Редки и изчезнали парфюми

• 218 401
  • 1 991
  •   1
Отговори
# 1 710

Здравейте момичета! Търся този парфюм, нямам представа дали изобщо се произвеждат още . С Гугъл обектив ми излизат някакви руски сайтове от типа на олх . Парфюмът има сантиментална стойност за мен и много бих се радвала ако го открия 🥹.
Онзи ден открих бутилката в един шкаф,но за съжаление съм имала глупостта да го изпръскам целия 😭 . А ароматът не върна в детството и спомена за мама 🥺.
Та много ще съм ви благодарна,ако помогнете да го намеря

# 1 711

Помня и "онези"  Клен дьой  Кобако и Флам, които се продаваха само в Кореком.

И аз ги помня! Cupid
Нищо общо с това, което се предлага сега под същите имена.

Здравейте момичета! Търся този парфюм, нямам представа дали изобщо се произвеждат още . С Гугъл обектив ми излизат някакви руски сайтове от типа на олх . Парфюмът има сантиментална стойност за мен и много бих се радвала ако го открия 🥹.
Онзи ден открих бутилката в един шкаф,но за съжаление съм имала глупостта да го изпръскам целия 😭 . А ароматът не върна в детството и спомена за мама 🥺.
Та много ще съм ви благодарна,ако помогнете да го намеря

Това намерих в немски парфюмен сайт  https://www.parfumo.de/Parfums/Paris_Elysees/Sexy_Lips
Пише, че е производство на  Paris Elysees / Le Parfum by PE. Годината на производство не е известна, но все още се произвежда. В сайта не се предлага обаче.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 14:23 от Pippi_

# 1 712
Това намерих в немски парфюмен сайт  https://www.parfumo.de/Parfums/Paris_Elysees/Sexy_Lips
Пише, че е производство на  Paris Elysees / Le Parfum by PE. Годината на производство не е известна, но все още се произвежда. В сайта не се предлага обаче.
[/quote]

Мноооого Благодаря ❤️❤️❤️,дано успея да го намеря. Има надежда щом още се произвежда 🥹❤️

# 1 713
Не съм била родена в този период но в дома на баба има доста стари парфюми на Ив Роше и някакви руски марки. Трябва да я разпитам, защото е събирала козметика и парфюми и на тавана все още ще има някакви неща

Моята идея за "рядък и изчезнал" парфюм е Мис Диор Шери от 2005-та. Беше моя мечта като дете - исках някой ден като стана голяма да си събера достатъчно парички, за да си го купя. Станах голяма, но вече го няма. Не съм намирала и заместител за него.

При спрени парфюми има фактор на идеализация - сякаш само от спомени си мечтаем да отидем обратно в даден момент и да усетим мирисите от тогава, дори и парфюмът да не е нещо особено. За мен Мис Диор Шери беше като някаква магия - представях си че това биха носили принцесите по Дисни филмчетата които гледах

Не е достатъчно стар за включване в тази тема но ми носи тежка носталгия и тъга, че вече го няма и за мен остана недостижим

# 1 714
  • Deutschland
Ще ви помоля за снимки на парфюмите на баба ви. Надявам се Беата да е сред тях, поне на снимка да я видя.

# 1 715
Не съм била родена в този период но в дома на баба има доста стари парфюми на Ив Роше и някакви руски марки. Трябва да я разпитам, защото е събирала козметика и парфюми и на тавана все още ще има някакви неща

Моята идея за "рядък и изчезнал" парфюм е Мис Диор Шери от 2005-та. Беше моя мечта като дете - исках някой ден като стана голяма да си събера достатъчно парички, за да си го купя. Станах голяма, но вече го няма. Не съм намирала и заместител за него.

При спрени парфюми има фактор на идеализация - сякаш само от спомени си мечтаем да отидем обратно в даден момент и да усетим мирисите от тогава, дори и парфюмът да не е нещо особено. За мен Мис Диор Шери беше като някаква магия - представях си че това биха носили принцесите по Дисни филмчетата които гледах

Не е достатъчно стар за включване в тази тема но ми носи тежка носталгия и тъга, че вече го няма и за мен остана недостижим

Аз също бих помолила за снимки на парфюмите на баба ви ❤️

# 1 716
Ееех, Беата... къде ме върна! Беше култова в началото на 80-те, купувахме я от полякините на морето. Не винаги я имаше, защото търсенето в пъти изпреварваше предлагането и човек се чувстваше истински късметлия, ако успее да се сдобие с нея. Blush Heart

# 1 717
  • Deutschland
Червената ми е първият парфюмен спомен. Търсила съм къде ли не в нета, няма и няма снимка. Само на лилавото шише успях да открия.

# 1 718
Ще ви помоля за снимки на парфюмите на баба ви. Надявам се Беата да е сред тях, поне на снимка да я видя.

Ето я на снимка.

# 1 719
  • Deutschland
Пипи, благодаря. Моят спомен е за червеното шише.

# 1 720
В червеното шише беше Бич може, а в черното - Алиция. Имаше и жълто - Газела и зелено - Прелюдиум.

# 1 721
Случайно да сте срещали този парфюм (от години вече е спрян:cry:) или да препоръчате някой, който да прилича на него?

Пробвах Clean - Clean Rain, но не е точно същия.

# 1 722
Може ли линк към този парфюм на Clean? Намирам Classi rain, но не и Clean rain.

# 1 723
  • Deutschland
Помня тези Бич може, никога не съм виждала в червено шише.

# 1 724
Може ли линк към този парфюм на Clean? Намирам Classi rain, но не и Clean rain.
https://makeup.bg/product/531001/

Общи условия

Активация на акаунт