МАРТенското ни човече, първо зъбче има вече !

• 10 466
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Cveti, браво   bouquet
leonisima, каква диагноза ?

# 16
Здравейте мами. Аэ съм мартенска мама на бебе Виктория 0родена е на 27.03 3000г,49 см.
Искам да се присъединя към мартенския отбор.

# 17
 Flowers Four Leaf Clover  leonisima, дано тревогите ви да са напразни!

Добре дошла на daniminoug  Hug

# 18
  • Лондон
Цвети, темата е супер, голям майстор си smile3501 smile3501

За возенето в количка - четох някъде, че е нормално вече да искат да разглеждат и че може количката да се повдигне до 30 градуса. Преди няколко дена обърнах коша напред и го повдигнах с една степен, резултатът е супер, много е щастливо детето, не че някога е била недоволна на разходка;

За зъбите - една приятелка ме посъветва да дам хомеопатични капки Дентакинд, аз намерих хапчета и разтварям по едно в малко вода. Гледам да давам по едно между храненията. Не знам дали си въобразявам, но ми се струва че действат много добре и дори пъхането на ръцете намаля;

Теглото - ами аз писах, че ние сме 7 кг, направо сме си дебелички спрямо повечето бебета тук Embarassed Успокоението ми е, че в нашето семейство дебели жени не е имало и се надявам генът да проработи

# 19
страхотна тема! браво за труда Hug

да ви доразкажа за случката, добри хора са намерили почти всичко разхвърляно наблизо и са върнати документите, дрехите, почти всичко. Остават взетите пари и телефоните и най-вече ужасното чувство ..... и факт е, че нашите не спят почти през нощта, от всеки шум се стряскат Sad

стискаме палци на Мария Hug

Диди, ама този вашия Виктор ....  Heart Eyes

Честито първо зъбче Simple Smile

Ние май още водим първото място за най-малко бебе .... Алина днес беше 5170гр. Grinning ... ама като се сетя аз в първи клас ... все едно бях сестричето на някой, всички с една глава по-високи и аз изглеждах като ходеща чанта ... от онези квадратните, беше по-голяма от мен Mr. Green

за лапането на ръцете... Алина премина на крачета

# 20
Цвети, благодарим за положения труд! Справила си се прекрасно!  bouquet

Леонисима, стискам палци за каквото ти е нужно!

Адашке, много е готина малката! И Виктор много величествен в столчето за хранене:) Абе много са ни хубави децата, да са ни живи и здрави!

# 21
Здравейте мамчета!
Поздравления на Цвети за темата.
Честито зъбче на куклата на expetka!
Леонисима стискам палци за каквото е нужно!
Ох на мен не ми остава време да ви пиша, моето мишле спи 3-4 през деня пъти по 30 мин. Все още хапваме нощем, имам чувството,че няма да го откаже това ядене.Никога не сме имали режим,буди се всяка вечер по различно време. Confused Tired За килограмите, ами ние май сме най-пухкави 8.160кг (ама пък ние се родихме и много големи ).И дъщеря ми на 4м беше 7.200,ама сега на 2г е 12кг. като проходят отслабват доста. Аз все още не захранвам понеже съм с алергия. Може би ще изчакам да навърши поне 5м, а може и 6 ще видим.
За зъбките давам хомеопатично прахче казва се Teetha.
Последната ни ваксина( до годинката) е в понеделник и вторник пътуваме за Бг, аз и децата ще направим един дъъълъг престой от близо 2 месеца.
Малко помощ от бабите няма да ми е излишна Mr. Green
Лека вечер на мами и бебовци  Hug, ние ще се оправяме за вечерна разходка

# 22
Здрасти пак.
Цвети, поздравления и благодарности за темичката и колажа. Hands Clap
Благодариме за загрижеността на мамите.Пораснали сме 4см - 64см и 680гр - 6740гр.Продължаваме само на кърма. Този път, на боцването, реагирахме само със смръщване на вежди и нито гък.Може би имаше значение, че инжекцията я постави доки, а не сестрата!Засега сме сънливи и дано няма неприятни реакции. Praynig
Дианка, Вико е много пораснал и е голям сладур - толкова важеееен на тоз' висок стол!!! Hug
Привет на daniminoug (ще ни попееш ли?). newsm19
Леонисима, дано са напразни тревогите и вярвай че всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug
Хе,хе, Къдричке, твоята щерка е извадила тежката артилерия за чесане на венците. newsm65

# 23
  Леонисима, имате стиснати палци и от нас.  Дано да не е нищо сериозно.

# 24
  • Sofia
Лелеееее, Цвети, невероятно красива ни е новата тема! Благодарим ти за старанието и за отделеното време. Направо ти се възхищавам как успяваш!!! Hug  bouquet
Леонисима, стискам палци всичко да е наред!
И ДА СЕ ПОХВАЛЯ: кистата на Алек е намаляла, вече е 7 мм, а преди месец беше 8.7 мм. ЗДРАВО МИ Е ДЕТЕТО Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Направо ми се плачеше от облекчение и радост днес в болницата!
А Виктор като го видях съм се смяла на глас - такъв е важен и гледа един такъв отгоре, отгоре  Joy
А малка Къдричка....мнооого е сладка. Hug
Мами, има намаление 50% във Фокс кидс, в Мола на Стамболийски. Има доста симпатични неща. Аз оставих вече 200 лв там и съм много доволна.  Crazy(а татето май не е много, ама само се усмихва и ни гушка).Пък дано излязат качествени дрешките. Някоя от вас пазарувала ли е от там?
Днес ядохме пюре от броколи на Гербер,мисля че му хареса.  Whistling

# 25
galiushka, аз купих 2 зимни жилетчици от Фокса миналата седмица, има много сладки летни дрешки, но ние сме препълнени с лятно, трябва за зимата да се стягаме Mr. Green Ще чакам да излезе есенната колекция.
leonisima, пиши какво става, дано всичко е наред  Praynig

# 26
  • София
Цвети,страхотна е станала тамата!Благодаря за положеният труд,заслужавал си е!  bouquet Heart Eyes Hug
daniminoug,добре дошла! Hug
leonisima,каква диагноза. ShockedДано всичко е наред! Praynig
Къдрич,много е сладка Али така.Жори и той се пробва,ама още не се сеща как точно да го направи този номер.
galiushka,много се радвам за добрите новини!

# 27
  • Тук и там
Леонисима - с теб сме  newsm10 Ще чакаме добрите новини !
Къдричке - и аз преди 2 дена снимах мялката нагъваща крачета - така настървено се беше нахвърлила, все едно съм я подложила на диета  smile3506
Добре дошла на новата мама daniminoug welcome

# 28
Радвам се че ви харесва  smile3503

Leonisima имаш и нашите стиснати палци.

# 29
Темата е страхотна! Браво!
Добре дошла на мама daniminoug!
Къдричка- много е сладка Али!

Общи условия

Активация на акаунт