Малко Юнче вече се кокори и опитва да бърбори

• 11 100
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Бюти ,незнмам,сигурно ревнува.А ние въобще не я пренебрегваме,но...знам ли.надявам се да отмине по скоро

# 226
Момичета, как заспиват вашите бебчета? Моят ми виси постоянно в ръцете, все по-трудно става приспиването. Гърчи се, пъне се, пъшка   ooooh! почна вече и да тежи, как ли ще е занапред... Дори и навън не иска да заспи, прибираме се по спешност, за да не огласяме квартала Cry.
Имам и още едно питане- тъй като моето дете не искаше да захапе да суче, започнахме със силиконови протектори на зърната, та осъществихме кърмене... Обаче, така е и до днес- не иска натурално  Sick, иска само пластмотията Cry. Имате ли идея как да го отуча от тези зърна Rolling Eyes. Иначе не иска биберон, не иска залъгалка, обаче мляко от първоизточника не може да суче Crazy.

# 227
  • Пловдив/София
Здравейте момичета!
Мерси на всички,които споделиха опита си за кърменето   bouquet , много ми помогнахте.
Днеска от 7ч. Йоана не спи по за повече от 40 мин.,през час и направоо ме сгърчи  Shocked .
А иначе и тя прави нвъобразими физиономии,даже някой път докато я кърмя и почне да ги прави аз така се рзсмивам,4е милата подскача с мен  Joy . И усмивки пуска,ама не на нас  Heart Eyes .
Обаче забелязвам,че се заслушва в играчката над леглото й и се позаглежда,не че вижда нещо,ама пак и прави някакво впечатление де  Blush .
Аз да се оплача ,нямам никакъв апетит,мъча се да ям заради кърмата ня`кви неща,ама ей така без никакво желание.

Айде за сега толкова,че бая прописах и аз  Peace
Чао

# 228
  mimchence аз давам капките един път на ден наведнъж 5 капки с малко мляко в лъжичката.

# 229
  • София
abv аз силиконка ползвах само за едната си гърда. Там зърното никакво ми го няма. Но я махах след като се оформи зърното.
За отучване не знам.

Звуците, които издава Алекс при будене (ръмженето), ги издава и при оригване. Много ръмжащо бебе си имам Simple Smile Ако е уморен заспива веднага. Иначе - по корем. После го обръщам.

След бременността ми с Дияна сладко не мога да ям. Веднъж на няколко месеца ми се прияжда шоколад, но хапвам 2-3 блокчета. Понякога съжалявам, че не мога да си хапна сладко Simple Smile

По време на кърмене не огладнявам, а ожаднявам. Наливам от едната страна, изливам от другата Simple Smile Започнах дребос да го кърмя на възглавница. С една дума открих топлата вода. Вчера сутринта го кърмих гушнат, ок, наяде се. Излизаме следобед, а мен ръката ме боли зверски, в областта на лакътната свивка. Призляваше ми направо. Ходихме до Пигис Хаус. Дияна я оставихме в детският кът ние сме седнали отвън на масичките. Алекс нещо мрънка и аз го гушках. И разбрах защо ме боли ръката. Натежа вече бебо, не е 2кила и малко...

Алекс все още не се интересува от шарените играчки над леглото и над количката му. От време на време се заслушва в играчката над леглото си.

# 230
  • София
Аз като чуя ръмженията, пъшканията и всякакви опити за събуждане нощем пригатвям биба и така нощес спасихме без ядене. Верно един час стоях с готова биба в ръка - от 3 до 4, ама си заспа накрая пак дълбоко. Страх ме е, че отвори ли очи и се разбуди съвсем ще трябва да давам манжда, а тъкмо сме закрепили без. Има нощи, в които изобщо не се разбужда, но ето снощи тръгна, ама овладяхме положението. А ако дам вода - край - тя си мисли че е яденето и докато не си го получи не млъква.

# 231
Здравейте майчета!

Да ви кажа за резултата от спрените капки против колики.Явно ще излязат вярни подозренията ми.От храненето в 4,3 не съм давала капки,а само си пия чайчето.Норчето е изакана и удивително спокойна .В момента си е в кошарата и си гука (това не ни се е случвало).Иначе добре си поспива,но в будно състояние винаги искаше да я нося.Сега,когато и е спокойно на стомахчето е великолепна.
Гали,отиди или прати някой до билковата аптека (ако съществува още).

# 232
  • Пловдив/София
marvele с тая биберона и аз съм на пост през нощта,ама Йоана не мога я прилъга да не яде с нея. Тя си е и доста по-малка де,но пък единствено бибата спасява положението до яденето.

# 233
  • София
Говорих с мъж ми по телефона
- Снощи колко пъти кърмих? Simple Smile
- 2 пъти - в 3 и 8.
- Само два пъти, аз си мислех, че е през 5 мин Simple Smile

като гледам два пъти Алекс е правил почивки през 5 часа.

# 234
Милони, сега следобед ще изляза за билките и ако имат същия ефект и при мен, имаш почерпка от мен Wink

Ан Мари, твоят мъж направо ме уби Joy Joy Joy. Между другото и мен ме боли ръката от държането на бебка. Сама се забавлява точно 10-15 мин.

# 235
  • София
marvele с тая биберона и аз съм на пост през нощта,ама Йоана не мога я прилъга да не яде с нея. Тя си е и доста по-малка де,но пък единствено бибата спасява положението до яденето.

При нас изведнъж стана отказването и то по нейна инициатива и то преди седмица - две май, не помня вече. Аз бях решила да си и давам, докато си иска, защото не си представях тя да иска да яде и да има начин аз да я спра. Иначе през деня като огладнее ни биба признава, ни нищо - веднага трябва да се сервира  Joy

# 236
Здравейте на всички мами и бебоци!
Аз пак намерих малко време да се включа - днес за първи ден сме си абсолютно целия ден сами с Филип и съм доволна как се справяме - имахме време и за разходка и за закуска за мен сутрин, и за хранене, цедене и домакинска работа - май надобрявам в мултитаскинг-а!  bowuu Сега чакам малчото да се събуди, четях книжка и викам - чакай да намина.
Нас ни почнаха по-сериозни колики, та освен чая от копър, ползваме вече и капки Sab Simplex, по 15 капки преди всяко хранене. Давам ги в една малка бебешка лъжичка директно в устата, не в самото мляко, защото миришат и му изменят миризмата. Давах ги и в млякото - детето нямаше против - добро прасенце ми е той и всичко си осмуква, но все пак - нека знае как наистина мирише млякото на мама Simple Smile
Иначе спи много и като будува, ако не го боли нещо, е кротичък. Издава едни такива сладки бебешки звуци... Heart Eyes Акаме нормално. Аз някои дни съм толкова изморена и недоспала и ми е толкова криво, че ми иде човек да убия, но днес съм по-миролюбива, защото е спал непробудно от девет до пет и половина  Party Simple Smile
И така. Сега да хапна нещо, че като се събуди, няма да има време за това.
А, за килограмите. Аз 20тина качих общо, от болницата се върнах 70, т.е. с десет по-малко, и оттогава съм била най-малко 68 и 200-300 грама. Нещо повече май няма да се свалят от само себе си... Доктора ми каза два месеца никакъв спорт, аз се чувствам във форма за някакви по-леки занимания по принцип, но ме помръзва....Ако имам време съм изморена, но обикновено и време нямам, та не знам. И аз имам проблем с дрехите - бременните са ми широки малко вече, а в небременните не влизам...Ужас.
Това е засега, доскоро и хубав ден! Очаквам с нетърпение предстоящото разхлаждане, че тия жеги ме накараха да копнея за зимата.   bouquet

# 237
Привет,
Днес съм много тъжна-счупи се предното колело на количката и няма да има разходки  Sad Толкова пари се изръсихме уж да е по-качествена а тя на 10тото излизане и за ремонт Twisted Evil

Но пък вчера имахме гости и много подаръци по случай месечинката+погачата на Хрис  Grinning Той милия беше изключително послушен и добър а самия ритуал с питката го проспа.

И моя бебчо дакато спи но в по-леката фаза на съня много издава звуци и ми е много смешен а пък след ядене придобива една блаженна физиономия и се отпуска като дроб а аз се заливам от смях.Иначе се заслушва в музика и се заглежда в лицето на този който го държи .Нали сега виждат само черно-бяло и червено.
Нощно време спи по 7-8 часа вече което е  направо фантастично.

И аз имам проблем с дрехите - бременните са ми широки малко вече, а в небременните не влизам...Ужас.
и аз съм така  Sad

Приятна вечер и целувки  Heart Eyes

# 238
Абв, аз също кърмя със силиконови зърна постоянно. Сожих ги още с първите опити за кърмене като ме заболяха зърната и така си сучем до сега. Убиват доста от чувствителността, а и понякога висим доста на гърда, та просто няма да издържа ако не са те. Правилно или не, щом детето ми наддава добре не се и опитвам да ги махна, иначе яде и без тях.

# 239
Може и да е обсъждоно  вече, но пък е актуално сега. Ще слагате ли Пентаксим или ваксините по ЗК?
Час и половина вече ми е в ръцете Миленка и реве... Изпържи ми се мозъка вече, но в тая жега и на мен ми е зле. Дано утре захладнее...

Общи условия

Активация на акаунт