Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее!

• 19 392
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Дени и тук да ти благодаря за бързия отговор - вече поръчах 3 книжки (толкова имаше само, ти си ги изкупила другите  Laughing ), нямам търпение да пристигнат в четвъртък.

Люба, като ви гледам снимките, добре си отморявате сред природата вие! А сега нали гласуват един нов закон, за гледане на деца до 3г е май. Нека запознатите да споделят! Поне който си стои в къщи да получава по 220лв, чрез някой пенсионер. Аз не съм търсила инфо по въпроса - ако някой е разучил - да споделя!

# 61
Ани,природата ни е в Градската градина....за съжеление тия дни/поради зъбните неволи и некои автомобилни повреди/ не можахме да мръднем извън града.....а през седмицата се ограничавахме с посещения на един нов детски център/неофициално открит все още-та няма деца и само ни си се ширим там/...а за 220-те лв,знам/но доколкото разбрах все още важат само за регистрирани към БТ,а за пенсионери ще важи от 2009г/,но честно казано нямам кой близък да наема/т.е. мога свеки-но тя веднъж прояви интерес към тая тема,но тогава още го нямаше допълнението за пенсионери-а тя е- и жената каза,че тогава ще трябва да се оправяме без нея-та още от тогава ми е заседнала една буца на гърлото и трудно преглъщам-`щото се оказа,че с/у 220лв ще си обича и гледа  внучетата,но като за без пари-не/...Но,нека не ви занимавам повече с моите терзания-като го измисля,ще се похваля,че омрънках хубавата тема Embarassed

# 62
  • Русе
   Привет на всички! Grinning
   Ние се завърнахме от морето в събота вечерта, но аз още не съм успяла да оправя багажа Embarassed   
   Много ви благодаря за хубавите поздрави и пожелания за рожденния ми ден! Hug
   На морето прекарахме чудесно, времето беше малко хладно и докато се оправи трябваше да си тръгваме. На Дарито й хареса "мемето", не искаше да излиза от водата, само дето не даваше да я съблечем - ще я видите на снимките все е с дрехи във водата ooooh! Хотела беше чуден(х-л Орхидея), храната страхотна, всичко много много ни хареса!
   Ето и снимки от нас:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=266054

# 63
Ха добър селдобед от мен!

Една камара чинии ме чакат в мивката, обаче сърце не ми дава да ги пипна докато не ви прочета и драсна някоя и друга безмислица!  Mr. Green
Чакам с нетърпение захлаждането от утре, че собственият ми сос, в който се пържа взе да се възпроизвежда все повече и повече....

Моят син си е все така бесен. Щом стане от сън и се започва с някаква претенция - все иска нещо: я да излиза веднага и на момента, нищо че навън е 35 градуса, или пък да се вози на BMW.  Shocked #Crazy И си настоява човекът, че иска да се вози на BMW и това си е! Другите му желания като возене на трамваи, тролеи, рейсове са лесно изпълними, но притежателите на BMW си имат и друга работа освен да развозват сина ми!

Дени, поздравът ти е един път! Много весело и приятно ми стана като ти видях свежия облик!  Party
Лони, дано Гого бързо да се оправи и да се върне към забавните игри.
Едно голямо БРАВО за напредъка на Косьо с гърнето (макар и малък, щото при нас не е никакъв). Ака си и си пика моят син в слиповете си без въобще да му прави някакво впечатление, та даже и го размазва хууууубаво след това! Че иначе няма да ми е интересно, ако не ми създава тези препядствия с чистенето....

Викат, викат, чувам ги че ме викат чиниите от кухнята, та отивам да им обърна нужното внимание!

