Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 373
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
`щото благоверния ми каза,че съм луда-къде съм щяла да ходя....децата кой щял да гледа и т.н.........и ме "осветли"че като тръгнат на у-ще съм можела да работя каквото ми харесва....демек перспективата е много далечна/
Тъкмо спорихме по тоя въпрос с милото и сега като гледам какво си писала,все едно моя ти е диктувал...

# 31
Ох,не ми говори...а аз от месеци правя сметки кое,как да организирам/нали и връзки за яслите намерих/...за детегледачка се ослушвам и разпитвам...и сега напрво ме попари с вряла вода/амбициите ми,де/....ама то ,май не е лъжа,че без баби/и резрвен план/ няма да е лесно... ooooh!
Но да не забравя,за какво влязох специално:
Честит рожден ден,Дени!Много здраве и късмет...и да си все така чаровна и духовита!

# 32
  • Varna
geri143495,  к.к. Чайка е преди Златните, но не е на Дружба, за орентир зоната около Свободния университет  е, всъщвост от Ривиера до к.к. Слънчев ден се води Чайка и някой път изписват местност Баба Алено. Утре ще ти пиша по подробно къде е хотела.
  Честит рожден ден  на рождениците.Много здраве и късмет.

# 33
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИ! ЖИВА, ЗДРАВА, ОБИЧАНА ДА СИ!

Stryper като не ти се мърда, почивай си повече, мъжлето ще помага  Grinning. Сигурна съм, че ще се справиш и с малката принцеса и с батковците , че и с мъжа си, защото както всички тук си знаем , те са ни също деца  Grinning.

Люба, липсваш ни Hug, но щом си отдадена на мъжлетата, простено да ти е   bouquet. Дано Кабрански старши е намерил лек за зъбчето.

geri143495  и вие сте в нашия отбор, на боледуващите преди почивка ...Желая ви бързо оздравяване  Hug

Тази нощ Траяна не е вдигала висока температура (пу,пу) и се надявам да върви към подобрение. Стискайте ни палци и ви БЛАГОДАРЯ за подкрепата! Обичам ви!  Hug  bouquet

Хубав ден!

# 34
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕНИ!!!
ДА СИ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА, ЧАРОВНА И МНОГО МНОГО ОБИЧАНА ОТ ТВОИТЕ МЪЖЕ!!!

Люси, още малко положителна енергия ви пращане и до утре да сте забравили всякакви болести  Hug
Любо и той да оздравява  Praynig

Да чукна на дърво, Макси снощи не е имал изпълнения. Вечерта дигна температура, но паданолчето я оправи. И като изключим двата му опита за летене от спалнята и пробив на пода с глава, че спи до мен на спалнята - е спал добре. Тази сутрин се събуди весел, жизнен и вече прави бели, ама си помрънкотва тъй за спорта, да не взема нещо да си почина и аз  Whistling

Люба, по повод на размислите и страстите на твоя мъж относно работенето - ми прав е човека. То ако иска човек да знае, че детето му е гледано добре, и ако няма никакъв вариант за заместник в спешни ситуации - трябва да си стои в къщи не до 1 клас, ми до 5.... Аз си знам, че тръгвайки на ясла евентуално, Макси ще боледува поне един, ако не и повече пъти в месеца. Ако съм на същото раб място - мога да работя и от вкъщи, или да съм в къщи докато майка се придвижи до Варна да се гледат. Но в противен случай никой няма да изтърпи по половин месец да не ходя на работа.....

Страйпърче, ще се справиш мила  Hug не се бой. Имаш тренинг с Криси за памперсите и то пресен. А и той като види бебчето, и ще видиш как ще стане батко и бързо бързо ще махне памперса. А и дотогава може да сте се научили, ползвайте топлите месеци за това. Като стане хладно е по-трудно - повече дрехи, изстиват като се изпуснат...

