Малко Юнче вече се кокори и опитва да бърбори

• 11 091
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
добро утро:)

моя Алекс снощи пак ревна по никое време  Tired #Cussing out тъкмо 2 нощи спа като хората и... айде пак старата песен на нов глас  ooooh! ooooh! ooooh!

# 256
Ние не спахме снощи... На малкия му се запечата носа нещо отвътре и не можеше да диша изобщо с него. 5/6 пъти пръсках семимар, с физ. р-р капах, с клечка пробвах, аспиратора също, но... Полза 0! А  щом му блесна слънцето в очите сутринта и се оправи. Ококори се и само ми бърбори нещо ( да е в крак с темата ). Обаче и аз искам да спя. Баба ми разправя за капане на масло в нослето, но не съм се престрашила да го направя това още. Някой, ако даде полезно инфо по въпроса, ще го обичам цял живот!!!  Joy

Тони, аз снощи готвих дюнер, а предната вечер пица. Днес съм на сандвичи!   chef

Maristuta, нали и аз от това се оплаквах преди 10-тина дни, всичко ще мине за около 30-40 часа, давай на малечка да суче щом се размрънка, а да те писаха момичетата. И спи с нея. Остави всичко. Нищо няма да й стане, ако един ден не излъскаш всичко, почивай си!

Мадона, е ми той всякак си е джиджан!  smile3533 Хахахаха, ама някак си доста тъповато джиджан е с тая биба.

Кой пита вчера за "срока на годност" на залъгалките? На Авент пише до 4 седмици. Между другото как ги изварявате, имам предвид на колко време - 2-3 часа, ден - два?

А и още нещо, някой ползва ли течността за стерилизиране на Чико (или Кико както им викат италианците), нещо много ми мирише всичко след като изплакна. Така ли трябва да е?

Офиоли, к'во се шматкаш горе на балкона, я драсни нещо, че ми е мъчно за теб вече!

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 10:46 от In4oka

# 257
Привет от нас Simple Smile

за готвенето - аз съм на "хотел", каквото ми сложат, това ям Simple Smile Днес си заминавам при мама, и там продължава в същия дух... чаааак към средата на септември се очертава да си имам кухня и да трябва да мисля за готвене! Но тогава Роко ще готви  Mr. Green

Мнооого ми се искаше да се похваля, ама няма, че то ... иначе щях да ви кажа, че наш Митак за седмица е свалил билирубина на 74 (от 205!!!) и че от два дни е значително по-спокоен... Ама нищо не казвам, че да не стане по-зле после  Whistling
Уф, на мен пък едната гърда ми е все препълнена, не боли, ама е твърда, и няколко пъти се случи да давам на последователни хранения все от нея... за сметка на това другата е по-мека, ама в долната част има някакви възли, и като ги натисна боли.  Thinking Вече попремина болката, изцедих я два пъти по-старателно, но довечера ще има консултация с майка ми, тя е преживяла един мастит, дано успее да даде акъл Simple Smile

айдеее будни сме вече и гладни.... скоро повече!

# 258
  • Бургас
Привет момичета Hug
И аз да ви се похваля-Иво вече спи по 5-6 часа вечер.Само детето си създаде режима,без усилия от моя страна.А иначе ми е много добричък- сутрин дори и да се е събудил преди нас не плаче,а кротко ни изчаква да се наспим. PeaceДушичка голяма е....
За готвенето-едно от основните задължения на мъжа ми е,заедно с пазаруването......но винаги на него му се е оттдавало повече,а и го прави с кеф...а аз това и чакам
И аз имам вече 3 бани,а с малкия почти всеки ден сме на алеята,непосредствено до плажа,та усеща морския бриз.Дори вече има лек загар по крачетата.Но за истински плаж с него сигурно другата година ще мислим,живот и здраве до тогава..

# 259
Здравейте Simple Smile
Честити месичинки на всички бебоци Simple Smile

Инче ,аз ползвам ,таблетки за стерилизиране и също мн миришат шишенцата след това....Явно така трябва да е  Peace

Дари стискам палци ,вси4ко да е наред  Praynig

момичета,хемороидите ми кървят....дали е опасно  newsm78

Офиоли и аз съм така,едната ми гърда е мн пълна ,а другата не и е все мека .А тази пълната не е твърда,но е някакси напрегната.

# 260
  • Miami
Привет момичета  Simple Smile

Днес ходихме на консултация и Жорко е наддал за един месец с 1300 кг.  Grinning Биха му и първата ваксина. Аз мисля да купя някаква ваксина с Инфаникс или нещо подобно беше, забравих как се казва точно. Струвала към 30 лв и се биела три пъти. Някой има  ли повече инфо?

dari75 дано да не стигнете до операция  Praynig  Hug

offioly
браво на Митето  Simple Smile

Аз пък не мога да се похваля, че спим през нощта. Жорко винаги се събужда точно на 3 часа да яде, обаче вече две вечери след ядене не заспива веднага, ами започва едно усмихване и кокорене и така един час  Crazy Направо откачам. Чудя се как вашите бебета спят по 5-6 часа? Аз и в 22 и в 24 да го нахраня, винаги се събужда след три, най-много четири часа за ядене. И до кога ще бъде така не знам  Sad Освен това изобщо не обича да стои по корем. Като го сложа веднага започва едно надигане на главата,  едно ритане и гърчене и съответно съпроводено с рев  Mr. Green

elly24 и аз като теб го слагам да спи - веднъж на едната страна на леглото и после обрато и винаги му виждам муцунката  Peace

Аз стерилизирам със стерилизатор за микровълнова. Всяка вечер или всяка сутрин стерилизирам по едно шише и бибероните. Биберони ползавме тези на Чико, каучуковите и сега като казахте за срока на годност се чудя дали не трябва да купувам нови, че сме от месец с тези биберони  newsm78 Вие какво ще кажете ?

Айде чао за сега  Grinning

# 261
Кори, на опаковката на биберона пише да се сменя на 2-3 месеца или ако се закъса Peace

Аз стелиризирам веднъж на ден.

# 262
  • Бургас
КориЖорко е по-малък от Иво...така,че му дай време и той също постепенно ще увеличи спането нощем newsm78

# 263
Здраейте и от нас!
Ние се наядохме и сега спим.Бяхме на разходка и следобед ще ходим на гости.Абе не се спираме с Борислава.Ама на нея и харесва постоянното движение.На мен се е метнала Simple Smile
За сеъжаление в неделя почина свекърва ми и утре съм на погребение.Вчера доста тежък ден беше Cry
Сигурно ще заминем за няколко дни на някде да се поразсеем,че нещо съвсем се смазахме... Rolling Eyes
Иначе и моята Борислава много ръмжи Laughing Кори и при нас положението е същото...Невъможно е да пропуснем ядене.На 3 часа се будим задължително и папкаме Crazy
Гледам за килограмите сте писали.Аз бях качила 11 килограма и сега ми остава да сваля още 2 за да съм както преди.За моя радост,всичко дрехи ми става PeaceОт септември мисля да се връщам на работа в залата ThinkingМного ми се иска,но ще видим.
Офиоли и на мен едната ми гърда е по пулна и нна мен ми се наложи на няколко ядения да я давам все нея,за да се поизпразни Peace
От тук някой да си е поръчвал слинг? newsm78 http://www.babysling-lana.hit.bg/ За колко време ще стане готов??? (извинявам се ако сте го обсъждали Embarassed)

# 264
   Здравейте и от мен!

Днес имаме първа месечинка и съм много щастлива, даже смятам сега да се захвана да омеся една питка  Grinning
   Mimchence, радвам се че помагат капките.
   Снощи спахме почти цялата нощ като се събуждахме за храненията само и пак заспивахме. Нямаше разнасяния из стаите, което за мен е супер. Вече порастваме -е-е-е.

# 265
  • София
Здравейте и от мен най-после,

тези дни влезнахме в серия - по цял ден никакъв сън, само плач, люлеене, носене на ръце. Пълен ужас #Crazy Заспива за 5-10 максимум 15 мин и хайде пак наново.

Поне вечер като се изкъпем към 9 и хапнем до 10-10.30 и заспива до 5-6.  Иначе така ме изнервя този плач, ужас. А и майка ми замина на почивка и няма на кой да го оставя за 1 час, друго си е да имаш баба Laughing. Пък и тя като го вземе винаги го укротява.

И при нас таткото помага, когато е при нас. Но и той много работи и мен ме е жал да го карам да помага.

# 266
  • София
Исках да ви питам, кога на бебчетата им се разбира какъв ще е цвета на очите? Аз много се вълнувам на тази тема. На нас до скоро ни бяха още сиви, сега като че ли започват да зеленеят вече, но са много страннен цвят - не съм виждала човек с такива очи. В една книжка четох, че в десетата седмица вече се виждат какви ще са, а Матрин вече е на 10 седмици.

За колограмите - аз бях качила 17, сега съм -12, но нещо много бавно почнах да свалям напоследък по 1 кг на месец. Пак е нещо де.... За дрехите - някои ми стават (предимно поли, рокли и по-широки панталони) други не - дънките естествено. И аз ходих в МОЛ-а и ми действа доста депресиращо, но все пак си купих панталон и няколко блузки. Пазарувам само на намаления, няма да давам много пари за дрехи, който ще нося 1-2 месеца Laughing надявам се.

За упражнения - аз се качвам на кростренажора някъде 20 дни след раждането, но нещо напоследък нямам време, освен да почна през нощта Thinking . Но вечерта преди да ми изтекат водите, също бях минала 10 км на него Embarassed и някак си не исках да прекъсвам за много.

Като цяло съм като хипопотам, но всички ми казват че трябва поне година, за да се възстановя, все пак 17 кг не са хич малко.

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 14:26 от vesi21

# 267
                                       ОТЧЕТ!

Втори ден без никакви капки против колики.Резултата е,че си имам почти винаги наакано дупе и СПОКОЙНА дъщеря.Най-сетне разбрах,че неразположенията и са се дължали на запека,който предизвикват (поне при нас) Саб Симплекс,Еспулмизан Л ,и Инфакола.
Колики няма поне от 2 дни.Дали се дължи на чая или просто са стихнали незнам.
Иначе от седмица Норка активно си гука и бърбори.Вчера два пъти се обърна от гръб по корем.Това не бях го очаквала,защото баткото лежеше като кюп и се обърна на 9 месеца калпазанина.Той и сега продължава да си е мързелив.От няколко месеца кара пак някакъв междинен пуберитет и ме побърква мн. често. Close

# 268
Аз съм чувала,че когато се спре с кърмата,тогава се избистряли очите.И мен ми е интересно,нашите какъв цвят ще са,защото аз съм със зелени,а таткото съ кафеви.Иска ми се мойте очи да има Mr. Green

# 269
  • София
daniela nikolova честита месечинка Simple Smile

MISHAa имаше един сайт, беше постнат някъде по темите, за определяне цвета на очите. Намерих го - http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

При нас излиза зелено Simple Smile
Може детето да наследи очите на някоя баба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт