Редки и изчезнали парфюми

• 219 302
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 660
роша и лалик има също, но повечето не ги разпознавам

# 661
  • някъде под слънцето...
Да Роша, Лалик не го идентифицирам, една прекрасна  фея разпозна и Жак Дьо Фат
Свга видях и Джой на Поату, Диор...

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 11:57 от sl

# 662
Горе в дясно не е ли Молинар? И аз тези разпознах. Също и Джой.

# 663
Не помня вече питах ли в тази тема за парфюм Рококо? Едно грубовато шише, много тъмен на цвят. Нещо като шоколадово кафяво. Търсих снимки из нета, но не откривам.

# 664
  • някъде под слънцето...

# 665
Спомням си го...
тази вечер изрових една кутия с бабички от мазето на къщата и разходих sun moon and stars- помните ли го? Ще наснимам разни неща, но няма да пазарувам парфюми скоро, ще се отдам на стара любов със забравени аромати.

# 666
  • Истанбул
Здравейте,чета ви редовно,но много рядко се включвам.Обичам и стари и нови парфюми.Преди година,реновирайки къщата на баба открих чантата й с парфюмните флакончета,които неизменно бяха с нея-Ша ноар,Бич може и един арабски мускал ,донесен от Мека.Хастарът и кожата на чантата бяха попили от аромата на парфюмите.
Миналата седмица от чисто носталгични чувства си купих това "бебче"от един сайт за сума ,равняваща се на един автобусен билет.

# 667
  • някъде под слънцето...
Ша ноар (черна котка).и Бич Може(може би) си бяха класика.
В малки шишаенца

Носталгия.
Откраднах тази красота

Първата версия на черната магия

# 668
Миналата седмица от чисто носталгични чувства си купих това "бебче"от един сайт за сума ,равняваща се на един автобусен билет.
Може ли линк.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 10:18 от bubanka

# 669
  • Истанбул
Това е минито на Ести Лаудер Youth Dew.

# 670
Много благодаря.

# 671

Не, sl. Не е това, което търся. Ех, как не можах да открия никъде снимката му...

# 672
  • Бургас
Аз пък години търся да открия един парфюм, който майка ми имаше като млада. Беше в бял като мраморен флакон с формата на ромбоид?! Висок успоредник с ромбоидни страни и се казваше SAND.

А аз от м-ни Бонжур си купувах парфюми /там продаваха предимно Буржоа и Ив Роше/. Та тези, които не помня как се казват бяха с френски имена, вероятно не съм можела и да ги прочета. Флаконът беше почти като на тази Монтана , но беше симетричен, а не така наклонен. Парфюмът, който обичах и дори повторих беше в синя кутия и със синьо капаче, а по някакво време пуснаха и лимитка в червена кутия, която беше /естествено/ с различен аломат, но аз не я харесах особено. След това повторих синия и ..... нямам никаква идея кои са били парфюмите, а толкова често ме гложди да разбера. Обичах ароматите, но имената им никак не ми бяха важни. Хората сега поне казват - С Гучи съм... или Шанел, пък аз - един син, един червен... Е, пораснах и искам да знам, ама вече е късно. Някой помни ли кои други марки се продаваха в м-ни Бонжур.

# 673
Не помня вече питах ли в тази тема за парфюм Рококо? Едно грубовато шише, много тъмен на цвят. Нещо като шоколадово кафяво. Търсих снимки из нета, но не откривам.

# 674
Nair, хвърляш ме в размисъл с тази снимка. Някак така изглеждаше бутилката, да. Но мисля, течността беше доста по-тъмна.

Общи условия

Активация на акаунт