Имате какво да четете цяла сутрин  Wink
Пожелавам ви приятен уикенд   bouquet

# 35
Добър ден и от мен..........след "веселата нощ"/че да знаете,мрънкащ мъж е по-страшно от мрънкащо дете/,сега благоверния е на зъболекар и се надявам,поне малко да му/ми олекне/че последния път като му вадиха мъдрец,едвам се траеше и след това ooooh!/.Тук да не забравя да пратя малко кураж и на Смайли,че и тя ще да се е поизмъчила с нейните 3 мъдреца Hug/като се пооправиш-чакаме си снимката с новата прическа Wink/
Радвам,се че дечковците са по-добре...специални целувки на Тери,Макси и Любо.......и никой да не помисляза разболяване повече Naughty
Стайпърче-ами моите нали се застъпиха с пампите-не беше толкова страшно..,но наистина номера с обяснението,че бебенцата са малки и трябва да пазим памперсите за тях/`щото те не могат сами да ходят на гърнето и на тоалетната/ помогнаха......дори и до сега за Сами най-голямата обида е,да му кажат,че е бебе........Ще видиш,че ще се справиш...пък и нали бабите ти са все още на линия....
Аз,снощи се бях вкиснала яко-ама ме подразни факта,че от сума ти време прашам CV-та...и тамън излезе нещо по-прилично като оферта...и ми резнаха крилцата/то не,че щяха да ме вземат..освен ако не забравеха да питат за семейното ми дередже/....та на тоя етап пак ще си оставам"""образцова""" съпруга и майка.....
Хайде,приятен ден и много хубави емоции през уикенда Ви желая! Hug Heart Eyes  bouquet

# 36
Честит рожден ден , Дени!Все така чаровна и духовита,много слънце да грее в дома ти!   bouquet  bouquet

# 37
Привет!
Защо не пускате линк с новата тема на старата страница?  newsm78  Аз май заради това се бях отказала да пиша в майската тема, много ми идваше търсенето. ?

# 38
Привет от нас PartyДа се похваля ,че вече сме по-добре и смело мога да кажа че почти няма и следа от болест Mr. GreenУтре в тъмни зори тръгваме и да става каквото ще.Гледам че времето няма да е много с нас ама в крайна сметка каквото такова-все си е почивка.

Мимозата ,Иночка благодаря ви и на двете,че се опитахте да ме ориентирате ама то на принципно заблуден човек как се вкарват ориентири hahaha

# 39
Добър вечер!

TadaДени, честит рожден ден! От сърце ти желая винаги да си в добро здраве, все така весела и забавна, да гледаш винаги от пъстрата страна на живота и да се радваш на прекрасното си семейство! nbirthday

Ние днес се събрахме фамилно да пийнем и хапнем по случай одъртяването ми. Прекарахме цял ден навън, децата щуряха и се смяха. Изкарахме си много приятно и забавно. Ето и един поздрав от днешния ден:

А пък на който му се разглеждат други снимки може да ги види тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&pid=6549533&lp=-5870

Не ме оставят да пиша и това си е! "Иска за мъзелан и мъзеланка", та "иска за мъзелан и мъзеланка".... та ще се чете, няма къде да ходя!

Хайде, лека пък ако остане време пак ще пиша....

# 40
О,Арк-ова,гледам,че и вие Николчо сте го подстригали като новобранец/и наш Ивчо е с тая подстрижка/...а снимките са много хубави,явно добре са се позабавлявали децата....
Нашата събота беше особено романтична-на мъж му извадиха един зъб и са си заплюли и тоя до него-ама той не е дал в един ден да ги измъкнат и двата....аз от обед се рея като надрусана-нещо ми се мотае главата,прималява ми/от жегата ли,от задуха ли...от ЕГН -то ли Thinking/,а за капак и свеки реши да уплътни половин ден вкъщи/но нали знаете,за нея или добро,или нищо...в случая нищо добро не мога да кажа/...та тая събота ми се видя предълга...сега допивам бирата и допичам кекса и смятам да приключа с тая дата заспивайки преди 12/дано успея,че не помня откога не ми се е случвало/Та да закрия деня с "Наздраве" и с пожелания за лека нощ Hug

# 41
Алилуя, девойки!Проведох разговор с детето по повод кошмарите й. Каза ми , че в стаята летят вечер пеперуди и птици и че от това се плаши. Освен това, каза, че й е горещо в леглото, което понякога забелязвам. И вместо обичайното мрънкане и викане от моя страна/ голяма съм нерва станала/ , днес се разбрахме. Има шанс да стане от маймуна човек. Както и аз.
Днес ми е тройно критичен ден.Детето свърши някой неприятности в гащите, другото цял ден мрънка , че му избива зъб,и на мен ми е замаяно като на Люба, пък уж не сме запивали заедно.  Wink За малко днес да колабирам, а при нас не е жега, просто един задух и едни облаци / порта мизерия!
Бях си легнала преди 2 часа, но Мая ме събуди. Ужас!Отивам да се тръшвам, че утре трябва да стана със сина ми хлебаря  в 5,30

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕНИ!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!!!
bdbaloni newsm59

Честито на патерици на Танчето /страхотно слънчеви и зелени снимки/, Галюшана, Елфче и Данистеф!!!    Tada

Честито да ви е кръщаването Уна!!! Много сте красиви на снимките, Рали е като ангелче   Heart Eyes!

На Люси стискам палци Тери да е здравичка вече!
Вифче, пиши как сте...
Гери, весело и безпроблемно изкарване на почивката - дано да нямате там болести...

Ванилка, честита нова работа. Пожелавам ти скоро да те повишат и да вземаш голяяяяма заплата!!!

По повод започването на работа, мъжа ми каза, че ще направи всичко възможно по-скоро да тръгна на работа... за да изляза от депресията и да не му намилам на главата...  Rolling Eyes  Laughing Зачекнала съм да се местим в друго жилище...[/color]

Марто също е вече без памперс. До сега имахме издънки само през деня навън. Но снощи го завивам към 5 часа и го пипам целия мокър - до врата - и замръзнал - на кочан...
Събух го, порастрих го и гол при мен под завивката да се стопли - дано да не се разболее...  Praynig  Странно е че не се е събудил да плаче...

Да се похваля, че имам племенниче! Етърва ми /на мъжа ми на брат му жената/роди момченце - казва се Ян и е голям сладурко - 3 200 / 52см. Изписаха ги преди 2 дни от болница Вита. Много е доволна от там...

Дени, страхотни снимки си направила - птиците са страхотни... Аз качих част от нашите снимки... Изщракала съм 2 карти по 1 МВ... Но качих само 10-тина - нямам време...

ето повече: http://marty2006.multiply.com/photos/album/3/moreto_2008

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 09:48 от *ШУШИ*

# 43
  • София
благодаря ти много шуши и на всички ви, разбира се Simple Smile за снимките и за работата за пожеланията!

шушка, снимките са просто чудесни!! а ти си модел просто, е браво на тоз дюкан и на твоето постоянство! не съм запозната в детайли доколко е безвредно за здравето, да но да е, но резултатите са много много добри! доста народ се запали по Д Thinking

люба, голям мъж станал ивчо, в казарма май му  евреме да ходи хахах! голям сладур на снимката! николчо и патетата много ми се харесаха също, а и полянката хихихи! само твойта особа не пусна бе танче,бива ли тъй Simple Smile

дени,на патерица поздрав за твоя юбилей! да си все така положителен човек и усмихната и свежа /и хубава и добра хихи/  bouquet

ай след таз тирада по кафе,какво ще кажете?

# 44
  • Варна
Пийвам от кафето на Ванилка  Hug

Ние сме добре вече. Вечерта Макси го болеше коремче, но може би защото 2 дни е изял не повече от 1 сухарче и 1 бисквита, а снощи изяде няколко хапки пица, че много му се беше прияло, та сигурно от нея. Тази сутрин скокна в 7, че имал пиш, после пи сок и заспа. Ама мене нямаше кой да ме приспи пак  Rolling Eyes После взе, че се изтупа на земята от спалнята и сега се мъдри до мен гол и бос с чаша вода в едната ръка и Йори в другата  Mr. Green тати му, всеки път като се връща от командировка и му носи по някой герой от филмчето за Пух, и едни големи и пухкави  Heart Eyes

Никола, Ивчо и Марти големи сладури  Peace Heart Eyes Шуши и ти изглеждаш страхотно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт