Редки и изчезнали парфюми

• 219 311
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 630
Много любим аромат, който изчезна отдавна

# 631
Скоро качвах снимки в една друга тема и тъй,като са от архивите ,мисля че са по подходящи за тук :
Мисля,че и трите парфюма вече попадат в графа редки Simple Smile

# 632
  • виртуално
Чудесно ме подсети да се поровя из старите си снимки

и една обща ...от преди незнам колко години ...

# 633
Сицилия ли виждам на тая снимка ? И тя ми липсва много Sad Така и не проумявам ,защо спират неща,които се харесват и се купуват !
И един въпрос ,към тези които  познават Елли Сааб Роял,не ви ли напомня мъничко за  Tumulte Christian Lacroix ?

# 634
  • виртуално
Сицилия ли виждам на тая снимка ? И тя ми липсва много Sad Така и не проумявам ,защо спират неща,които се харесват и се купуват !
И един въпрос ,към тези които  познават Елли Сааб Роял,не ви ли напомня мъничко за  Tumulte Christian Lacroix ?

Сицилия , и то старата версия, помня че я размених с Алекса
а за Moschino Couture съм готова да убия ....

# 635
  • София

а за Moschino Couture съм готова да убия ....
Имам половин бутилка скрита и от мен самата

# 636
Хайде още няколко да ви припомня Simple Smile Органза са две от спряните версии:Organza First Light Givenchy и Organza Indecence Givenchy .Имам по мъничко и от двете и Кристобъл пазя ,като очите си и малко от Алхимията Simple Smile

# 637
Ето малко и от мен:
Скрит текст:

И жълто-зелената серия:
Скрит текст:

# 638
  • Балчик
Ох, аз пък много искам L'or de Torrente. Имам три капки и си го кътам.

# 639
Това на втората снимка най в ляво, във формата на листо не е ли Kenzo ?

# 640
Супер тема Simple Smile Знаете ли какво искам, а не го намирам... нещо съвсем обикновено и простичко, Перголезе.

Майка ми имаше Кензо във флакон-листо, но нейният май беше с по-друга форма или листото полегнало, забравила съм вече.

# 641
перголезе - в елитис имаше преди време, но не съм ходила от няколко месеца в такъв магазин и не знам дали още предлагат
пробвала ли си да го потърсиш онлайн?

лане, кензо е

# 642
Сега търсих онлайн... намерих няколко. В иБей също има. Ако открия и дезодорант, ще съм доволна.

# 643
Дезодорант Pergolese аз съм поръчвала от тук, виждам, че и парфюм има:

# 644
Поръчах парфюм 50 мл. Носех Перголезе през пролетта на 1999 Simple Smile
Дезодорант има и в е-магазина на Ивис, но за жалост цитираните сайтове не ми вършат работа. Все пак благодаря за предложенията.

Общи условия

Активация на акаунт