Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 376
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
Привет, девойки!

Виф, радвам се, че Макси е по-добре. Дано съвсем скоро се възстанови съвсем и да си щурее както си знае.  Hug

.... николчо и патетата много ми се харесаха също, а и полянката хихихи! само твойта особа не пусна бе танче,бива ли тъй Simple Smile
Ами как да я пусна, Ванче, моята особа като тя е главното действащо лице зад фотоапарата?!?!?
Снаха ми като ми прати снимките от нейния фотоапарат - ако ме има някъде ще пусна.  Mr. Green

Шуши, честит ти племеник, да ти е жив и здрав и послушен и кротък!

О,Арк-ова,гледам,че и вие Николчо сте го подстригали като новобранец/
Аз Николчо го постригах преди месец, може би. Тя вече му поизрасна косата... Но в тези жеги, няма как просто. Не ми се ще постоянно да е с мокра глава и шапката допълнително и тя да го запарява...

На заминаващите на море пожелавам приятна почивка и много щуро и весело изкарване!
(аз има да си почакам още 2 месеца до нашата почивка)

Аз отдавна го видях, още преди 2 месеца, но за час за детски стоматолог чакахме месец и половина!!!!
И такова животно ли има вече? Аз пък винаги съм си мислела, че децата могат да се водят и на "обикновен" стоматолог.  Hug
Ако ти е кротко детето няма нищо лошо и на "обикновен" стоматолог да го заведеш, но в детските кабинети оборудването е пригодено за дребните същества. Стоматологът работи само с малки деца и има подход и тренинг да работи със зъбите им в състояние на отворена уста.  Mr. Green

Весел ден от мен!

# 46
  • Varna

Ванилка, честита работа - спорна и приятна.
 Хайде тези летни болести да изчезват и само здрави деца.
geri143495 чакаме да се обадиш, като пристигнете, а и по пътя ако трябва ще давам наставления как да стигнете до хотел Ален мак.
  Приятен ден на всички.

# 47
Иночка -страхотна фотосесия сте спретнали,голяма красавица е Бетина  Heart Eyes

# 48
Ха,добър ви ден!......И днес жега и днес мор Mr. Green/пусто не ми понасят хич/ и днес няма да мжем да мръднем извън града/едно заради формулата.....второ заради мъжовия зъб,че още го боли и от снощи се чуди и мае да ходи ли пак,да не ходи ли на зъболекар-а аз отдавна се отказах да го убеждавам,че трябва.........но за съжеление не мога да си спестя лошото му настроение/
Арк-ова,ние редовно вече се стрижем така-вдъно/че и  нашата глава все е мокра/....та вече свикна хайвана с машинката.......но вече имам горчив опит с двама изтървани русокосковци...та  не допускам да се види детето с коса/че току виж се харесал и той /.
Ванилка,махнаха я казармата вече.......за съжеление на татковците/нашия смята,че там се ставало мъж/ и за радост на мамите... Grinning Шушка,много сте хубави-на св.Влас ли бяхте?/макар,че гледам Несебърски картинки/...,но ти наистина си се разхубавила много.....а аз тоя номер с мрънкането и намилането го практикувам активно-но при нас не произвежда необходимия ефект/че се знаем-и като тръгна на работа сигурно още повече ще мрънкам/...А,на Вас Ви пожелавам скоро да смените жилището/с такова каквото си мечтаеш/...и да Ви е жив и здрав племенника.....и много да си играят с братовчеда,като порасне.
Риен,винаги успяваш да ме разсмееш Hug............особенно с "хлебаря"/макар,че и аз имам един такъв-вече 4г.и кусур ни тормози в ранни зори,добре,че вече го научихме като се наспи да си пуска ТВ-то и да пази тишина....че то няма издържане............същия агент не ще да спи и през деня.....дори и в момента се носят песни откъм бебефона,слава Богу,че поне малкото е поспаливо/А,за детския стоматолог-и аз знам,че имат допълнителна квалификация.....е не само те,но май е хубаво повечето специалности в медицината да имат такава,че като съм виждала отноението на някои лекари-май повече стресират децата отколкото ги лекуват./тук да похваля лаборантката дето тия дни така омагьоса с отношение Ивайло,че не щя да си тръгне от лабораторията доброволно,а друг път се скъсва от рев само с влизането/
Виф-че,дано това да Ви е боледването до края на годината Praynig,сега внимателно се захранвайте и после да не му насмогнеш на апетита  ти пожелавам Peace
Бетинка-много сладка Peace..........пу-пу......
Аз си понаваксах с писането от снощи....айде и другите неразписвали се скоро-да се отчетат/да не се подканяме на ЛС Naughty/

# 49
  • София

...айде и другите неразписвали се скоро-да се отчетат/да не се подканяме на ЛС Naughty/

люба, винаги ме разсмиваш Joy

и верно за радост на мамите няма казарма вече, нашия тати пък е служил, но е против, иди че ги разбери мъжете.... Crazy

хайде, да завърша със снимка: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Picture156.jpg

да не забравя, бети е просто приказна на фотосесията  Heart Eyes
инче, имате ли си татко вече?

