Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 376
  • 286
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 156: 81 , от които една двойка близначки на мама titini, и 75 , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - pasti4ka!

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)

# 1
  • Плевен
ОЛЧЕ, БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНАТА ЛЯТНА ТЕМИЧКА!   newsm51  grinning039 family  Nature Sunny

# 2
Моите мъже още не са се прибрали от разходка, та седнах да надникна във форума...
А пък вас ви нямаааа....
Друг път ще се изпотрепем да бързаме кой пръв ще се разпише в новата тема.

Олче,   bouquet

# 3
 Прекрасна лятна темичка, Олче благодаря!
Тази сутрин Йони ме събуди с думите" ако, ако"  ама аз само и промърморих да си ходи сама в тоалетната, пък тя никак не обича самичка да върши тия неща. Та се изака на мокета  #Cussing out Станах викайки "дрисла", а тя ме гледа, гледа и ми вика "капазанка" (калпазанка демек) ooooh! Все по и знае устата  ooooh!
 Аз си извадих 3 мъдреца, най-вече имах проблем с долния, на който се наложи операцийка, рязаха, шиха, абе страшна работа. Но аз геройски си изтърпях процедурите и сега съм на супички, барем смъкна някое килце  Wink
 Имам си и нова причесчица, все още не мога да свикна да се гледам и се чудя още отива ли ми, не ли newsm78 Важното обаче е, че се чувствам различна и ми действа положително.
 Хайде на всички весел ден и послушни дечица!

# 4
Честит Рожден Ден на Таня_арк и Мимето!
Бъдете много щастливи и обичани!
Пожелавам ви винаги да постигате мечтите си и след време да се горедеете с децата и мъжете си!

Честит рожденик на bubkata! Да ви е жив и здрав!

Галя и Люси, пожелавам ви да си починете добре и много да се забавлявате на почивката. Дано Тери да оздравее бързо. Морето би трябвало да й помогне, за да укрепне! Люси, дано това да ви е последната болест за тази година!

Отивам да спя, че прекалих с бодуването.

Лека нощ

# 5
Добро утро и от мен в новата тема!

Олче, благодаря за лятното настроение, което си предала на темата   bouquet!

Честит рожден ден на Мимето и Таня! ДА са живи, здрави и много щастливи!

При нас няма нищо ново, освен че Килиан е станал голям инат и вечер заспива много трудно  Tired Tired. Когато е хубаво времето ходим на плаж. Килиан се престраши да влиза в малкия басейн, преди му беше студена водата.

Смайли, хайде покажи се с новата прическа  Simple Smile.

Аз ще се стягам да ходя до центъра за поредния шопинг  Embarassed.

Приятно прекарване на Галя и Люси! Желая ви много положителни емоции!

Ванилка, много хубави снимки!

Хубав ден!

# 6
  • Пловдив
Здравейте и от нас   bouquet

ЧРД на Танчето и Мимето на патерица   bouquet Много обичани и щастливи да бъдат  Heart Eyes

Ванилка, страхотни сте както винаги, и снимките на Дени разгледах  Hug

Ние май ще сме последните на море, вече много ми се ходи, хич не ми се работи и съм все уморена и изнервена  Confused

Снощи подстригахме пак Кали, довечера ако успея ще кача снимки  Laughing

# 7
  • Варна
Олче, страхотна темичка, както винаги   bouquet  bouquet  bouquet

Макси снощи цяла нощ ме направи луда - опикаване, повръщане, оакване.... пълна програма, и по няколко пъти. Не мога да сваря да мия едното, той друго. И мрънка и реве да го гушам... И няма кой да иде до аптека, че мъж ми пак е на майната си, а кьораво прахче за нищо нямам  #Cussing out Сега сиди на леглото един умалял и само мрънкоти горкото  Sad А в спалнята ми мирише едно хубавоооо, има да мия и трия още една седмица сигурно, докато се отмирише.. или си втълпявам вече от нощното дежурство  Tired
На мене днеска ще ми се види деня дълъг и ужасен... както винаги има най-много работа в петък, а и едната колежка от офиса в Пазарджик излиза в отпуска, та трябва всичко да е в ред...
Наоплаках се хубаво  Blush Простете ми  Hug

Чакаме снимките и на Кали с нетърпение  Heart Eyes

# 8
Вифче, може ли да помолиш някоя приятелка да ти купи и донесе лекарства?
Може ли някой да ти дойде на помощ?

# 9
  • Пловдив
Олеле, Вифче, викни някоя приятелка  Praynig Дано бързо се оправи Макси, миличкия  Praynig

А джипката ви ако викнеш  ще дойде ли у вас  Rolling Eyes

# 10
Ето къде сте били, а аз чакам ли чакам цяла сутрин някой да се разпише.
Смайли, ами "капазанка" си, като те мързи да станеш. Йони добре те е наредила.  hahaha
Вифче, слагай временно памперса, поне грижи по почистването да нямаш. А с тази неплатена и болничен не можеш да си вземеш.  Sad Дано Макси да му се оправи коремчето по скоро.

Ето едно клипче, нали е сезона на дините: http://www.youtube.com/watch?v=BZlvBjdUoN8

Олче,   bouquet

# 11
Олче, страхотна си. Темата е супер лятна и ваканционна. Hug
Честит рожден ден на Таня и Мимето на патерици.

Смайли, Йонката е голяма умница, дай да видим прическата.
Виф, дано детенцето е по-добре Praynig

# 12
Ей пишете си тук и си траете аа Grinning
Смайли-това със зъбите е страхотия,дано вече да си добре..А за Йони  Hug наредила те е добре а  hahaha
Забравих да пиша,че разгледах снимките и на Дени и Ванила и Ани-много хубави деца  Peace
Виф-слагай памперс и наистина накарай някой да отиде до аптеката..Дано да му мине скоро на детето..
Ани-не се сърди ама не се връзвай за такива неща  Peace

Имаме си рожденичка!!
Данистеф-честит рожден ден,всичко най-най и целувки на Стеф    bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 12:31 от mimozata

# 13
Еее и от мен честит рожден ден на Данистеф  newsm51 newsm59 newsm38  bigdance2

Да се похваля-вече махнах нощните памперси и за моя изненада вече трета поредна нощ не се е напикавал. Да не чуе Twisted Evil

# 14
  • Плевен
Хайде и аз пак...
Честит рожден ден на Данистеф!  bouquet Честит рожден ден на Елфче!   bouquet Живи и здрави, обичани и красиви!
И Тери от около месец е без памперс. Друго, което е ново при нея е, че си подарих за моя рожден ден махането на нейната биба (пу,пу) мисля, че лесно стана. Даже сега като е болна само веднъж ме попита за "биби" и край...надявам се всичко да е о.к.
Неприятното е, че е с гнойна ангина, която засега аз тъпо и упорито лекувам с хомеопатия, въпреки, че днес даже ми дадоха рецепта за АБ Панцеф, но все пак се уговорихме с личните й лекарки да изчакаме до утре. Стискайте ни палци утре да е по-добре, че да не опираме до АБ.
Успяхме и да си изместим почивката с 1 ден, т.е. да заминем в неделя и  се моля от душа и сърце детенцето ми да започне да се оправя вече... Praynig
Чао засега от мен!

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 16:35 от Люсил

Общи условия

Активация на акаунт