Хиперактивност с дефицит на концентрация

• 210 974
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 360
ти пък  Mr. Green

Я не се хващай на такива неща  - разбира се, че за бабата и дядото ти ще си виновна винаги - невъзможно е тяхното внуче да има някакъв проблем - това винаги ще е вина на СНАХАТА  Mr. Green

Примери за това ще намериш стотици - как нито една баба не е приела диагнозите като хиперактивност, дефицит на внимание и други, които "не се виждат с просто око" на внучето си... Винаги майките са били нещо "не наред"да си мислят такива неща...

# 361
Здравейте ,от много време имам желание да споделя с вас резултата от лечението ни с КЛЕРЕЖИЛ нашето дете го пие вече една година и има много голям напредък!s

# 362
Прочетох в списание ПЕДИАТРИЯ статия за АДХД и съм обнадеждена ,че скоро ще може да се помогне на нашите деца с вноса са препарата CONCERTA. Статията е много добра, най после и тук някой да направи нещо !

# 363
Това за бабите си има изключения и не зависи от това дали си баба майка или каквото там искате ,а от информираноста на човек.

# 364
  • Варна
Прочетох в списание ПЕДИАТРИЯ статия за АДХД и съм обнадеждена ,че скоро ще може да се помогне на нашите деца с вноса са препарата CONCERTA. Статията е много добра, най после и тук някой да направи нещо !

И на мен ми я похвалиха - невроложката все едно предлагаше бонбони .
Прочех листовката за пациента  и се втрещих от страничните ефекти , които причинява . 

Ако имаш възможност дай статиите - да ги прегледаме . Предварително благодаря !

# 365
Това е същото лекарство като Риталина. То е последното нещо на света което трябва да направите ....когато няма никакви други останали надежди. само тогава, когато се очаква положителното от него да е повече от отрицателното. Все пак това не е Антибиотик ...

# 366
  • София
nonchetoo, знаеш ли как се справих с свекървата и свекъра относно обвиненията за лоша снаха.Казах им, че има теория, че аутизма е генетично заболяване предаващо се от баща на син.И когато се наложи лекичко им го напомням  Mr. Green.Много съм гадна, но и пък те сериозно си го изпросиха  #Cussing out, по същия начин като твоите.

# 367
Благодаря ви момичета за подкрепата , не искам да се разправям с тях просто не съм такъв човек , въпреки че е по добре да си кажеш каквото мислиш вместо да си го трупаш  в себе си, а колко до  препарата   CONCERTA и при нас на едно детенце го бяха изписали но не успяха да си г набявят , но и мен  ме притесни написаното  на листовката затова  ще бъда благодарна и аз да прочета статиите, за сега ние пием само Брайн Боостера то също е хран,добавка за мозъчната дейност.

# 368
Относно CONCERTA имам адреса на фирмата която ще го внася .А за страничните действия после ще му мислим защото иначе няма как да се помогне на децата!

# 369
CONCERTA НЕ Е  хранителна добавка !

Ritalin и CONCERTA са силни стимуланти на централната нервна система! Влияе на химията в мозъка и въобще не е безобидно лекарство! Лекарството е подобно на Амфетамините - това е прсихотропна субстанция!

Освен това е едно от лекарствата които ако са предозирани водят до смърт - за мен достатъчно правило за да не държа такова лекарство в дома си след като имам деца.

Проблемите като нарушение на виждането, невъзможност за шовиране/само проверете колко тийнове са катастрофирали, карайки кола и пили лекарството/  и т.н. са най-малките проблеми които лекарството предизвиква.

Разбира се, има и ситуации когато нищо друго не помага да трябва да се пие лекарството. Но това не е лекарство което МАЙКАТА ДА ПРЕДЛОЖИ НА ДОКТОРА да изпише...по скоро обратното - ако е изписано да попита как да го избегне  Naughty

# 370
  • София
Имам позната - майка на аутистично дете, която дава Рисполепт на детенцето си.Много е доволна.Смята, че това е панацеята за нейното дете.Изписал и го е водещо светило в Бг.

Хора всякакви - лечения много.

# 371
То това не е ли за шизофрения  newsm78

# 372
  • Варна
Аз имам чувството , че лекарите си търсят опитни зайчета за тази КОНЦЕРТА .

# 373
Боже господи косата ми настръхна , на мойта позната детенцето е с епилепсия и хиперактивно , има още хиляди др,проблеми но невролог от Плевен и го е предписал, и тя много се притесняваше че не може да го намери,А то май се оказа че е за добро.Наистина се замислям дали не ни използват за опитни зайчета.

# 374
  • София и там където не се пуши
Ама определено си търсят опитни зайчета лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт