Препоръчайте фирма за кухни по поръчка!

• 362 011
  • 828
  •   1
Отговори
# 810
Моля,ако някой е ползвал услугите на Прего да сподели отзиви за качеството на мебелите!
Моята кухня е от Прего. От серията "Нюанси". Стана вече на 3 год.
Забележки имам само към механизмите на Блум на горните шкафчета - амортисьорите. Казват, че ако не се ползват редовно се скапват. Аз съм наредила горе неща, които не ползвам редовно и амортисьорите не работят.
Два пъти ми сменяха на единия шкаф, докато кухнята беше в гаранция. Двата, които ползвам наистина редовно нямат проблем. Скоро разбрах от наш майстор, че точно този тип амортисьори Блум не правели, та не знам.
Моята кухня е на Диалог. Механизмите са ми на Блум. Ми нямам никакъв проблем с тях, дори и амортисьорите на горния ред шкафчета, които ползвам много рядко - 3-4 пъти в годината. Кухнята ми е на 5 години вече. Явно не са проблем амортисьорите, а нещо във вашия монтаж.

# 811
Здравейте. Имам оферта от Диалог но ми се струва много висока, а дори не са включени механизмите. Струват ли си надутите цени при тях или да търся самостоятелен майстор. Искаше ми се този път да се доверя на голяма фирма.

# 812
Здравейте. Имам оферта от Диалог но ми се струва много висока, а дори не са включени механизмите. Струват ли си надутите цени при тях или да търся самостоятелен майстор. Искаше ми се този път да се доверя на голяма фирма.
Преди 5 години правихме нашата кухня в Диалог. Цената на линеен метър излезе абсолютно същата с цената на кухня, която прави наш познат при самостоятелен майстор.
Качеството, изработката, дизайнът, а бе - въобще всичко, са в полза на Диалог. Имам поглед и върху другата кухня.
Много съм благодарна и на консултанта в Диалог - даваше ми полезни насоки при изготвянето на проекта.
При монтажа също нямах никакви забележки.
Мога да кажа едно - професионална работа! А аз съм мрънлива и взискателна. По време на мега ремонтът на жилището доста “майстори” ми скъсаха нервите, а и аз техните. 🙃

# 813
  • София
Здравейте,
Някой от вас правил ли е кухня по поръчка от Турция?

# 814
Здравейте,
не съм сигурен дали точно за тук са въпросите ми, но ще питам, пък ако не са, насочете ме къде да ги задам Simple Smile
В търсене сме на фирма за изработка на кухня, която да ни я изработи и достави до Костинброд, но навсякъде цените са ужасяващи (за едно и също нещо между 8К до 20К без уредите...). В Надежда има една малка фирма Тоникс, но пък за тях няма отзиви. Дали някой тук е ползвал услугите им и имате ли инфо за тях? Или да ме насочите към някоя фирма?
Поздрави

# 815
Здравейте,  някой може ли да ми даде отзиви за фирма Диптера за кухня по поръчка и за Кухни.бг отзиви, отново за кухня по поръчка? Едната фирма ни е дала една цена, а другата доста по-висока и се чудя коя фирма да избера. Никъде не успявам да открия отзиви и вече започвам да се отчайвам 😭😭😭 Моля ви, помагайте ако имате мнение или впечатление за някоя от двете фирми. Изобщо май ще се откажа да правя нова кухня .... имам чувството,  че никой не разбира какво искаме и не ни отделя нужното внимание... а имаме пари, искаме да си ги дадем,  а няма на кого....

# 816
  • София
Здравейте,
Някой поръчвал ли е кухня от масив от Еником-М (Кухня Виена класик/масив), за да сподели впечатление дали са качествени и кой реално им е производителя?

# 817
Здравейте!

Да препоръчам и аз екипа на Prego с всички пръсти на ръцете и краката.

Наложи ни се да обзавеждаме стара, но реновирана къща. Въпреки всички усилия на майсторите ми, стените са лееееко криви, отделно, че има разминавания в размерите на успоредни стени (186 см на 182 см в кухнята, например).

Дизайнерката ме посрещна изслуша ме, съобрази всички ограничения и условия, и най-вече, виждането ми за кухнята, която пасва на къщата. Понастоящем изработката отнема 85 календарни дни от подпсиване на договора.

Първо ние си взехме размерите, за изготвянето на груб проект, след това заплатихме за посещение от дизайнерката по проекта, която сума бе приспадната от крайната сума.

Поръчахме всички уреди през тях + един стол за хола. Доставката си я извършиха пак те, с под-изпълнител, та записах и контактите на надеждни хамали. Справиха се, върпеки че качваха всичко до трети етаж, без асансьор.

Два дни по-късно пристъпихме и към монтажа. За разлика от други фирми (за дограма и каквото друго решите), от Prego си бяха заделили два дни, така че да изпипат всичко в детайл. Монтажниците бяха изключително коректни, подходиха много професионално. Оставиха ми и тубичка с цвета на кухнята, за леки поправки, ако се наложи след време.

Витражът е истински (с олово). Вграденото осветление се включва със сензор.

Скрит текст:

Кухнята е модел "Лорена", доста гъвкава. На нейна собствена светлина (лед лентите) и на осветител. Хладилника ще го сложим в нишата, след като монтират контакта. Има и една лайсничка в крайно ляво на фурната, която допълнително ще монтират, при повторно посещение, за тяхна сметка.

# 818
  • София
Правилно ли виждам, че между двата плота има лайсна ?

# 819
  • София
С лайсна, без лайсна, кухнята е много хубава. Със здраве да се ползва. Grinning

# 820
  • София
Важното е на тях да им харесва (ясно е, че е така от поста), едва ли има значение за тях дали на мен ми харесва.
Мен ме интересува начинът на монтажа на двете парчета  плот. Проучвам варианти за кухня където имат офис, виждала съм на живо мебели и прави кухни на Прего.
За мен е важно с лайсна или без - питам.

# 821
Моята кухня също е Г-образна и е с лайсна. Не е на Прего.
Без лайсна нито ще е по-естетично, а и ще стои като недовършено.
Да не забравяме, че ще има фуга между двете части на плота, която може да събира и задържа различни вещества.

# 822
Здравейте, дами,

Desem, да, има лайсна. Писах си сега с дизайнерката, тя е на линия да я "тормозя" по всички въпроси. Каза ми, че има само няколко варианта на термоплотове, които могат да са без тази лайсна. За права кухня не се слага, както сте писали по-горе.

Водобранът е пожелателен.

Забравих да допълня, че със силикон уеднаквихме милиметрите кривини между шкафовете и стените. Това ние си го направихме и не се вижда на първоначалните снимки в груб вид.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:27 от Енот

# 823
Всички плотове могат да са без лайсна. Ако са направени както трябва, нищо няма да влиза. Предната ми кухня 15г си беше без лайсна и без щети с най-обикновен термоплот.
Учудвам се, че големи фирми нямат въпросния шаблон по който се реже плота... или май кадърни майстори нямат🙄

# 824
Здравейте,
моля тези от вас, които са ползвали услугите на Копанарски и кухни Диалог, да споделите ориентировъчна цена на линеен метър, която са ви оферирали.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт