Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 395
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
и аз гласувах  и за змейкото, да се чуди човек как да определи победител и как да им устои на дъртите кърмачета Flutter

# 211
И аз гласувах за Духи и Змейко!  Peace

А за брат и на Анна, видях аз че не е случайна работата! Ирка, как да не се заглаждаш, то на толкова снимки го има, че няма как да го подмине човек.  Wink А на теб какво не ти хареса в болницата!? Няма ли да раждаш пак във същата?

Наскоро нали се терзаех за някакви си боички дето свекърва ми купила на Ивко. Е, аз като споделих с вас и ми поотмина и реших все пак да му купя и аз. Та вчера му давам да рисува. Уж има не разливаща чашка, но някак си успя да излее водата в боичките. Аз естествено не му седя на главата докато рисува, за да предотвратявам такива действия , а използвах намалението да си епилирам краката. И като видях стореното, прибрах боите и му казах, че само у баба си Мима може да разлива боите, но не и у нас. (нали да му намекна, че у нас се рисува културно , а свинщините да ги прави у баба си  Simple Smile ) А той стана и с най спокойния си тон каза: Мамо, чао, Ико тива баба Мима, лека вечер! Представяте ли си , че и лека вечер ми пожела. Ей затова се пеня! Сега знам че няма как да отиде, но след време ако нещо не му изнася и ще заминава у тях. Но пък не мога да не му правя забележки за белите сега и да се съревновавам с баба му. При нас комбинацията любяща баба и ревнива майка хич не се връзва!  Mr. Green

# 212
  • София
Ани, не съм аз човекът, който може да дава съвети, но ще си позволя. Не давай за пример и не сравнявай ситуациите пред детето, за да не ти се вдигне някой ден наистина и отиде у баба му. Не позволявай на детето да усети твой те страхове и настроения спрямо баба му, за да не ги използва. Знаем какво чудо е и вашата баба, но пак Не пред детето. За сега толкова мозък от мен.  Hug

# 213
Мерси, мерси, съвети приемем всякакви! Че относно възпитане съм много боса!   Wink

# 214
Ето линк към нашите снимки ,албума е Разходка из Родопите.Нямам думи просто,беше прекрасно.Децата гледа ха Ави ,а аз снимах на воля с двама приятели.Не съм качила още всички снимки даже...

http://alexivaavi.multiply.com/

А относно бабите-Ави все още не говори,но като й обясня ,че у нас се яде културно,а у баба й се виси на прозореца уж слуша,не предявява претенции...И все пак за да реша проблема реших,че баба й повече няма да я гледа освен ако не стане някакъв краен случай...

П.С.Да добавя,че двамата симпатяги на снимките са мои приятели,мъжът ми не фигурира в тая почивка...както и в предната... Sad
Дано поне другия път сме заедно...Макар,че септември отиваме на почивка в Германия,но пък Ави няма да е с нас...Кога ли ще сме тримата заедно...

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 14:04 от Princess of Happiness

# 215
Мерси, мерси, съвети приемем всякакви! Че относно възпитане съм много боса!   Wink
Ани, аз съвети няма да давам.... че сигурно ще звуча много менторски!
Ако не си чела тези книжки, можеш да ги прочетеш. Предполагам, че все нещо полезно от тях ще извлечеш..  Wink
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-19799/kak-da-obshtuvame- … -gipenrejter.html
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-4587/kak-da-priuchim-dec … fichu-dodsyn.html
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-4588/izkustvoto-da-bydes … fichu-dodsyn.html

Оказа се, че на второ класиране моят син е приет в ясла, но мен ме притеснява факта, че ще е с по-малки деца и ще започне да се държи като бебе, копирайки ги тях, вместо да расте с връстниците си.... Вие как мислите?!?
Вече не знам как да постъпя!  newsm78
И аз като Руми да взема да ви напиша двата варианта и вие да кажете според вас, кой е по-подходящ..

1. целодневна ясла, където едва ли ще научи нещо ново...
2. полудневна забавачница (с деца над 3 годинки), обяд и спане у дома.

И аз като Ани - приемам препоръки всякакви.  Hug

# 216
Таня,

Не разбрах въпроса.
Моят син също е приет в ясла. Едва ли на някого детето тук е прието в гимназия.

Относно двете възможности, аз избирам детето да се развива нормално, с връстниците си.

Като е с по-големи, каква е ползата?
В детската възраст на по-малките се гледа пренебрежително.

Резултат за сега: 1/0 за възможност 1. Grinning

# 217
Таня, аз съм за избор 2  Peace
На ясла мойто няма да го дам.. много съм против тази институция.. Освен ако наистина наистина много се налага..