# 50
Дени, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти всичко най-най-добро. Най-вече да бъдеш щастлива и удовлетворена от живота си!

Шуши, честит племеник! Да в жив и здрав, бързо да се адаптира, а майка му бързо да се възстанови от раждането!
Май че си отслабнала още повече. Поздравявам те за волята!

Люба, аз си мисля, че ако всички ти помогнат (мъжът ти, свекърва ти), ще може да почнеш работа. Хубаво е да имате и резервен вариант с детегледачка, когато се разболеят.  Пък може да потърсиш работа и на 4 часа. Хубаво е от време на време да се разнообразяваме сред хора, които не са чували за памперси и пюрета.

Малките ни сладури са станали все по-сладки.

Ирка е накупила много сладурски дрешки. Вчера ми прати някои снимки.
Аз съм се зомбирала с онлайн покупките. Пак съм напълнила една кошница с анцузи, чорапи и шорти за физическо за Макси. А и ebay не изостава.
Това са подаръците и покупките ни за бебето до сега. Чакам още неща от ebay, но тях ще ги снимам по-нататък (стига да имам време).

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265813

Много се радвам на някои от тях.

# 51
Добра вечер и от мен!

Аз се поизгубих, но честно казано имах толкова много работа за наваксване, че отпуската ми въобще не се оказа отпуска. Миналата седмица пък ходих с Динко до Гърция, бяхме там 3 дни, след това минахме през Благоевград, видях си приятелите от студентските години и си изкарахме страхотно. Накрая минахме и през Пловдив, но тъй като си забравих тефтера с номерата вкъщи, не можах да звънна на Люба да се видим с пловдивската банда.  Embarassed За мое оправдание ще кажа, че реших да тръгна за около 5 мин. и имах само 1/2 час да си стегна багажа. Но за следващия път ще знам - първо тефтера.

Сега Гоги си седи вкъщи, защото като се върнах го заварих с обилни сополи. Реших да си го оставя вкъщи, докато се оправи напълно. Пък и толкова ми беше домъчняло за него, че като го чуех по телефона и ми се дореваваше. Не се бяхме делили за толкова дълго време.

Ние сме на море от 04.08 до 10.08 в Несебър, ако има някой наблизо по това време да се обажда.

Нагледах се на страхотни снимки на дечица и мами, морски и горски...  Wink

ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ДЕНИ, ТАНЯ, ДАНИ СТЕФ, ЕЛФЧЕ И ГАЛЮШКА! /дано не пропускам някой/

ЧЕСТИТА НОВА РАБОТА НА ВАНИЛА!

ЧЕСТИТО ПЛЕМЕННИЧЕ НА ШУШИ! И аз се присъединявам към всеобщото мнение, че изглеждаш много добре на снимките, а и много свежа!

Страйпърче, страхотни покупчици за бебка. Особено рокличките... Чак се размечтах за едно момиченце, но ще почака още няколко годинки.

От мен лека и спокойна нощ!

# 52
Момичета, благодаря ви за комплиментите  Sunglasses - направо с мен вече не може да се говори... Wink
Бебчо е добре, майка му само ме пита разни неща, а аз съм забравила всичко... Може би защото съм била в стрес по това време...

Страйпърче, страхотни дрешки си накупила, а роклята с ягодките е много сладурска... и аз се размечтах за момиченце /имаме ли потвърждение от лекарите, че е госпожица Rolling Eyes/

Лони, снимки от гръцко не видяхме... Стискам палци Гоги бързо да се оправи  Praynig

Ванилка, Мия е като рекламно лице на Зайо Байо  hahaha

Иночка, Бети все по- красива госпожица става - пу!

Люба, много обичам да ти чета забавните постове, все едно си пред мен и ми говориш...  Flutter Бяхме на Слънчев бряг, но по пътя за Влас - до хотел Хелена, ако го знаеш... Много ни беше хубаво...
Накратко - бяхме с баба и с една приятелка с детето й, а тати ни навестяваше събота и неделя. Хотела ни се казваше Блу бей и от терасата ни се виждаше морето и сутрин се чуваха вълните...  Sunglasses Харесахме си един бар на плажа и там ходехме вечер като заспи Марто, от там са и снимките с коктейлите. Марти се забавляваше много на плажа с пясъка и вълните, а привечер "играеше" голф. Баткото на голфа добре, че спря да ни взема пари, иначе щях да фалирам...

Снощи пак имахме инцидент - целия напишкан - но съм упорита и сега пак е без памперс... Добре, че му купих една пелена от едната страна найлон, от другата като памперс и му я слагам под чаршафа...

Успях да кача още морски снимки... на който му се гледа... http://marty2006.multiply.com/photos/album/3

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 01:08 от *ШУШИ*

# 53
  • Велико Търново
Добро утро!Да ви сервирам кафето и да ви пожелая успешна седмица Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патерици/ НА ВСИЧКИ ДАМИ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

ДНЕС МАЙ ПРАЗНУВА МУЦУНКА!ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Нели,изглеждаш страхотно Peace
Страйпърче,като ти гледам покупките ми става едно мило Blush
Иночка,Бетина наистина е много красива и Миа също Grinning
Ванила,честита ти работа!пожелавам ти да ти носи удоволетворение и пари Mr. Green
Това от мен,защото време няма,а какви времена бяха Mr. Green

# 54
  • София
шуши,първа се нахвърлям на снимките тази сутрин Simple Smile Mr. Green

страхотни са,без съмнение,особено ми се харесаха голфа и нощните гледки Simple Smile можело и тук значи красоти да станат, смао да има кой да пази.../болната ми тема, нали съм естет  Embarassed/ марти е слънчо и сте много хубави дето го целувате отдвете страни Heart Eyes

онзи тунингован джип ми е познат, видях го по морето ли беше, другаде ли, май на арбанаси като ходихем тази година, помня,че ни втрещиха главите отпред по бронята и кормилото с веригата, /освен ако не е повече от един този 'модел'  Crazy/

ами хайде и от нас няколко снимкчици, бяхме в любимия ми заимов парк с приятели снощи, момченцето стана на 2 скоро и то, едва ги удържахме с миа да не цопнат при кучетата, които се къпеха в единия фонтан Flutter/

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120351.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120339.jpg
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1120324.jpg

весел ден на всички!

# 55
  • София
Добро утро и от мен!
и първо едно голямо ЧЕСТИТО за всички хубави поводи, за които пропуснах да поздравя на време!

Тук никакви снимки не мога да виждам, у нас ще наваксвам  Confused

Косьо е командирован за няколко дни да го гледат бабите. Забележете - и двете едновременно, защото поединично не щат  Rolling Eyes тя че ще свърши най-малкото с неприятни чувства между двете, ми е ясна, ама те какво си въобразяват - не знам... да се оправят  Mr. Green
Ние го обзаведохме вчера с басейн 1.8 м. и като си знам водното жабче - сигурно няма да могат да го изкарат оттам с часове  Heart Eyes
Операция "памперс" има някакъв напредък - попаденията са 1 от 5, но поне се съгласява да седне на гърнето от 2 дни насам  Crazy забелязах обаче, че ако е с гащи хич не му прави впечателние, че е мокър и наакан - само ако е по широки панталонки или по дупе му иде на акъла да индикира предстоящи "действия".

Ели, дрешките са много сладки! Браво за ентусиазма да пазаруваш! А и онлайн! - за мен пазаруването е голяма мъка, а като не е "на живо" - почти не стигам до там  Confused
макар че този път за разлика от миналата бременност /когато, ако някой си спомня, бях купила до раждането на Коси 1 боди само/, ме влече да хвърлям по някое око на бебешки неща. е, още не съм стигнала до там, че и да купя нещо  Mr. Green
Като съм тръгнала да си разказвам душвените нагласи - да ви кажа и докрая - напоследък нещо съм се побъркала на тема " да се връщаме в Щатите"  Shocked Само за това си мисля, как въобще ми влезе тая муха незнам... подгонила ме някаква неистова носталгия по живота ни там - е, да бъда честна по хубавите моменти от него и постоянно за това си мисля  #Crazy трябва да вземеме да отидем на почивка, че съвсем ще изтрещя, както съм го подкарала и кой знае какви ще ги свършим  Crazy

# 56
  • София
Добро утро, усмихната и успешна седмица от мен!  Hug

Шуши, честито племенниче, да ви е живо и здраво! Heart Eyes
Ели, разкошни бебешки неща... И аз се размечтах.  Crazy Благодаря, че ги споделяш с нас.  Hug

Страхотни снимки на още по - страхотни дечица...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се намърдаме измежду които, с ето тези и ние...  Blush

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6556455
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6556507
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6556527
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6556538

# 57
Eй, Сладурки, много ви благодаря!

Ето ви една благодарствена целувка от мен  Grinning: http://www.foto.bg/data/5543/medium/IMG_13752.JPG

Марто още си седи в Трявна. Там ще е до края на лятото. По цял ден играе с братовчедките и другите деца и хич не се сеща за нас.

# 58
Честит Рожден Ден, Муцунка! Много щастие, здраве, любов и късмет! На патерица да честитя и рождените дни на Дени, Елфче и Данистеф!

Шуши, честит ти племенник! Да е жив и здрав и майка му бързо да се възстановява!

