Редки и изчезнали парфюми

• 218 626
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 545
Помня този парфюм на Живанши покрай един турски сериал, заради който и аз бленувах да си го купя.

# 1 546
Все още се намира в Ибей, но цената му тръгва нагоре.

https://www.ebay.com/p/77592402?iid=282622565686
Мда , доста нагоре Rolling Eyes

Да , Джуд ,в сериала му направиха реклама

# 1 547
  • Sofia
Здравейте , радвам се ,че попаднах в тази уханна тема Grinning
Много харесвам на Живанши Absolutely Irresistable , до скоро пазех няколко капки от преди повече от 10 г. , точно него май вече не го произвеждат , червено дълго шишеце . Поне в БГ не го намирам . ( намирах го в някакви ''мъгливи '' сайтове , поръчвах го и се оказа ,че липсва , вече се отказах )
И един дезодорант от моето детство - подарен на майка ми от чужбина - Фара Фосет , бял или екрю със снимката на   култовата актриса от 80-те години .
Има го тук https://www.starcorp.bg/givenchy-absolutely-irresistible-eau-de-parfum и сайта е ок.

# 1 548
  • Истанбул
Покрай сериала , Absolutely irresistable  се превърна в абсолютен хит в Турция.Даже по пазарите на продавачите им беше трудно да изговарят името му,затова за по-кратко го наричаха "Парфюмът на Бихтер".Joy

# 1 549
Търся парфюм Мираж на Орифлейм
Дали има аналог?

Аналог няма, но с един пост във Фейсбук, упсях да се запася с две бутилки Simple Smile Съветвам Ви да се разтърсите.

# 1 550
Радвам се, че темата отново живна,  използвам момента да задам един въпрос за Mugler Angel.
Това е един от парфюмите, които не понасям и не следя развитието му. Наскоро го тествах от няма и къде и установих, че изобщо не прилича на това, което беше някога. Дори ми хареса. Въпросът ми е, към тези от вас, които го харесвате,  реформулиран ли е много или парфюмните ми усещания са се променили?

# 1 551
Реформулиран и съсипан е доста.

# 1 552
  • Истанбул
Аз пък имам такъв въпрос:Вярно ли е ,че "Фрея" на Орифлейм много прилича на Sublime Balkis на DC?То не ,че първият вече може да бъде намерен лесно.Имам дезодоранта и ми харесва.

# 1 553
Mugler Angel ми е късна любов. При първото тестване, преди много, много години, ме ужаси. Вторият път ми беше безразличен, но при третият опит беше мигновена и споделена любов. Simple Smile
Имам три бутилки в различни разфасовки, като две са от старата версия в различни мл.л. и нямат нищо общо с последната. Направо са го... не осакатили, а буквално скопили. Tired Face
Вече за него се оглеждам в И-бей и подобните български сайтове. От магазин - не!

# 1 554
Здравейте страхотна група чета ви с удоволствие та и аз да споделя моите фаворити.Единия си го купих преди много години но така и не го откривам повече - беше на Ив Роше  с име Рев д Атом - уникален като аромат и трайност, а другия е Омния на Булгари  - кафяв  имам много мъничко в шишенцето и си го пазя . Дали сте ги срещали по сайтове имате ли информация за тях.

# 1 555
  • виртуално
Здравейте страхотна група чета ви с удоволствие та и аз да споделя моите фаворити.Единия си го купих преди много години но така и не го откривам повече - беше на Ив Роше  с име Рев д Атом - уникален като аромат и трайност, а другия е Омния на Булгари  - кафяв  имам много мъничко в шишенцето и си го пазя . Дали сте ги срещали по сайтове имате ли информация за тях.
https://www.starcorp.bg/productbg/835

# 1 556
https://www.starcorp.bg/productbg/835
Благодаря за Омния - парфюм имате ли наблюдения за сайта поръчвали ли сте от него

# 1 557
Ами щом го предлага, има. Тук никой няма да ви предложи сайт, с който да се набутате. Отличен е сайтът!

# 1 558
Аз съм много доволна защото се сдобих с пълна бутилка от 100ml на Un Air de Samsara Guerlain от 1988г!! Отдавна исках да го пробвам, защото обожавам оригиналната Samsara, а този звучи чудесно от това, което съм прочела във Фрагрантика. Някой има ли го?Hearts

# 1 559
resi, поръчвай смело, читав е сайта  Starcorp.

Общи условия

Активация на акаунт