Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 376
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честит рожден ден DaniStef и elf4e!!! Много щастие, топлина, уют, късмет, здраве и най - вече любов!

# 16
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИСТЕФ И ЕЛФЧЕ   bouquet ЖЕЛАЯ ИМ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО МНОГО ЧЕ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ   bouquet

Люси  Hug за Тери - дано се повлияе бързо от хомеопатията и здрави и спокойни си идете на почивка  Praynig

Мамчета благодаря за подкрепата и съветите...   bouquet
Звъннахме на педито - тя категорично отказа да ходим, че и там е страхотия... Даде напътствия по телефона. Някак си се занесохме и до аптеката и си взехме предписаното по телефона. Макси от сутринта не е връщал и не е пълнил гащите, но пък и не е ял нищо, и е изпил само 50 гр вода. Гоня го с шишето общо взето да не се обезводни. Отпаднал е и стои цял ден на спалнята да гледа някакви детски - такова нещо никога не е било  Tired Дано се справим  Praynig че болниците хич не ги обичам  Tired

Пазете малчовците колкото можете ...

# 17
  • София
Хубава темичкааа  Flutter олчето пак се е постарала Simple Smile благодарности!

чрд на елфче и дани!   bouquet нека е хубав денят ви Party

гуш за макси и да се пребори скоро с болестта, миличкия той... против обезводняванв се даваше на час шпо лъжичка нещо сладичко. глюкоза ли .... не съм сигурна какво беше то..... не ми се рови из гугъла. вифче, педката каза ли ви, надявам се!

мамчета, и аз от 1ви почвам работа, наслаждавам се на последни дни с малката принцеса, хубавото е, че при нас ляртото до края на август се работи по половин ден Party
като казах, да взема да почерпя, че е нова работата:

и една снимка как се люляме с братовчедката от октомврийчетата:

# 18
  • София
Ванилка, честита нова работа! Да е лека и да ти носи много удовлетворение (и пари  Blush)! А няма да е е зле да дадеш повече инфо по въпроса, за любопитните...  Embarassed Whistling

На Тери и Макс изпращам една огрооомна композиция ... ЗДРАВЕ! Praynig Praynig Praynig
От тия вируси с р - вото и повръщането най ме е страх...  Confused

# 19
  • София
Мерси мерси, Олче! чул те Господ! аз съм много благодарна на тази възможност, понеже ме устройва като работно време, а съм се наработила за без пари и само за слава в държавната сфера тичайки по дейности извън работно време, много е обезкуражаващо Stop

та става дума за Англо- Американския колеж в панчарево, администрация, много ми хареса предложението и живи и здрави само да сме, ще се борим до там и обратно. малко е далечко за мен, понеже живея в х.димитър, но за софия вече всички разстояния са приемливи, така че това не ме спря Party

а как върви ремонта на къщата, искам и аз къщааааааа Praynig

# 20
честит рожден ден и на Елфче   bouquet  bouquet

Ванила-честита ти нова работа и успех  Peace

а на Тери и Макси  Hug Hug

За нощния памперс-и ние сме го махнали и няма издънки  Grinning ,а биба никога не сме имали.За детска градина даже е готово детето-сама яде,пие,събува и обува гащите,дрехите си съблича и облича ,обувки повечето може да обува и пр....

# 21
Благодаря на всички, трогнахте ме  Heart Eyes
Влизам съвсем набързо да почерпя, пък дано намеря повечко време скоро  Blush

Честито и на 'наборката' и всички, които са празнували тези дни - всичко най-хубаво им пожелавам  Hug

# 22
  Честит рожден ден на Танчето на петерици и на Елфчето и Данистеф! Желая им много здраве, щастие, любов  и сбъднати мечти!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 23
Ама как ми се ще и за нас да важи това весело и лятно заглавие на темичката ни........думи нямам да ви опиша.В неделя заминаваме на море обаче по законите на Мърфи Любо се разболя-тръгна безобидно като конюктивит,после сополи гърло кашлица и в крайна сметка стигна до лек бронхит/засега/.Уж го лекувах с всичко що ми предписа хомеопатката и пак не се получи.И сега сме на АБ.Но това е бял кахър,защото не е пил АБ от година и половина така че повече се чудя каква точно ще е тази почивка като ще трябва да го опазя някакси от водата,а си мисля че това ще е мисия невъзможна.А и като гледам по северното черноморие доста хладна ми се струва-20градуса.А и обзавели сме се с някаква бактерия/може би от яслата/,но още не е ясно точно каква е.Ееех оплаках се на воля,но май само това ми остана.

Весела и здравословна почивка на всички морски Sunglasses

# 24
Гери-къде на Северното Черноморие сте?

# 25
Да не те въвеждам в заблуждение защото до вчера си мислех,че хотела се намира на Златните,а днес се оказва че май бил на дружба.А бе голяма каша.Казва се "Ален мак".Само не ме питай как ще го намерим,защото уж мъжът ми беше запознат,но се оказа че не е съвсем така.В потвърждението ни за резервация пише накрая след името на хотела к.к.Чайка.Това говори ли ти нещо.

# 26
Гери,Гери,незнаех,че е  болен Любо Sad  Много неприятно,че и преди почивката точно...Всички у дома са стреснати покрай преживяното с Ави и ме наредиха да си я гледам сама и никаква ясла.А аз искам малко лично време ...   Sad  От сега съм се отчаяла,защото не е онова малко бебе да нямам грижи покрай него и да се виждам с приятелки...
Айде оплаках се и аз за запис ...

# 27
Да не те въвеждам в заблуждение защото до вчера си мислех,че хотела се намира на Златните,а днес се оказва че май бил на дружба.А бе голяма каша.Казва се "Ален мак".Само не ме питай как ще го намерим,защото уж мъжът ми беше запознат,но се оказа че не е съвсем така.В потвърждението ни за резервация пише накрая след името на хотела к.к.Чайка.Това говори ли ти нещо.
нее
Чайка има квартал във Варна иначе незнам за комплекс друг Чайка.. newsm78

# 28
Добра нощ и от мен!Със закъснение честитя и тук на всички рожденници от изминалите дни,ама с тая отпуска/мъжова/,нещо не ми остава време за разписване......цял ден някой за нещо ме търси и мрънка/мъже,какво да Ви казвам повече/...сега голямото "мрънкало" се е "натумрило"-боли го зъб...и благоволи да ми каже едва преди час,че положението е нетърпимо-да съм му търсила денонощен зъболекар..........
Стискам палци на болните-да оздравяват!
На почиващите-лек път и приятна почивка!
На Ванилка- спорна,приятна и доходна работата!/аз днес трябваше да съм на интервю,но се обадих да го откажа,`щото благоверния ми каза,че съм луда-къде съм щяла да ходя....децата кой щял да гледа и т.н.........и ме "осветли"че като тръгнат на у-ще съм можела да работя каквото ми харесва....демек перспективата е много далечна/
Айде,лека и спокойна Ви желая.....и много късмет!

П.С.Преди малко издебнах Ирка на Скайп-а,не е родила......кани се да ходи на разпродажбите на Некст-утре ако във вестниците пише за родила на опашката българка-да знаете коя е......А,пък тя ще ме прощава,че я издадох.......ама направо ми събра очите с тая вест...........

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 00:20 от Анонимен

# 29
ДаниСтеф и Елче, Честит Рожден Ден! Пожелавам ви много щастие, любов и здраве за вас и семействата ви!

Станала съм като хипопотам. Даже не ми се става от стола. Цял ден готвих и вървях след момчетата. Щяхме да излизаме, но накрая мъжът ми се отказа, а аз въздъхнах с облекчение. И на мен не ми се излизаше, но не го казвах.
Погрижих се малко за себе си, докато Криси спеше.

Ванилка, честито нова работа! Дано ти хареса и  бързо да се адаптираш там!
Смайли, похвали се с прическата Simple Smile

Честито на тези, които са махнали памперса. Ние тепърва почваме с тази задача, но си е крайно време. Засега свиква с гърнето и дори и да не е правил нищо в него като стане вика Браво и пляска Simple Smile

Дано всички болни дечица да оздравеят скоро!
Преди малко се сетих как се сменят памперси на новородено. Те акат поне по 4-5 пъти дневно. И като добавя смяната на памперси на Криси. И опитите ми да ползва гърне...
Чудя се как ще се справя.

Общи условия

Активация на акаунт