Ванила, честита ти нова работа! А за Дюкан и аз попаднах на статии че не е никак безвредна тази диета, но няма да изпадам в подробности, че много противоречиви неща срещнах. А Шуши , наистина изглеждаш страхотно! Постоянството дава ефект.  Peace

Този уикенд доста болнички е имало. Надявам се вече всички да са здрави и да отпочиват на приятни за тях местенца.

Много сладурски снимки сте напускали, разгледах си ги с кеф - Ники, Марти, Иво, Бети, Миа, Вели. А дрешките на Страйпер са чудни.  Hug

Люба, за каква беше офертата?! Ако наистина си е заслужавало, трябва да има начин. Детегледачка от време - навреме, свеки, скъпия, ти с някой и друг болничен. Не бива да се изпускат добрите възможности.

Днес Ивко е ваканция, ще се гледат с баба си у нас. Че вчера бяхме до 12 на РД и тази сутрин стана в 10. Не успях да го събудя за ясла и ми дожаля.

Ние нали сме луди по книжки с лепенки. Купих му една с пожарни коли и пожарникари, линейки и разни такива лепки. Идеята е да наредиш картина от тях. И после на едно картонче всяка фигурка я има нарисувана и може детето да търси съответната лепка и да я залепя върху нарисуваната. Не знам как го обясних, но идеята е търсим две еднакви. Обясних му на Ивко и му показах с една фигурка как става номера и излязох от стаята нещо спешно. Очаквах че ще тръгне след мен, както прави обикновено. Но като се върнах бях приятно изненадана че е залепил 3 и то като се е старал да спази контурите и държеше 4та и търсеше къде да я сложи. Голяма страст му е това лепене. Вече на книжния пазар не ни постигат книжки с лепки. Ако някой види някаква да свирка да ходя да я търся, че му са голяма занимавка.  Simple Smile

# 59
Добро утро и от мен/добър ден,де......ама това го пиша от сума време вече/!
Моите юнаци са решили да ми стопят и останалите последни нервички-от сутринта се работи здраво по въпроса...,но се надявам,че вече  ще има и мир и любов вкъщи,`щото нашето тати преди малко се е простил и с другия зъб,та се надявам да поразредим напрежението.....поне откъм неговото мрънкане.
Стайпърче,мерси за предложенията,но при мен нещата се усложняват от факта,че свеки заминава за САЩ и няма да я има пловин година-тя не,че гледа много,много децата,но Асен като я навика поне идва да ги види....а друг жив родинина/и да е в състояние да му се гласува доверие/ в рамките на родината-нямам.......та само детегледачка ме урежда-но и там положението  е свързано с парички/и то не малко....,че нали са двама/ ....така,че ще трябва да чакам поне да почне ДГ и тогава ще пробвам пак........а това с работата от къщи-не е лоша идея-и се оглеждам........А,твоите покукпки са страхотни..........направо ме заразяваш с ентусиазма си/ама нали съм казвала и друг път-само да ми кажат,че ще имам момиченце и ще изкупя де що има рокли и кордели/
Руми,то хубаво в Щатите...ама там и сърдещите се баби няма да ги има.........нали гледам зълва ми......вече се върна на работа-бебето го гледат на смени-правят едни сложни комбинации и сега от немай къде опряха до свеки-ама трудно се намирало детегледачка/читава и да не взима много пари/, казва тя...........а и пък като не работи единия и веднага им идва нанагорно /с изплащането на едно друго/...така,че по-добре идете на почивка-дано ти мине мерака...
Сисе,не казваш нищо ни за Божи,ни за работата Thinking
Дени,много свежа целувка Peace....а,Марто да си седи на хлад в Трявна и на чист въздух,че не работа да си в града в тия жеги/пък тъкмо и вие ще имате поводи да се поразхлаждате там през уикендите/

И понеже се нагледах на разкошни снимки,да вземем и ние да се изтипосаме в темата/за разкош Mr. Green/-ето ги  моите юнаци от снощи:,ето и един странно седнал Ивайло:,пак той,но на фона на Нанси и Али Бали:,а ето и  много порасналата Александра/Али Бали,де/:

Сега да не забравя,да честитя рожденния ден на Люба-Муцунка:Желая ти много късмет,здраве и любов!И поне още едно красиво детенце като Алекс!

П.С.Ани,аз писах по-горе.,но при мен  проблема е наистина сложен,че като тръгне и Асен пак на път и го няма по-няколко дни.......а отделно,че и болнични той може да ползва само ако е много сериозно положението,.....абе смотана е много ситуацията......ама ще го измислим.....
`Айде да го пускам тоя пост,че ще ми изтече потребителската сесия ooooh!...........май подобрих рекорда за писане на почивки/около два часа и нещо вече/

Общи условия

Активация на акаунт