# 218
  • София
Таня,

Не разбрах въпроса.
Моят син също е приет в ясла. Едва ли на някого детето тук е прието в гимназия.

Относно двете възможности, аз избирам детето да се развива нормално, с връстниците си.

Като е с по-големи, каква е ползата?
В детската възраст на по-малките се гледа пренебрежително.

Резултат за сега: 1/0 за възможност 1. Grinning

Танче, Дени е права, на нашата възраст ги взимат или в ясла или в яслена група в ОДЗ, като първото според мен е за предпочитане от гледна точка на отглеждане, а второто-на възможност за прехвърляне в 1 група. Иначе и аз съм записала Евка в ясла, много пъти съм споменавала, че съм и почитател, след като видях отношението към Мони и промяната му. А колкото до възраста- в яслите ги разпределят по групи и гледат да не мешат много малки и много големи, така че едва ли ще има проблем. Аз записах Евка и в частна ясла, но ще я прехвърля в държавната, защото честно казано откъм кадри в частните ясли не са много добре. Вярно, че децата са малко, но повече ги отглеждат, пък аз смятам, че трябва да има и обучителна функция.

# 219
Аз като с дете в яслата съм с две ръце за тази институция (ето виждаш ли всеки си има мнение) - разпитай за мястото в което е приет за лелките за условията и то отговора сам ще изкочи. Гледам тук има деца които само след два дни там се разболяват а при нас не е имало нищо такова явно пак всичко си е индивидуално и до дете имунитет. А и зависи какво мислиш с работата ти - ще работиш ли, няма ли - и не казвай че нищо няма да научи в яслата ако го дадеш след 2 месеца ще останеш много изненадана от нещата които е научил - положителни и отрицателни разбира се.. Mr. Green Успех!

# 220
Привет майчета и майки LaughingНие се завърнахме от морето и до сега само успях отгоре отгоре да ви попрочета,че вие много нещо сте изписали.

Мимозата и Иночка-извинете ме че не се обадих,но гъз глава затрива и мойта работа същата.Макар че време имах предостатъчно,защото се оказа че к.к. Чайка е най-скучното място на което някога съм стъпвала.Чак по едно време мислихме да прекратим тази преспокойна почивка,но тъй като времето беше супер останахме заради Любо.

Първите дни някак си успяхме да го опазим от водата защото заминахме болни,но това беше за кратко.След петия ден беше нон стоп във водата като жаба.Баща му ходеше да му лови морски игли,морски кончета,раци ,риби,медузи и каквото още се сетите от морската фауна и той реши че ще му помага и купона беше пълен.Един ден много духаше и отидохме до Аладжа манастир-не вярвах на очите си че има толкова поддържано място в бг.
Снимки ще кача по-късно че дребният хищник се събуди и почна с претенциите към моята особа.

Приятен и весел ден Grinning

# 221
И аз почнах да се повтарям с постовете,но забравих да спомена че съм с две ръце за яслата.Макар че Любо боледува много повече там смятам че ще го израсне с времето.А психическото и умствено развитие е наистина много бързо.

# 222
Аз съм за яслата.Ави ходи макар,че не ходя на работа.Засега на половин ден ,но мисля да започна да я оставям и за по цял.Колкото и да си я гледам не мисля,че мога да й създам такива радост и забавления каквито намира при децата в яслата.Освен това се уморявам много бързо физически и психически,когато сме сами двете.

# 223
И аз съм за целодневна ясла, но ако там Никола ще е най-голямото дете в групата, съм за забавачницата. Децата много копират едно от друго!
Танче мерси за книгите, утре ще ги погледна, че след малко тръгвам към козметика!

# 224
Чета, чета и гледам снимки и има ощеее много за гледанеее. А скоро ще се събуди.
Много се радвам, че темичката се е раздвижила и че създадем работа на Олчето Mr. Green
Ирка Дисниленд е прекрасен. Благодаря че го сподели с нас. Ела е красавица и скоро очакваме радостни новини. Страхотни морски снимки. А имам още за гледане.
Дадох своя глас и за двете кърмачета.
Танче, дано вземеш правилното решение. Въобще не знам какъв съвет да ти дам. Сигурно аз ще съм единствената мама дето няма да си даде детето на ясла. Но дано за градина поне ме огрее.
Моля се Жулката да е по-добре.
С тези вируси ми омръзна. Първо бях аз, после и Румен, но май вече е по-добре. Викат мее

Общи условия

Активация на акаунт