Редки и изчезнали парфюми

• 218 839
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте момичета. Срещали ли сте в България да се продава парфюма GIO Giorgio Armani (дамския) втора ръка и на каква цена?
https://www.instagram.com/p/CUrV9HVjn5E/

# 1 351
Попитаха учудено, че го търсиш ли? Помня и аз преди 9-10 години как мислех да го купувам, за да бъда готина и различна в университета, но не го взех, хаха.
преди 9-10 години и кварталните котки вероятно са ухаели на Womanity Grinning Сега като го имам отново и си мисля, че е много добър парфюм, тогава просто пръсках поредния подарък и хич не се замислях особено

И да, не е спрян, сега отварям сайта на Мюглер и го има https://www.mugler.co.uk/fragrance/women/womanity/womanity/M0109 … 1090105_size=80ml
което ме радва много, защото знам какво искам да ми донесе дядо Коледа

Не, купих го преди месец от физически магазин в Германия, а и фигурира в официалния сайт на Мюглер.
много благодаря за информацията Simple Smile
Поста ми е малко спам, но го оставям заради Florabotanica

# 1 352
# 1 353
Al Georgieva,

Пусна ми мухата за Joy Jean Patou. Smiley
Сега ще го търся за проба.
Предполагам, че може би, ако го има, ще е "новодел" и ще се различава от аромата, който е бил преди 20-30 години.
Иначе първото му издание, според Fragrantica, е 1930 г.
Ще си имам нова парфюмна цел.

# 1 354
Almondina, съвсем не съм искала да пускам летящи твари Smile
Прочетох една статия във фрагрантика The Death of Joy and Farewell Jean Patou, малко ми е тъжно, че разни спешъл неща отиват в историята, всичко сега става ужасно бързо и купувайки нещо, то вече е остаряло :/

# 1 355
  • някъде под слънцето...
Харесван и рядко  ползван, нямам представа от от коя година е конкретната версия.
Ако някой знае, да помага.

Други   мои любимци на бранда

личен фаворит за бранда

С този сме на приливи и отливи , но понякога  се харесваме

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 15:09 от sl

# 1 356
Sl,
А би ли описала Joy и версиите му, които познаваш.
Аз нямам предства от нито една.
Другите парфюми са ми непознати.
А последният - със синята лента - визуално ми е познат, но в момента не се сещам кой беше; пък не ми се рови сега във Фрагрантика. Smiley

Al Georgieva,
Аз също ценя историята, но си и давам сметка, че на някои неща просто им е минало времето ,за съжаление. И да, рекламите и начинът на живот са насочени всичко да става бързо, всяка година да се ползват нови продукти - независимо, че може да не са толкова добри - важното да е най-новото.
Много ми се иска да посетя старата фабрика в Грас, например.
Там дали пазят поне по един брой от спрени френски парфюми или такива има само в съответната парфюмерийна къща?

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 16:45 от Анонимен

# 1 357
  • някъде под слънцето...
Almondina
Не съм добра в описанията.
Но ми напомня  на
.
За мое най голямо съжаление , той не ме хареса и замина при една прекрасна фея.
Jоу има  и една нишка  , която е характерна за  винтижите на Ерме и в частност  Руж,  прфюм де Ерме и Калеш.
Все мои любимци
Последният показан от мен е водата на Jean Patou.
С нея сме на моменти...

# 1 358
Sl, тази опаковка изглежда смотана, не съм я виждала. Идея нямам как ухае ЕДТ версията, предполагам е по-лесна за носене от EDP-то. Имате страхотна колекция, разглеждах назад Simple Smile

Almondina, натъжавам си се от време на време за разни неща, но самата аз също се нося по течението и търся новото. Е, на моменти ми се иска да карам някоя голяма, ретро американска кола облечена в стилна ежедневна рокля и да нося красив парфюм, но в 99% от случаите слагам дънки и маратонки.
Не съм много по парфюмите, регистрирах се тук заради един парфюм и после почнах да чета и разглеждам, а то има много Simple Smile

# 1 359
Sl,
Благодаря!
Така както описваш, най-вероятно Joy - старите версии, може би няма да ми допаднат. И парфюмът, който съм пробвала преди 15-тина години да си е бил наред, просто да не е по мой вкус.
Калеш не ми допада, Nahema също не познавам.
Но нищо де, приятно ми е да си обсъждаме. Smiley

Al Georgieva,
И аз съм така - много харесвам модата в периода след Втората световна война до към 1969 г.
И аз бих искала всеки ден да съм елегантна, с токчета, с пола, но реалността е друга.
Но пък парфюм винаги лесно и бързо можеш да сложиш - дори и да не подхожда на облеклото в момента Smiley

# 1 360
  • някъде под слънцето...
Almondina Heart
Не можах да се стърпя и откраднах от една фейс група
Пазителят на парфюми

# 1 361
Sl,
Страхотна снимка!
И парфюмите искам да пробвам, и пазителят да намачкам!:hibiscus:

# 1 362
Almondina, предполагам (само предполагам), че щом харесвате Florabotanica, то розата в Joy няма да ви пасне.

Sl, пазителят ме радва най-много. Снимката е супер.
Ако имам толкова много парфюми ще почвам още насън да се мятам от мисли с какво да се парфюмирам като стана Grinning

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 18:50 от Al Georgieva

# 1 363
Цитат на: Al Georgieva

Ако имам толкова много парфюми ще почвам още насън да се мятам от мисли с какво да се парфюмирам като стана Grinning

Ха, това са "мъките" на парфюманите - да се чудят с кой парфюм да се напръскат.
И аз все се заричам, че няма да разглеждам повече парфюми, няма да чета парфюмни теми, но нещо не се получава..
И все има някой парфюм, който ми е любопитен - е, хайде и него да си купя..Laughing
На мен поне, много лошо в това отношение, ми влияят сайтовете за парфюми.

Al Georgieva,
Скрит текст:
И аз мисля, че предположенията ти са основателни Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 22:17 от Анонимен

# 1 364
Потърсих в Гугъл и излезе:
https://www.ellisbrooklyn.com/products/west-eau-de-parfum

Отговоря на описанието и цената. Но за тези парфюми за пръв път чувам.

Благодаря! Може това да е, ще потърся.

Общи условия

Активация на акаунт