А на вас пожелавам весел и по възможност прохладен следобед.   bouquet

# 64
А,Арко-ва,като ти видях овчицата на аватара,та се сетих,че от известно време установих,че налагаме на децата една и съща литература-`щото д-р Га,Мързелан и Мързелана и някои други споменати от теб персонажи са много актуални и у нас......наред с енциклопедичната л-ра/която Иво поема покрай батко си....,но така и аз и той понаучихме едно-друго за хищници,динозаври,фосили...и т.н./...и вземето му купете на детето едно BMW,какво се стискате  Mr. Green/пък после-трамвай,тролей......рейс...... Wink/
Миме,много хубаво това Дари-и с дрехите в басйна сте били атракция,но важното е да и е харесало.....а с хладното-направо Ви завидях-де го това хладно.....вече не помня какво беше това newsm78
Ох,аз изринах-сега е време за релакс..........макар,че и малкото лично време  което по-рано ми се отпускаше следобед,нещо взе да ми се губи-че дори и в момента пак се чува как не спят ,а се забавлават моите дИвчовци в детската....

# 65
Сега ми е паднало да досаждам!  Twisted Evil

А,Арко-ва,като ти видях овчицата на аватара,та се сетих,че от известно време установих,че налагаме на децата една и съща литература-`щото д-р Га,Мързелан и Мързелана и някои други споменати от теб персонажи са много актуални и у нас......наред с енциклопедичната л-ра/която Иво поема покрай батко си....,но така и аз и той понаучихме едно-друго за хищници,динозаври,фосили...и т.н./
Ами то от тази литература по-подходяща няма на пазара. Старите хубави приказки са си най-добри!
Има една поредица "В гората" - ами нещо хич не ми допада. Купих му няколко книжки от нея, обаче не му задържат интереса. Друго си е примерно "Работна мецана".
Снощи, понеже не се навечеря както трябва и му казах, че за наказание няма да четем приказки и да играем на домино. Цвърча, мрънка, че иска да му прочета за "Аботна мецана" и аз му дадох книжката и му рекох сам да си я прочете. И Николчо без никакво притеснение си отвори книжката и започна да си декламира дума по дума.  Shocked
Но доминото не му дадох да си играе сам!  Mr. Green Та поне някакво наказание бе осъществено....

...и вземето му купете на детето едно BMW,какво се стискате  Mr. Green/пък после-трамвай,тролей......рейс...... Wink/
Ами накрая може и това да стане, че ми писна от таз трошка дето я имаме. И понеже аз съм против купуването на нова кола си висим още с тази...
Ама вече не се издържа с този боклук. За сега не ни е необходима толкова кола, но ако преместят офиса на Калин ще трябва да се взима нова.
Та може Николчо да се обзаведе с някое BMW...

След обяд ще го возя на рейса да ходи на гости при баба си и да си играе по балконите с вода, че нещо мен не ме кефи да си мърлям у дома!  Confused

# 66
Досаждай,бе Арк-ова,досаждай-гледай аз как го правя Mr. Green
Наистина ,аз също изкупих всички нови издания на книжките от детството ми/че нали си имам племенници,та навремето те ги наследиха/...а за поредицата за гората-ако става въпрос за"Във вълшебната гора"-по-старите книжки/от началото/-биват.....последните,нещо и на мен ми простеят......А,за БМВ-то,от сърце ти го пожелавам/ама новичко да е/ PeaceИ това ми хареса с гастрола на чужда тераса......имам и аз какво да науча от теб ,явно Wink
Слагам Ви кафето и се махам от тук,че май заработих вече за надница/ако ми плащаха на ред/ Thinking

# 67
Мерси много момичета че се сетихте за мен.  bouquet

# 68
  • София
Mucunka, къде се загуби ти?

Аз си организирах една терапия - вредна храна+кино и ми помина депресивното настроение.
Лбюа, че си права - права си, ама много ми е домъчнялооо  Cry

Танче, мерсаж за поздравленията  Hug да видим майка ми до кога ще понася попаденията по мебелите и пода си  Rolling Eyes

# 69
  • София
Здравейте и от мен набързо
Върнахме се още в четвъртък,но не мога да се видя във време
Честити празници на всички празнували на патерица и не;честити племенничета,придобивки ,почивки,работи и све;желая много здраве на болните дечица(и мъже)(извинете,че не е поименно,но ...)
Надявах се като се приберем да ви се похваля какво незабравимо за нас(дето все сме си в БГ)преживяване беше сватбата,разходките,парада и всички красоти в Париж,да сложа снимки и т.н.,но уви
Заварихме Гоги много болен(но не заведен на лекар,щото сме си идвали след 2 дена) и в петък вече-гнойна ангина,висока Т,конюктивит,нарушено нещо в хранопровода,повръщане по 3 часа(замалко до болница да стигнем),след това страхотен алергичен обрив по цялото тяло и ..не знам кво вече
не съм спала  около 3-4 денонощия и съм мн зле;заразих се и аз,удари ме в ушите и аз с АБ..и ми се реве вече;сега и мъж ми се прибра и легна с 39 Т -не издаяни и той,а свеки си би камшика на вилата да гледа нейното си внуче(на зълвата)щот си се били разбрали отпреди
стискайте палци да се оправим по-скоро и да си отидем на село на въздух и без вируси и да си почина пак
нещо много ми идва с тия болсти вече,а безсънието направо ме убива
сори за безумния пост,но не издържам
поздрави на всички,ще разгледам малко снимки и ще се отправям да полегна,че съня е до към 12и 30 и се почва

# 70
Пиле,много прегръдки на всички вас и стискам палци за скорошно оздравяване и подобряване Hug Praynig Heart Eyes
А после да разкажеш за Париж Simple Smile
И Алекс е болен и аз го държа на самооправяне,но днес вече и глас няма хич SadУтре се моля да е по-добре,че и на мен ми се е насъбрало.... Sad
Поздрави на всички с чудесни поводи за празнуване  bouquet

# 71
От българската литература, тоест литература на български, чета на Мая "Книга за джунглата". Иначе от немските вземаме от библиотеката и сега сме на вълна строежи и как се строи къща.Що е кран, що е багер и подобни.
Майка ми донесе една книга с играчки за пръсти/ едната е Златокоска, другата е Трите прасенца. Всякакви Баби Меци, Кумчо вълчо и други персонажи, които затормозяват детето са забранени. Но прасенцата имаме на ДВД и си ги гледаме редовно.  Peace

# 72
  • Варна
ДОБРО УТРО !

Гоги и Алекс да оздравяват  Praynig От нас много  Hug

Ние уж се пооправихме, но не минава разстройството на Макс. Вече 5ти ден и нощ - като видя ако и  Sick Май ще ходим не лекар за нещо по силно от тоя ентерол, че се измъчи детето, а и нощем не може да спи и той и ние ...

Ама вчера едни снимки тука прекрасни като сте насложили всички  Hug Да му стане от хубаво, прехубаво на човек  Mr. Green Heart Eyes

Дано днес се диша навън и става за разходки!   bouquet

# 73
  • София
добро и то нас, и мерси з а кафенцето виф!

дано макси се оправи скоро, прегръдки и също и за гоги на пилето! кураж, пиле!

тук валииииии, 19 градуса е след 33 вчера Whistling Thinking

ние гледаме хакуна матата, а аз търся как да й намеря книга за джунглата, че все изчерпана по сайтовете  Confused

риен, и миа се плаши от вълка при трите прасенца на анимация и го спирам иначе приказката е супер Party

лек ден!

# 74
  • София
Добро утро!

Пиле, тая товойта свеки е...  #Cussing out ти следай да се понаспиш и дано Гоги скоро се оправи!

Също Макс и Алекс!

Гледам книжки четете - мойто диване не мога да го омая за повече от 2 минути да слуша четене. С разказването на приказки е много весело - вместо да се унася и заспива, той изслушва приказката и почва свой вариант да ми разказва, примесен с всякакви шегички от негова страна и разбира се той е основният герой. Най-любима му е "дядо вади ряпа", където ми разказва как "коки дъпа-дъпа" и после "гот'и" /готви/ ряпата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт