Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното поведение на бебетата в утробата?
Има ли значение колко наддава майката за теглото на бебето?
Какво е важно при избора на заглавие за тема във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното поведение на бебетата в утробата?
-
Има ли значение колко наддава майката за теглото на бебето?
-
Какво е важно при избора на заглавие за тема във форум?
-
Как бъдещата майка може да се регистрира за раждане?
-
Какво представлява проследяването на кръвния поток по време на бременност?

усещането е супер, нали? моето също напоследък е най-активно следобяда, особено ако седя на компа/явно му е неудобно 
. Ако това е частната на бул.България 104, редно е да се изписва МБАЛ"Св.София", а Тина кирковата-1ва АГ"Св.София". Моля , ако е възможно това да бъде коригирано 
!
и мерси за темата 
Защо трябва така да предизвикваме нещата.Мисля, че не е хубаво.Трябва да гледаме по-оптимистично на нещата и да пожелаем на мамчетата които трябва да лежат скоро да са добре и да си правят леки разходки
Говорила съм с много лекари бебето си взема каквото и колкото му е нужно, няма значение колко наддава майката
едва дойдох на работа, с такива ритници ме заляха грахови,а така ме и заболя ниско долу,че се наложи да поседна на една пейка 
Днес без малко да закъснея за работа, но все пак успях навреме да отворя офиса.