че ще се включат елементи от различни фирми. Контролът обаче е съществен и той се поема задължително и само от доставчика, на който се е доверил клиента!  Peace

# 501
  • Русе
Така съм съгласна напълно и се надявам все повече фирмите да се разбират добре помежду си и както казваш клиента да е доволен.

# 502
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Интересуват ме отзиви за "Велев стил" - фирма за изработка на кухни, спални, детски от Варна. Намира се на ул. "Битоля" - срещу "Пикадили - център".
Направиха ни проект за кухнята от друга фирма, но нещо ме издразни като цяло подхода, който имат. Като, че ли се мъчат да нагласят нещата да станат, както на тях им е по-удобно. 

# 503
zaek на мен не ми е позната фирмата..... с хората е много сложно...един ще ти стане симпатичен, ама после друг ще се из..ре. Проучи ги, ако можеш или карай на доверие.Успех!

# 504
  • София
Здравейте! На мен ми предстои цялостно обзавеждане на апартамент, но, незнайно защо, реших да започна с кухнята Laughing Изчетох темата с интерес, спрях се на две фирми, но нещо ми се върти в главата и още едно име - чучулайн. Някой работил ли е с тях? Бях отправила запитване и в една друга тема, но не получих отговор. Разгледах снимките им във фейсбук и ми харесаха. Но ще е добре да "чуя" и мнения от хора, които евентуално са чували или работили с тях

# 505
Здравейте,моля за помощ, знаете ли от къде в София мога да намеря, такива плоскости за кухня http://kolosbg.com/prod.php?id=1857 същия цвят. ходила съм само в Салекс, но там цвета е много по тъмен.
Благодаря предварително

# 506
  • Раковски
http://www.rosi.bg/mdf-s-pvc-pokritie-18mm---violet-glantc---agt-2362.html
Гледам, че работят с AGT и  може да е това, но размера е различен + цената е малко повече което ме съмнява, че е китайска плоскост. като гледам не излиза скъпо да ти го доставят.

# 507
http://www.rosi.bg/mdf-s-pvc-pokritie-18mm---violet-glantc---agt-2362.html
Гледам, че работят с AGT и  може да е това, но размера е различен + цената е малко повече което ме съмнява, че е китайска плоскост. като гледам не излиза скъпо да ти го доставят.

това е точно тъмното, което гледах в Салекс, не ми харесва ... Иначе благодаря за труда...

# 508
  • Раковски
 В салекс това не се предлага, техните са други, инак има и други фирми внасящи подобна плоскост.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт