Редки и изчезнали парфюми

• 218 824
  • 1 991
  •   2
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
От магазин в Германия. За този в светлата кутия се интересувах
Има го тук.
https://www.parfimo.bg/gloria-vanderbilt-jardin-a-new-york-eau-f … e-za-jeni-100-ml/

# 1 366
  • варна
Траен ли е този парфюм?

# 1 367
# 1 368
  • Пловдив
Дали класическият е по-траен?

# 1 369
  • Истанбул
Миналият ден си купих това бижу от един сайт за употребявани вещи.Жената 3 пъти ми писа ,че парфюма е стар и има промени в аромата.Наистина има,но не е фатално,не мирише на чубрица а по-скоро на отлежал коняк.Пък и за цената ,за която го взех никак не е важно.💓

# 1 370
  • някъде под слънцето...
С удоволствие да си го ползваш
И аз го харесвам.
Имам  останали едни 20 млл  чист парфюм и си го кътам.
Купувала съм го при закриването на  една  квяртална Сефора, преди 10+ години.

Пантерата за мен също е шедьовър.
Имам шишаренце с капачка  с глава на пантера.

Не знам защо  извадиха нов вариант, който за мен е някаква "обеззъбена безхарактерна пантера".

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 13:54 от sl

# 1 371
  • Балчик
Най-много комплименти съм получавала точно за целувката на дракона, страхотен е!
А кой е сайтът, може ли да споделиш?

# 1 372
целувката на дракона години наред беше любимият ми парфюм
в момента го усещам ретро върху себе си и е загубил предишната магия
имам няколко варианта вкл. и чистия парфюм, но едп беше най-красив, таен и шлейфов

# 1 373
  • Виена
Целувката на дракона може да се намери в мини опаковки в едно магазинче за винтидж парфюми във Виена, аз преди няколко месеца си купих

# 1 374
  • някъде под слънцето...
И не само.
През лярната отпуска го видях в някаква забутана парфюмерия 100млл ЕДП.
Моя "скромен опит" с чистите парфюми  ме е научил че те не са най мощната и  шлейфова от концентрация.
Напротив.
Прибрани са , стоят по близо до кожата.
Лично аз ги използвам в моменти, когато искам да си бъда специална за себе си...
Имам щаатието да имам един и същи парфюм в различни концентрации.
За мен всяка концентрация звучи различно, въпреки , че имам слабост към чистите парфюми.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:18 от sl

# 1 375
Целувката дори по сайтове имаше не отдавна. Много го обичах, едп, но изведнъж се обърнаха нещата и не мога и да го помириша даже. Не знам защо. Същото стана и с Femme Rochas, изведнъж! Непоносим ми е в момента. Мазен го чувствам, маслен, ама синтетично маслен - машинно масло. Такъв по принцип чувствам 24 Faubourg и него не съм могла никога да го нося.

# 1 376
  • Истанбул
Най-много комплименти съм получавала точно за целувката на дракона, страхотен е!
А кой е сайтът, може ли да споделиш?
Джемма ,в Турция едно приложение dolap.com.

# 1 377
  • някъде под слънцето...
Колко различни са възприятията.
За мен Фам е прекрасен , носталгичен парфюм.Имам го в две концентрации  поне от 10+ години , както и един винтиж от 70те.
При мен е прекрасен шипър , близък роднина на Митсуко(той пък   е представен  в колекцията ми  от 3 концентрации, като чист парфим и ЕДТ са винтиж).
Винаги съм се учудвала как  в парфюмна татема е описван като "военен стол" и развалена майонеза.
Чистия парфюм си го кътам и егоистично  слагам само на деколтето,
за да мога да го усещам  по отблизо.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 17:55 от sl

# 1 378
Какво? 🤔

# 1 379
  • Пловдив
Здравейте, през 1995г си купих един парфюм. Не мога и не мога да се сетя как се казваше. Единствено помня, че имаше от него Autumn и Spring. Едва ли обясних добре, но ми се иска, ако някой го помни да подсети и мен💗

Общи условия

Активация на акаунт